Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Enfant Terrible
Nový Člen

Karma uživatele Enfant Terrible - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

Ja se jen divim, ze je to tady samy hulici kluk a nehulici holka...u nas to treba bylo naopak, kdyz jsme se poznali, tak jsem svoji polovicku ucila kourit ja. On toho dodnes moc nenakouri (i kdyz ja take ne...ale ve srovnani se mnou...).
Hlavne opravdu nevidim problem v tom, jestli jeden huli a druhy ne...ale je pravda ze asi hodne zalezi na postoji nehulice, jestli je tolerantni nebo ne.
Osobne bych s clovekem, ktery by me v tom omezoval asi byt nechtela...a urcite bych nechtela mit takovy vztah, ze bych nekoho nechavala doma (ci on me) kvuli tomu, ze nehuli(m).

Old Post 01-09-2003 v 23:51 PM
Enfant Terrible je offline   Profil uživatele Enfant Terrible   Find more posts by Enfant Terrible   Foto galerie člena Enfant Terrible   Click here to Send Enfant Terrible a Private Message   Add Enfant Terrible to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Enfant Terrible! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lora
Stálý Člen

Karma uživatele Lora - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lora - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

No, ja mela driv 2 zkusenosti, kdy jsem to musela pred druhym tajit, jelikoz ti byli tezce proti , coz jsem nesnasela (a to i proti mym kamaradum). Nejake presvedcovani nemelo smysl, at si kazdy dela, co chce. Ale hrozne mi vadilo jejich vecne zakazovani a ty kecy okolo! Pricemz samozrejme alkohol byl doporucovan... Ostatne taky vsechny tyto vztahy skoncily... Ale pak jsem poznala meho milacka a ten teda proti vubec neni, nybrz presne naopak . Takze u nas je ted "nevyhoda", ze je kytinek stale nedostatek...

Old Post 02-09-2003 v 02:58 AM
Lora je offline   Profil uživatele Lora   Find more posts by Lora   Foto galerie člena Lora   Click here to Send Lora a Private Message   Add Lora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lamie
Nový Člen

Karma uživatele lamie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Děkuju Vám všem za Vaše příspěvky, opravdu jste mě potěšili. Moje situace se trošku pozměnila, už je k mýmu nehulení tolerantní i moje drahá polovička, nakonec se ukázalo, když mě ti jeho kámoši poznali, že i když nehulím, tak si někteří víc rozumí se mnou než s ním. Je cvok, ale přesto ho miluju. Stejný téma, jaký jsem tu dala do diskuze jsem probírala i se spoustou lidí a docela mě těší, že mi otevřeně řekli co si o tom myslí.
Buťe takoví, jaký jste, díííík
Lamie

Don´t forget for your first........

Old Post 02-09-2003 v 18:51 PM
lamie je offline   Profil uživatele lamie   Find more posts by lamie   Foto galerie člena lamie   Click here to Send lamie a Private Message   Add lamie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

No já teda před tou svojí moc nehulim,teda snažim se.Vůbec nevim proč jí to vadí,protože s ní normálně komunikuju i zhulenej a jsem dokonce pak i ftipnej,nebo se to zdá jenom mě?
Já jí někdy zezačátku slíbil,že před ní hulit nebudu,jen když pujdem někam,kde se hulí,nebo když půjdu někam sám,ale to jsme spolu taky nebyli každej den.Teď spolu žijem a mě se čim dál tim častějc stává,že hulim tajně a cejtim se u toho provinile.Vypadá to asi takhle: přijdu z práce-dávám brko,honem abych nebyl tak moc zmaštěnej až se vrátí domů ona a když se vrátí,tak mam stíhy aby nebyla nasraná. Neni to zas každej den,ale stejně mi to vadí.Já dřív byl daleko větší zvíře a dost sem se kvůli ní změnil,ale hulim už docela dlouho a úplně se mi teda přestat nechce.Tohle ona ale nemůže pochopit,myslí si že tim někam utíkám,což je sice nakonec pravda,ale neutíkám od ní.Párkrát jsem jí i zhulil,někdy to bylo v pohodě,docela prdel,ale někdy zas jen ztuhla a nadávala si že vůbec hulila,říká že pak moc přemejšlí a má z toho depky.K ničemu jí nenutim,ale mohla by být tolerantnější.Mam to protě těžký

SMOKE IN PEACE

Old Post 04-09-2003 v 07:38 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

drew: tak to jsi mi kápnul do noty. já taky od té doby co bydlím s přítelkyní hulívám tajně. o víkendu jí to nevadí, občas si dává se mnou (i když od mého posledního incidentu s mlíkem, kdy jsem byl na kaši, si ještě nedala a je to už pěkných pár měsíců). ale přes týden taky někdy zahulím a jelikož vím, že jí to štve, tak to taky maskuju a tajím. stejný to bývá večer, kdy si dávám u otevřenýho okna. na jednu stranu mě to štve, ale na druhou je to dobře, protože kdyby hulila taky, tak by tam vhyběla ta "hráz" a mohlo by to skončit jako v Samotářích s Macháčkem

