Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
konopný medovníček vypadá best,určitě zkusím taky. a jen sem se tě chtěl zeptat jak si došel k tvému koeficientu g na wat...? nespletl ses ..
není to náhodou počet sklizených g (tvých necelých 300) děleno počtem watů (400w) což vychází 0,733....detail jinak samo že k+ hlavně za ten medovníček . kdyby něco klidně smažu
Původní příspěvek od L!NDA konopný medovníček vypadá best,určitě zkusím taky. a jen sem se tě chtěl zeptat jak si došel k tvému koeficientu g na wat...? nespletl ses ..
není to náhodou počet sklizených g (tvých necelých 300) děleno počtem watů (400w) což vychází 0,733....detail jinak samo že k+ hlavně za ten medovníček . kdyby něco klidně smažu
No nespletl jsem se dělám to přesně podle návodu ve FAQu.
Vypočítávám kolik jsem utratil štávi na 1G.
A protože nepoužívám 400W na růst ale zářivky které skoro nežerou tak jsem ušetřil hodně šťávi tím pádem efektivnost mé pěstírny je vetší.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
paradni pest .. jinak chapu to dobre ze si to vlastne zprumeroval ty zarivky s tou 4kuli a ztoho vypocital ten vynos g/w ? bo doted sem mel za to ze se to pocita kolikatka lampa deleno kolik gramu sklizeno .....ale celkove myslim ze tento ukazatel neni uplne u nekomercnich pestitelu dulezity hlavni je kvalitka :] peace
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]