Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
naváženo orientačně +-50g (zatim na kuchynský váze, kámoš donese přesnější váhu), vyzkoušeno ze spodních a středních asi 10g a žádnej výtuh. high tak akorát, nic omezujícího pokud toho neni 3g během půl hodiny
chutově neutrál až nic moc, ještě že stávek je fajn o chuti až se vyzkouší ty lepší kusy
...komu se nelení, tomu se zelení :green:
a tim pádem si sem dávám další kolotoč growudálostí...
tady sou malý ze semínek na předpěstu - některý vysadim ven, některý nechám vevnitř...
od vyklíčení tejden za oknem + 10 dní ve skříni
dneska některý zastřihnutý, některý chcu mít bez
zatim nově postřikuju opatrnym mixem bioalgenu, phytaminu, hořkou solí kvůli síře a PL start-upu...
sou v zemině pokojovejch rostlin
neni to eňo ňuno za dvě pade řízky osvědčený genetiky na indoor a výsledek bude lepší...watáž - prachy...a bohatě stačí
mno lepí to pěkně, tvrdý to taky je uvnitř takže si myslim v pohodě.-.-
add smoke report: pokud se zelí nadrobilo na jemno do brčka) mělo dobrej psychoaktivní účinek a já byl spokojen. Dobrej grow ;ú hodně zdarů do dalšího ROUNDu.
btw. k+ ode mě už máš)
smouk byl fajn docela...žádný vytuhováky jaxe dalo čekat...chut spodky středy skoro neutrální, vršky kořeněný, citrusový
stávek trval tak hodinu a půl, potom taky ale už pohodička ... celkem mírumilovný pro mou mysl - dá se fungovat naprosto dobře
ideální kouř přes den jaxem čekal...a na spaní mi vyhovujou víc indiky samo