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 04-09-2003 v 08:32 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

rolnik: ona ale ví, že hulím. jenom neví, že někdy i přes týden. už se samozdřejmě stalo, že mě přistihla, ale byla v pohodě. sice když jsme se o tom bavili, tak mi říkala, že ví o tom, že si někdy večer dávám. ale já na ní viděl, že jí to mrzí a tak mě to štvalo taky. a z toho důvodu si někdy dávám potají.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

Old Post 04-09-2003 v 09:00 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Příspěvek č. 119

mluvili jsme o tom mockrat a vždycky musela uznat,že mám pravdu,jenže pak jí to stejně vadilo,tak jsem taky rači někdy tajnej.Přesně jako PiosOne,ona to o mě ví,ale nemusí vědět všechno.
Dřív jsem byl se slečnou,která hulila taky a možná bych to ani už nechtěl.Byli jsme oba furt na kaši.Nejrači bych byl kdyby si davala tak třikrát do tejdne se mnou a hlavně mě do toho moc nekecala.Na druhou stranu je fakt,že se takhle aspoň trochu krotim

SMOKE IN PEACE

Old Post 04-09-2003 v 09:35 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 120

realist: nezahulíme, až přístí úterý, teď jsem se zařekl, že do zkoušky v úterý nebudu hulit
ad tajnůstkář-co oči nevidí..., prostě nechci aby se mladá trápila

Old Post 04-09-2003 v 09:35 AM
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 121

drew: taky bych nechtěl, aby holka festovně hulila. ze začátku by to mohlo být OK, ale časem bychom si možná přestali mít co říct (v normálním stavu). taky by společná domácnost asi začala trochu chátrat. takhle mi to víceméně vyhovuje. mladá ví, že hulím, občas si dá taky. a já mám alespoň důvod se krotit. nerad bych dopadl jako smažka, která hned po práci balí špeky a se špekem na rtu usíná.

Old Post 04-09-2003 v 09:39 AM
drew
Stálý Člen

Příspěvek č. 122

PiosOne:teďs na to kápnul,vlastně máme výhodu.Krotíme se a máme doma uklizeno

SMOKE IN PEACE

Old Post 04-09-2003 v 09:47 AM
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 123

drew: jojo, uklizeno, uvařeno a ještě pšinese z práce penízky, tak to má být
realist: díky, v úterý to mám od 13 do 14. takže hned potom vyrážíme na tah
trochu jí to vadí, hlavně z toho důvodu, že neví, co to se mnou může udělat třeba za 20 let. a to je fakt, to neví nikdo z nás.
jako smažka ještě nevypadáš )

Old Post 04-09-2003 v 09:58 AM
Lora
Stálý Člen

Karma uživatele Lora - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lora - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Tak to teda jo,kdyz vam to vlastne tak prospiva!
Ja si ale uz nedokazu predstavit ty nervy a pocit viny .Ja jsem stastna,ze jsem s mym milackem,ktery fuci taky.Kdyz spolu zafucime,tak si asi dokazu ganju uzit snad nejvic-krasny pocit pohody a vubec .Ted jsme jiz skoro mesic nefuceli,jelikoz nemame .U nas na stesti neni problem,ze bychom si nemeli co vykladat,at uz s ci bez ganji.Proste pohodicka!Ale s je lip...

Old Post 05-09-2003 v 00:08 AM
Lora je offline   Profil uživatele Lora   Find more posts by Lora   Foto galerie člena Lora   Click here to Send Lora a Private Message   Add Lora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 125

weedof: neříkám, že to že si občas dáš z tebe udělá smažku, ale znám dost lidí, kteří takhle pohodově záčínali a teď jsou z nich smažky, které když si nezahulí, tak s nima není řeč. nebo ty si snad myslíš, že být zhulenej každý den, od rána do večera, je v pořádku? já si zahulím rád, ale k takovému stavu bych se dopracovat nechtěl.
jinak taky peace a ať se daří

Old Post 05-09-2003 v 07:54 AM
lamie
Nový Člen

Karma uživatele lamie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

to drew and PiosOne:
musíte ty svoje drahý polovičky moc milovat, měli by si toho vážit a být podle toho tolerantní. Ctím vás

Don´t forget for your first........

Old Post 05-09-2003 v 20:47 PM
lamie je offline   Profil uživatele lamie   Find more posts by lamie   Foto galerie člena lamie   Click here to Send lamie a Private Message   Add lamie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
system_failure
Stálý Člen

Karma uživatele system_failure - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

moje holka(bejvalá) nehulila, a nevadilo jí že já jo.Seznámil sem se s ní taky dost přikouřenej.....

Old Post 06-09-2003 v 20:19 PM
system_failure je offline   Profil uživatele system_failure   Find more posts by system_failure   Foto galerie člena system_failure   Click here to Send system_failure a Private Message   Add system_failure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

Co si pamatuju tak moje bejvala se mnou vzdycky brcko dala...vsechno bylo f pohode...ale bez ni kdyz sem se zhulil tak mi to prislo jeste vic o necem jinym...taxme si zahulili spolu jen parkrat (ten nezhulenej stav je taky v pohode:-)))
to lora: nic proti ale nesnasim slovo fucet protoze se u nas pouziva k nazvu foukani toluenu....bleeeeeeeeeeeee

KE?

Old Post 07-09-2003 v 18:10 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás