Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny kteří sledujou moje pěstění. Moc se všem omlouvám, že jsem dlouho nenahodil žádná aktuální fota, nějak jsem to nestíhal. Tak abyste měli alespoň představu co se za tu dobu v mém boxu odehrálo. Takže kytky zalévám skoro každý den 2l vody + 5-7ml Terra bloom + 5ml PK 13-14. Jednou týdně dostávají vodu s enzymy. Teplota v boxu se pohybuje : den 25-27, noc 21-23, vlhkost 30-40%. Docela mě začalo trápit žloutnutí listů, tak jsem posledních pár zalivek přidával 1ml Alga Grow na litr vody, snad se to zlepší. Taky jsem si všimnul,že jeden Chronic jako by měl koule, tak nevím zda je to možné nebo je to jen přelud. Dneska při zalévání mám v plánu všechny vytáhnout z boxu a nafotit, tak snad mi do toho nic nevleze a budete se moci mrknout jak se mi zatím vede. Jinak kytky po přepnutí moc neporostly, takže příště nechám na růstu dokud nebudu 100% spokojen. Všem moc děkuji za rady a K+
Tak pridavam fotky z 37. dne 12/12. Stale me docela trapi zloutnuti listu, kazdy den tak 5-8 velkych listu zezloutne a pomalu usycha, prosim o radu jak to zastavit.
Tak pridavam fotky z 37. dne 12/12. Stale me docela trapi zloutnuti listu, kazdy den tak 5-8 velkych listu zezloutne a pomalu usycha, prosim o radu jak to zastavit.
hm, to ne...řekl bych, že jim chybí dusík, zkus přidat hnojku na růst...mohl bys příště vyfotit paličku nebo kytku s nějakým měřítkem?
Ať to zdárně dojedeš, moc pěkné...
Rustové hnojivo přídavám 1ml/L. Pro jistotu jsem ty žluté listy ostříhal, jelikož by stejně uschly a upadly za par dní samy. Tak uvidíme jestli to bude pokračovat.
Jeste stale hnojim a uvazuju kdy asi prestat videl bych to asi na 65 dni, ale radeji poradte jak dlouho je jeste nechat. Je docela videt rozdil mezi modely. Nejlepe je na tom Double Dutch, naopak Chronicove me docela zklamali a to jsem do nich vkladal dost nadeji. Ale uvidime jak to nakonec dopadne.
Prikladam fotky asi z 50 dne 12/12
1.-5. Double Dutch
Naposledy upravil booblifuck 03-01-2011 v 09:07 AM