Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak připojím pár fotos sušiny NL5xHAZE...Smoke report už je tiež spísaný aj s celkovým info o výnose a tak..ale to hodím asi potom naraz všetko na koniec tredu..
<------------------ ...
<------------------ ...
<------------------ ...
<------------------ ...
<------------------
....nepěstuješ... zaplatíš...!!!
Není umění lidi o něco voškubat...umění je vědet se s nimi podelit i o to poslední
Tak tento lucky rez...je tvrdý a osypaný ako lampa..smrdí na dobrých pár metrov !! 4 dni tu v kuse leje...už som to nemohol zniesť ... inak náklonosť na pleseň vubec co mne strašne teší
<------------------PLANT ...
<------------------Vrcholček ...
<------------------Sneh..
<------------------PLANT II ..
<------------------Sneh..
.....Ahoj ... ...
Není umění lidi o něco voškubat...umění je vědet se s nimi podelit i o to poslední
...včera šli pod kudlu i 3 paldy OBxEUP a pólka WR x DP x PaSSion koli plesni na 2 vrchoch
OB x EUPHORIA...no neviem sa dočkať...je to dobrý náklad a som moc vďačný za semčá !! Palice krásne tvrdé a osypané...voňa razantne ovocná ...dúfam že z nich vyjde aspon pajdička a budem spokojný
<------------------BuD ShoT ...
<------------------Zboku...
<------------------BuD ShoT ..
<------------------Hahá ...
<------------------Posledná OBxEuphoria ktorá ma ešte tak 2 týždne
....ešte dačo.... ...
Nemám nic na práci a tak sem si říkal že možná vám ma letošní prácička líbila a tak se jiste znova rád podelím o své krasavice..
Teďkom nevlastním muj fotostroj páč mi ho nejakej chytrolín odcudzil takže to musím nějak vyřešit a pak tady něco mrsknu... a jenom sem se takhle chtěl zeptat nějakých ADMINÚ jestli by me tenhle tread nemohli přepsat na rok 2012 nemám teďkom nejak moc volného času a ani okamžitý prístup k internetu...DÍK MOC když tak !
Jinak toto léto mám 32 semen vyklíčenych je to mix asi osmi odrúd ale nechtelo se mi to popsávat tak sem je mixnul Navíc mam jen 2 fem shamánky za plútek..
Dnes jsem to pročistil nachystal tak se pak ozvu v úterý po zmrzlíkach to nejspíš pude ven !!
Zatim Pyc,.
Tak...všechno požrali slimouši páč jsem debil zapoměl na prevenci...i tak dnes v noci tady bylo -4°C a proto mě teď dost štve že všechny brambory jsou v prdeli...a to jich bylo docela hodně...
Začína se mi zdát ze čeho se chytnu to se dosere..no nic..skusim tady ješte zlanárit náky klony konečne mám pojazdné afto a jak nic tak nic .. zatim Pyc ... přeju vám víc štestí tento rok !!
Toto léto sem se na to nakonec nevybodl a mám pár krasavic...klony co jsem tady zakoupil zatim vubec nekvetou takže uvidime jak se s tim v zimě vypořádaj.. :P
Rád bych se s vami podelil o fotky ale před 2ma týdny sem měl autonehodu a furt ležím v naši super Slovenské nemocnici a nechtejí mě propustit pač tady maji asi málo pacientú hh...
Doufám že o týdnu přijedu domú a budu schopen holkám udelat kontrolu...už by meli být hotové tak pak dám vedět !
Zatim Pyc a přeji více štestí než sem měl já !
Po včerejším príchodu jsem si konečne mohl užít par šluku tak se teda s něčím podělím..
Tak když jsem uzrel své partnerky nevyl sem vúbec nadšen a toď je pár dúvodu proč vlastne ..
--->kytky byli vytrženy z kýblu a ponechány na slunci..
--->o pár dní byli přesunuty do prusvitných pytlú pak byly ponechany nechť se suší..
--->pak byli preloženy do polostínu nechť na ne moc nepraží..
--->když chcalo tak je zalili..
,,,Výsledek je ... Nejkrajší utrpeľa moc velký stráty a plesnivěly taky i stonky tak jsem ji seknul. Ta večší byla naštestí i s řezem v pozadí a s kvitnúci fialkou přesunuta na flek bývalýho zboži..
Stručný komentár bude musieť stačiť nemožem moc sedět tak si du lehnout pač mě bolej záda..
----> Všem přeji hezký den ať se vám daří a žehnám vám všem proti te **** plísni ..
Ahoj ....