Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
výsledky budou! dnes, nebo zítra večer, díky zlepšováku,co jsem zprovoznil..(teda je to jenom stolní ventilátor ve skříni,kde se to suší, ale funguje to náramně... )
Celkem toho bylo 9,7g
fotky a smokereport dodám později, až bude doma foták.
VÍTĚZOVÉ:
1..... Masterblaster s tipem 9,8g
2..... vousac s tipem 9,5g
3..... Ziolo s tipem 9,91g
s vítězi se domluvím PMkem v nejbližších dnech, karmy hned
díky
****************************************************************************************************
+zanedbávaná maličká kytička, voní nádherně po lesních jahůdkách,je hrozně obsypaná, škoda, že sem se jí nevěnoval už od začátku..:/
+poslední spodek PW
ještě bych rád doplnil, teda bude to určitě i tím, že do ní prší jen občas, když fouká vítr, jinak je krytá, ale je dosti nenáchylná na plísně, zatím jsem na ní neobjevil ani flíček, PW, ikdyž ty palice byly takový "vzdušný" a kytka byla na stejným místě, tak tam jsem kus plísně našel, koukám souvětí jak debil a ještě jsem furt neřekl, že je prostě nenáchylná na plíseň, jak to zatím vypadá
a tady nějaká sušina a smokereporty
předem se omlouvám za kvalitu fotek, nevim čim to je,ale dneska se mi ro makro prostě nepovedlo,ale na3krát se mi to fotit už nechtělo..
vrchní pálky + zapik zleva: PW, JF, Neznámá1
JF-má dobrou chuť, takovou dost výraznou, příjemnou, spíš nějaký mix ovoce bych řekl, nebo něco podobného.
účinky asi nejslabší z 3 zmíněných, ale zkuřuje to taktéž
PW-chuť..no taková..jakože prostě fialová - směs nějakých borůvek?? vůně květin..nedokážu to pořádně popsat, ale chutná a vypadá dost totožně jako loňská PW od Nessse ( kdovíproč? ) hlavně strukturou palic.
Zhulenost je docela intenzivní, akorát si nepamatuju,kdy jsem měl pouze jedno brko, abych mohl popisovat stav po hodinách..
Neznámá-Tím, jak vypadala mi dost připomínala loňskou KC36, měla hrozně orosený i ty větší listy, to mi udělalo radost, ale palice zas tak nevyrosly, i tak toho bylo o něco víc, než PW. Byl to myslím první model z letošní sklizně, co jsem kouřil. a přesně si pamatuju, že sem si tenkrát říkal, že jestli takle bude zkuřovat i zbytek mojí sklizně, že jsem nadmíru spokojen
Chuť-přesně takhle si představuju typickou chuť dobrý venkovky, prostě mít tahle kytka o něco nafouklejší palice, tak by mě mrzelo ještě 2krát víc, že nevím,co to bylo:/
Samozřejmě děkuju všem za kladná hodnocení, ač všichni píšou, jak je karma naprd, mně radost dělá. Když se poštěstí, tak budou dneska nějaky nový fotky slečen,co tu ještě nebyly...
Tak jak jsem sliboval, tak sem pošlu nějaký fotky, je to z jeden modelů, co mám v popisu threadu, ale nevím co. Každopádně výnos velice velice podprůměrný, ale kytka celá zfialověla a je hezky obalená pryskyřicí
A tady pár fotek, je to sice taky NoName, ale vím, ze kterého semínka to bylo. Loni na podzim jsem si nechal semínko z jednoho pytlíku dost pěknýho venku, co jsme koupili. Měl jsem i samce, kdyby měl někdo zájem o PYL,ale už je asi dost pozdě..
Fido - semínka jsem nalezl v palici,co se ke mně dostala, takže původ neznámý,ale kouření to bylo fajn, taktéž Outdoorového původu.
Kytka nádherně voní, nejlepší vůně, co jsem za poslední dobu cítil, naprosto sladká vůně, směs ovoce a takových těch vůní typu růžový květ, jasmín apod.
V chuti se taktéž projevuje, je příjemná, neškrábe.
Možná by mohl být větší výnos, proto 8/10.