Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dr*Skunk: ten pyl vezmu ze samců! ted už to opylovat nebudu! najaře jak bude pěkně tak zasadím 8x lowrydera a z toho budou 100%aspon 2 samci!budu to opylovat,teda nechám to opýlit samcem z lowrydera potom zase příští rok to zkusím opýlit něčím jiným a uvidím co z toho vznikne!
ak som dobre pochopil tam mas 8 semien lowrydera na dalsi grow?stoho pocitas ze budu dva samce a 6 samic??? inak ti to prajem z celej hlbky mojej utrapenej duse aby to tak bolo. budes tie semena predavat ci len tak sirit z pasie a dobrej vole?
xbastardx:sem psal že z 8 semen budou 100% 2 samci ale s tím nepočítám takže to bude 50:50! no prodávat to nebudu nechci na tom zbohatnout!budu to měnit za jiné seeds s ostatními členy,kteří budou mít zájem!
Takže jsem hnojil pouze na květ a to OBM asi 2x-3x podle uvedené zálivky a to je 1kávová lžička na 1 litr vody a poté jsem objednal hnojky od Plagronu a hnojil jsem Plagron-Alga Bloom a to celkem 2x! první hnojka byla 4ml/1l a další byla 3ml/1l myslím že by to bylo zatím vše! kdyžtak dotazy....
Zdar Hulitko!
Hnojil jsem to 3x OBM a 2x Plagronem tudíž celkově hnojeno v době květu 5x! to máš 5-6 dní než vyschne substrát!! ok tak dneska to pohnojím zase 3ml/1l Plagronem!
Tak jsem to pohnojil 3ml/1l...nechám vyschnout substrát a potom to zaliju 24 hodin odstátou vodou a asi po 4-6 dnech to nechám na 48 hodin tmy a poté to půjde pod kudlu...
no myslim, ze teraz si to uz nemusel hnojit kvoli chuti ale co uz . inak fakt super thread, tento model ma dostal, neviem sa dockat kolko G s toho bude a ako to bude zhulovat
xbastardx:čau je tam ještě dost bílých blizen!takže nechám proschnout substrát a pak bude flushing!jsem taky moc zvědavý jak to bude zhulovat! zkoušel jsem už listí jen tak a zhulilo mě to docela dobře!
krásně olepené a husté paličky, gratuluju myslím že z LR v těhhle podmínkách víc dostat nejde, během léta plánuju vyzkoušet lepší hnojení a větší květináč, ale pochybuju o tom že se výnos nějak rapidně zvýší
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever