Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Weviho skleník "07"
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

heheh tak ať v poklidu dorazíš :-D a dobroty ať se taky povedou :-)

2007-Outdoor-ukradeno

Naposledy upravil Eloren 13-08-2007 v 15:19 PM

Old Post 12-08-2007 v 15:57 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

moc se omlouvám, ale jak to tak bývá: " Sliby, chyby"...Rubal jsem jak drak, ruce mám k nepoznání...a nálada se projet nebyla...Ale opravdu chci ty svoje kočky už konečně vidět...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 13-08-2007 v 21:25 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

http://www.novinky.cz/krimi/celnici...0830_ol4pv.html

Masakrální masacker...

Šňupací tabáček

Old Post 15-08-2007 v 15:30 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepiik
Stálý Člen

Karma uživatele Pepiik - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

ty vole tak asi odpadne jede aktivní člen stránky G

Old Post 15-08-2007 v 17:16 PM
Pepiik je offline   Profil uživatele Pepiik   Find more posts by Pepiik   Foto galerie člena Pepiik   Click here to Send Pepiik a Private Message   Add Pepiik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

tyyy vole pres 1000 kytek...to nasere :P
a co kviti Wevi? nebo si jeste nemel cas?

flow,grow,glow

Old Post 15-08-2007 v 23:27 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 118

taaakže..Po dlooouhém pracování mám teď tři dny volna..Ráno jsem neváhal a vyjel jsem na kole za kráskama....Ségra je v Praze a má foťák, tak se s vámi o tu krásu nemůžu podělit...

Přišel jsem a první slova tety byly: "Rostou ti tam ty dva stromy.."Lehce jsem se pousmál a šel do skleníku..Zhrozil jsem se....Na šířku už není místa...nejvyšší větve se dotýkaly vrchních okenic..musel jsem šmiknou nějaké větve....Nějaké???Dost...Zreguloval jsem opět výšku....Co mám dělat se šířkou, to nevím..Bojím se...nevím, co mám dělat....

Superskunk??No marasek taky..nevím...Přerůstá to kukuřici a je to široké jak svině...Musím udělat fotky...Musíte se bát se mnou...
to je tak vše...

Jooo....Mám táákovou kupu listí..Taaakže s mojím Miláškem ukuchtíme něco...něco dobrééého...Asi puding..Je to rychle a nemusím se o to starat...Tak se budu moct věnocat jen a jen mojí Lásce...mějte se...

Šňupací tabáček

Old Post 17-08-2007 v 10:37 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 119

málem bych zapomněl...Nekvetou...

Šňupací tabáček

Old Post 17-08-2007 v 10:56 AM
demosk8
Stálý Člen

Karma uživatele demosk8 - 98% PěstitelskáKarma uživatele demosk8 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

cau...a co ten dort??a a toz bud este rad ze ti nekvetou ze to zatim muzes strihat protoze jakmile uz kvest budou tak uz ee...a to si kur ze se jeste maaastne zvetsi vsak vis..jinak je pak reseni ze je budes ohybat..vemes spagat zavazes o kmen a natahnes co nejvic to pude..pis men..

muj 1.outdoor 2007

Old Post 17-08-2007 v 18:06 PM
demosk8 je offline   Profil uživatele demosk8   Find more posts by demosk8   Foto galerie člena demosk8   Click here to Send demosk8 a Private Message   Add demosk8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 121

táákževčerejší den byl pro mě jedno velké ponaučení: "Nemlíkujte s ženami..."....

