Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moc se omlouvám, ale jak to tak bývá: " Sliby, chyby"...Rubal jsem jak drak, ruce mám k nepoznání...a nálada se projet nebyla...Ale opravdu chci ty svoje kočky už konečně vidět...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
taaakže..Po dlooouhém pracování mám teď tři dny volna..Ráno jsem neváhal a vyjel jsem na kole za kráskama....Ségra je v Praze a má foťák, tak se s vámi o tu krásu nemůžu podělit...
Přišel jsem a první slova tety byly: "Rostou ti tam ty dva stromy.."Lehce jsem se pousmál a šel do skleníku..Zhrozil jsem se....Na šířku už není místa...nejvyšší větve se dotýkaly vrchních okenic..musel jsem šmiknou nějaké větve....Nějaké???Dost...Zreguloval jsem opět výšku....Co mám dělat se šířkou, to nevím..Bojím se...nevím, co mám dělat....
Superskunk??No marasek taky..nevím...Přerůstá to kukuřici a je to široké jak svině...Musím udělat fotky...Musíte se bát se mnou... to je tak vše...
Jooo....Mám táákovou kupu listí..Taaakže s mojím Miláškem ukuchtíme něco...něco dobrééého...Asi puding..Je to rychle a nemusím se o to starat...Tak se budu moct věnocat jen a jen mojí Lásce...mějte se...
cau...a co ten dort??a a toz bud este rad ze ti nekvetou ze to zatim muzes strihat protoze jakmile uz kvest budou tak uz ee...a to si kur ze se jeste maaastne zvetsi vsak vis..jinak je pak reseni ze je budes ohybat..vemes spagat zavazes o kmen a natahnes co nejvic to pude..pis men..
táákževčerejší den byl pro mě jedno velké ponaučení: "Nemlíkujte s ženami..."....
S mladou jsme udělali puding..Pak se stavila její kámoška a my to spapali.....Zakouřili jsme si vodní dýmku a když jsme odcházeli z mého bytu, slyšel jsem blít tu kámošku...mezitím co blila, jsem musel Miláčkovi zavázat tkaničky...Podívala se potom na mě a sametově smutným hlasem se zeptala: "Cos mi to dal?"...potáceli jsme se městem..Nevím, kdy ten stav přišel, ale jak přišel, tak se pořád stupňoval a neopouštěl nás...Bylo to neuvěřitelné..ty smíchy..dlouho jsem se ták nenasmál...Potom z ničeho nic Ženuška moje rozběhla ke stromu a hodila šavli...šel jsem jí koupit pití a pak jsme dumali v parku...Ležel jsem na rameni Miláška a poslouchal její dech..Bylo jí moc zle..Ale zvládla ten tlak..Potom si i s námi povídala......Ta její kámoška byla opravdu v .....To snad ani nejde popsat, kde byla....Seděla a stresovala...Povídala si sama se sebou...Slyšel jsem jen: "Ale dost...Dost už..Cos nám to dal??...kdy to skončí?..To ne...To není možné...Wevi..Kdy to skončí?..Proč je to takové silné¨"....Atd...Pořád...Hodinu v kuse si povídala....pak už jsem se jen usmíval a hladil Miláška....Pomalu usínala...Bobek můj...Pak ta kámoška se zvedla a šla si hodit šavli...chtěla jít domů..několikrát se vrátila, protože se strašně moc bála....Pak jsme ji už neviděli....začala mi být zima..Byl jsem jen v kraťasích a košili...Miláška jsem odprovodil domů...Spíše ona mě....taaaková kosa mi byla...Domů jsem došel "jakžtakž"....V postelli mi byla zima jak swině a myslel jsem si, že mám horečku....Sny šílené..nějaké běsy.....Teď odpoledne se cítím fajn..je mi dobře....Mám ještě jednu porci pudingu...Jednu porci pro dva bych řekl....Samotnou porci bych nedokázal už sníst...
Tolik konopí už nikdy do jídla nedám..Tolik už ne...To ne...
no tak vcera zase minimalne 6 hodin totalne fpici
byl to faakt maras Wevi, jedno z tech silnejsich pokrmu! a to pry polovicni davka!
no a to bongo..vsak vis co mi to delalo s plicema...hodne huste kamo
domu sem prisel o pul 7 rano...
ale souhlasim...nemelo by se tak casto varit, fakt
zkouřil jsem se "do neznáma" a šel jsem si tak klidně na záchod...Pavouků se nebojím, ale když jsem rozsvítil a ten "NOHAL" byl přímo u vypínače...Šok...znáte to určitě...vy zhulky..Mějte se...
Zdarek wewi ... vidím že děláš šílené pokrmy ale mám na tebe jednu prosbu ? proč se listy nesbírají když už kytí kvete ? .... protože zrovna dneska jsem se to dozvěděl, ale až potom co jsme nasírali rekordní počet lisí (mám to v dreadu) ... takže pls poraď stejnak si to asi přečtu až zítra kdy už bude uvařeno a vypito ve formně kraví laktózy