Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Qjetaku ze jsi tam byl minule jsem zjistil az po prijezdu dom Letos to musime domluvit lip, s ohledem na ortodoxni navstevniky
Vidim to na BRUTAL ASSAULT stanku z borivojky 2007
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
jojo..tak je po reggae žízníkov..pjeknej vejlet..muzikus luxus..akorát trošek sprchlo ale kapelky good..ale zdálo se mi že se s toho trochu to reggae vytrácí...ale jinak supr tři dny..prolezli sme skoro všechno v okolí dvou kilásků,,zajezdili sme si na balíkách slámy v proudu řeky..(zemědělci z nás radost asi nemaj), a jinak dobrej ulet. spousta prokouřenejch gramů..a tak všelijak..tak zase příští rok..za chvíli go to vltava sjezd..a pak už jen co se namane..tak zdar a vesele growůjte
TECHSTEP FREE OPEN AIR FESTIVAL 20.7. - 21.7.
O víkendu 20. -21. července ožije nejen zlámanými beaty louka na kopci nedaleko vesnice Kameničná u Žamberka. Právě tam totiž letos Eastek přesouvá tradiční free dnb festival Techstep Open Air na Eastek TSOA Stage a ve spojení s další východečeskou partou djs - Re.Sound Crew, která se postará o kvalitní techno/tekkno&raggajungle podium - vzniká první díl openairu Bassovertekk. Na drumandbassovém TSOA podiu v režii Easteku očekávejte vysoce kvalitní zvuk, lasery a light show, tradičně napěchovaný lineup českými djs ( Eastek>Wintermute, Jooky, Kauer, Phakey, Ozone, Dnb.cz>Rido, MKS, Beast67, C.N.B., Freakox, Shadowbox>Bifidus Aktif, Deadly Viperz (Akira+Anakin), Dvoika.Troika>Kyanid, Reverb, No Money, Neurokyme>Mystif, Ja-ne, Eddrum, BlwtetAcustic>Spoggue, UHV> Rozruch, 3Man, dj Poky..a spousta dalších) podpořený hosty ze zehraničí ( Blal (UK), Grooveside Project Live! (D), Frenchi (D), Hedj (D), Maddog (D) ). Na podiu Re.Sound crew do vás budou celý víkend sypat muziku Re.Sound Crew, Kinetix ss., Spofa ss., Fdc Crew, S.m.i.s.l., Cbs a další..Oddychnout budete moct v Chillout Klika Prostoru za poslechu příjemné muziky napříš všemi styly... K dispozici bude několik barů s pivkem, nealkem a velkou zásobou lihovin, včetně osvěžujících míchaných drinků, fastfood s dobrotami z grilu, bagetkami, saláty apod., příjemná zákoutí na stanování a parkoviště. Udělejte si tedy poznámku do diáře na víkend 20.-21.7.2007. Hudba bude hrát nonstop a vstup je zdarma.
asi to vidim na trutnov..podle financí..takže se tam určitě uvidíme kdýž se vyvede jed..chtělo by to nějakej rozpoznávací znak pro growery..třebas každej za uchem výkvět svýho snažení :-))..(dlouho by tam asi nevydržel)..tak zatim..možná na trutnově..astala vista
Právě se balim, a za 2 hodky až napeču go to prachatice a pozítří go to MIGHTY takže se tam uvidíme a jestli ne tak jsme......neviditelní, jak jinak, užívejte, jak to jen jde
pic VEka
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Původní příspěvek od RomAaL neřikejte že nikdo nejedete v pátek na jeffa milese a ed rushe!
každej growerčlen má u mě na baru panáka zadáčo, když mě najde
Tam bych strašně rád - Jeffa a Joeyho bych dal hned... Panáka taky... Když to klapne, pojedu a budu hledat. Zatim je to 50/50.