Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osazenstvo na další kolo automatů bude následující
SNOWRYDER f2
BLUERYDER f2
SNOWRYDER/BLUERYDER
WHITE DWARF/SNOWRYDER
LOWRYDER2s AK47auto/BLUERYDER vše od zdejšího člena, díky A........I
a Automatic Haze od Dinafem seeds
AH jsem práve objednal, vybral jsem platbu: Pay on delivery Make Check payable to: You pay when you receive your order To je v podstatě platba na dobírku ale... když zásilka dorazí, musím platit v € nebo v Kč? Prosím Vás o odpověď na můj možná hloupý dotaz Kdo má s tímto zkušenost ať mi prosím poradí Za odpověď K+ Předem moc díky!
no podle me to budes platit v korunach,kdyby si to platil predem tak v eurech ale kdyz ti to jde sem k nam do cr a na dobirku tak si myslim ze v kč ale nejsem si na stopro jistej...
a hlavne kdyz ti to pride tak mas asi tyden na to aby si to zaplatil a kdyz se jich zeptas v cem to mas zaplatit tak ti to reknou a podle toho to zaplatis.
Ahoj, vůbec to nedokážu odhadnout...je to můj první in tak netuším a nechávám se překvapit...Moje přání je aspoň 50g, myslím, že je to realné, pokud bude víc nebudu se zlobit že