Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pridam nejake aktualne fotky,kytky su 18den pod lampou,kedy mam prepnut na kvet?
najvacsie mam presadit teraz do 6l kvetinacou alebo po prepnuti?
teraz sa mi este ale nezmestia pod svetlo,riesim novu ct
kedy mozem zacat hnojit?
no stym zazstrihnutim ako chces.asi by som ich uz nechal tak.presadil by som ich hned este pred prepnutim aby si sa stym uz potom nesral a inak uz ich mozes prepnut, ako by si sa tu niekde dozvedel tak rastlina po prepnuti moze narast aj o niekolko stonasobne (v percentach) svojej doterajsej vysky.to znamena ze sa zvacsia tak troj nasobne.zalezi podla tvojej vysky skrine.ohybaj ich co najviac s drotmi kolienkami.v kazdom pripade pri tej velkosti aku maju by som to max. po tretom tyzdni uz urcite prepol a poriadne poohybal,nech si netienia.ak si doteraz este nehnojil tak stym mozes zacat.vacsinou sa uvadza doba tak 14 dni od zaciatku rastu pred tym ako zacnes s hnojenim.hnojiva do zalievky pridavaj iba ku kazdej druhej zalievke nech sa ti to tam nepresoli. este take 2 tyzdne po prepnuti mozes pouzivat hnojiva na rast.inak -vyzeraju pekne a zdravo
kvoli pootoceniu lampy si cooltube nekupuj.ak tam mas teplo tak si kup radsej lepsi odtah.na nete si zisti kde kupis axialny potrubny ventilator niaky Dospel s priemerom 120mm stoji 20 eur a mas po probleme.ak mas 150w tak by fakt nekupoval cooltube.alebo kup niaky lepsi sunon na 220v to ta vyjde do 10 eur a odtiahneti vsetko to teplo.
nejde mi o teplo,ja tam mam zimu,ide mi o osvetlenie vsetkych kytiek.skusim to hnojivo,na zaciatok nejaku tretinovu davku,neviem ako to zalievat,je tam 9kytiek kazda cca 1,5kvetinac zalievam kazdy druhy den 1,5vody upravene ph,neviem ci to neni malo....?
co se tyce zalivani tak to je jednoduche, pomalu to prolivej dokud to nezacne tect dolem a znova zalij jakmile to bude proschle(strc do hliny prst)
hnojku jim klidne nalej polovicni treba uz jsou celkem velke - nebal bych se cele davky, rostou ti krasne.
Tu lampu a sninidlo bych(aspon tento grow) nehrotil myslim ze to bude vpoho, sam uvidis jestli treba u stejne genetiky bude hrat umisteni kyti vliv na vynos...
A jak rika andrej, roztahnout a brzo bych uvazoval o prepnuti aby ti to neprerostlo, mozna ty nejvetsi klony este jednou v nejblizsi dobe zastrihnout at se to srovna, nechat malinko oklepat a prepnout, i kdyz paklize to seminko je belladona tak se ti to vcelku vytahne este
tak uz som zacal aj hnojit,najvacsie klony som zastrihol,presadenych 6/9 rastlin do velkych 6l kvetinacou,niektore som poohybal drotmi
necham to chvilu takto,a prepnem to,ako dlho to mam nechat takto?tyzden?ci menej? este nemam vsetko potrebne k prepnutiu.do konca tyzdna to dufam bude.
vyska lampy od rastlin cca 10cm
teplota cez den 23-26
teplota v noci 18-21
Tak este max tyden a prepnout, klidne prepnout uz za par dni... zalezi na tom jestli si zrovna neco nezastrihl(nechat o neco dyl). Ale nejpozdeji fakt za tejden.