S mladou jsme udělali puding..Pak se stavila její kámoška a my to spapali.....Zakouřili jsme si vodní dýmku a když jsme odcházeli z mého bytu, slyšel jsem blít tu kámošku...mezitím co blila, jsem musel Miláčkovi zavázat tkaničky...Podívala se potom na mě a sametově smutným hlasem se zeptala: "Cos mi to dal?"...potáceli jsme se městem..Nevím, kdy ten stav přišel, ale jak přišel, tak se pořád stupňoval a neopouštěl nás...Bylo to neuvěřitelné..ty smíchy..dlouho jsem se ták nenasmál...Potom z ničeho nic Ženuška moje rozběhla ke stromu a hodila šavli...šel jsem jí koupit pití a pak jsme dumali v parku...Ležel jsem na rameni Miláška a poslouchal její dech..Bylo jí moc zle..Ale zvládla ten tlak..Potom si i s námi povídala......Ta její kámoška byla opravdu v .....To snad ani nejde popsat, kde byla....Seděla a stresovala...Povídala si sama se sebou...Slyšel jsem jen: "Ale dost...Dost už..Cos nám to dal??...kdy to skončí?..To ne...To není možné...Wevi..Kdy to skončí?..Proč je to takové silné¨"....Atd...Pořád...Hodinu v kuse si povídala....pak už jsem se jen usmíval a hladil Miláška....Pomalu usínala...Bobek můj...Pak ta kámoška se zvedla a šla si hodit šavli...chtěla jít domů..několikrát se vrátila, protože se strašně moc bála....Pak jsme ji už neviděli....začala mi být zima..Byl jsem jen v kraťasích a košili...Miláška jsem odprovodil domů...Spíše ona mě....taaaková kosa mi byla...Domů jsem došel "jakžtakž"....V postelli mi byla zima jak swině a myslel jsem si, že mám horečku....Sny šílené..nějaké běsy.....Teď odpoledne se cítím fajn..je mi dobře....Mám ještě jednu porci pudingu...Jednu porci pro dva bych řekl....Samotnou porci bych nedokázal už sníst...
Tolik konopí už nikdy do jídla nedám..Tolik už ne...To ne...

Šňupací tabáček

Old Post 18-08-2007 v 11:21 AM
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

buhahaha Wevi, kamo, zeny a konopna strava to k sobe sice dobre jde ale musis byt opatrny. a ty jsi kuchar - extremista
tvoje mliko je jak trip

to sem zvedav co bude odpoledne

flow,grow,glow

Old Post 18-08-2007 v 12:17 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
demosk8
Stálý Člen

Karma uživatele demosk8 - 98% PěstitelskáKarma uživatele demosk8 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

heheee...jj presne kuchar extremista...

muj 1.outdoor 2007

Old Post 18-08-2007 v 12:49 PM
demosk8 je offline   Profil uživatele demosk8   Find more posts by demosk8   Foto galerie člena demosk8   Click here to Send demosk8 a Private Message   Add demosk8 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 124

ten včerejšek....mazec...Horrigene sorry, ale fakt mě to mooooc zmohlo, že jsem ani mluvit nechtěl.......To byl den.....

A co říkáš na bongoo...Záštipky běsně zkuřují, že?...

Šňupací tabáček

Old Post 19-08-2007 v 09:46 AM
HorrigEn
Stálý Člen

Zdraví Příspěvek č. 125

no tak vcera zase minimalne 6 hodin totalne fpici
byl to faakt maras Wevi, jedno z tech silnejsich pokrmu! a to pry polovicni davka!

no a to bongo..vsak vis co mi to delalo s plicema...hodne huste kamo
domu sem prisel o pul 7 rano...
ale souhlasim...nemelo by se tak casto varit, fakt

flow,grow,glow

Old Post 19-08-2007 v 11:49 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 126

tady je to bongooo....Láska moje mi udělala moooc velkou radost...

Šňupací tabáček

Old Post 20-08-2007 v 09:15 AM
Wevi
Stálý Člen

Příspěvek č. 127

zkouřil jsem se "do neznáma" a šel jsem si tak klidně na záchod...Pavouků se nebojím, ale když jsem rozsvítil a ten "NOHAL" byl přímo u vypínače...Šok...znáte to určitě...vy zhulky..Mějte se...

Šňupací tabáček

Old Post 20-08-2007 v 20:55 PM
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

Zdarek wewi ... vidím že děláš šílené pokrmy ale mám na tebe jednu prosbu ? proč se listy nesbírají když už kytí kvete ? .... protože zrovna dneska jsem se to dozvěděl, ale až potom co jsme nasírali rekordní počet lisí (mám to v dreadu) ... takže pls poraď stejnak si to asi přečtu až zítra kdy už bude uvařeno a vypito ve formně kraví laktózy

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 21-08-2007 v 17:15 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás