Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pestitele aspon mi zkuste napsat jaky je vas odhad na moji prvni,nekolikrate predelavanou sklizen(co se tyce obsahem kyti)....tak kolik jednotek z toho vytriskam?
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
Zdravím, koukám že už se kytky jevý přijemně na pohled . Sem zvědav kolik z toho celkově vymáčkneš. Budeš vážit?
Ohledně těch mušek co se ti objevují v substrátu. To budou s největší pravděpodobností smutnice a byly asi částečně problém předchozího stavu rostlin. Kladou larvy do hlíny a ty pak požíraj kořínky a živiny, navíc samotný mušky ti pak ožíraj rostlinu. Lepový desky je nevyhubý, jen regulují počet, teď už asi stejně nemá cenu proti nim bojovat. V každým případě než rozjedeš novej grow tak si pořádně sterilizuj pěstírnu ať ani jedna nezbude. Hlínu cos používal vyhoď a květináče pořádně vymyj. Nový substrát pak sterilizuj v troubě nebo mikrovlnce a budeš mít od nich klid. Ať se ti daří.
Tak vážit budu tož moje první odpovědTeťka spís otázky,,,KOlik toho bude?Sám odhaduji tak kolem 10-20G víc asi ani ťuk.Vážně si myslíš že ty mouchy mají hodně k předeslm problémům,,,to mě ani nenapadlo,,hodně lidí řílalo že jsou neškodny akorat že otravujou,,,tak jsem to tak bral,,,každopídně tvoje rada,,,příště sterilizuju,,,,Sterilizace znamené na urřitou chvíli hlínu prohřát a teplem zabít škůdce:?)jinak dík za příspěvek rád tady s někym diskutuju
Jednu sezonu se mi za oknem smutnice přemnožily a byl to boj. Samotný muchy opravdu moc neškodí pokud jich není moc, jen trochu ožíraj listy, spíš sem měl problém s jejich larvami kterých sem měl opravdu moc a kořínky kvůly tomu trpěly. Zkoušel sem pár rad co sem tady našel ale nic mi nepomohlo. Odkaz o smutnicích máš třeba zde: https://grower.cz/forum/showthread.p...8562#post378562
vidim to tak este na 20 dni max i s FS,,,muj odhad,,,,nikam nespecham mam to asi tri metry od pocitacetagze kontrola dokonala a pocitz toho taky krasnej
TP HOMER SIMPSON::::haled' nejni zas tak za co gratulovat ja sem dostal dva big budy v 20dni květu a akorat se snažim to dojet,,,docela se daří to jedine berujinak z tech mych se drzim prave jenom jeden chronic taky pekne kvete ale je to mrzak
2 LateNightJamm: tag si tenhle thread procti od zacatku a pochopis.. mel tam mnoho problemu.. a tag..
2 PAKYN ale dobry.. aspon neco si z toho dostal.. na zacatku to vypadalo ze ty kytky tyras ale ted to vypada mnohem lip.. drz se chlape..a nevzdavej to
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
TO LateNightJamm: palice sou maly,vsecko ke vsemu seda,chyby sem delal delam mensi,jedu prvni indoor ,jedes asi taky 100W a pak vydim vysvetleni v tom ze ses proste lepsi,,,Stejnak ale pochybuju ze v 30 dni mas palice vetsi pod 100W nes ja tetka,,,tot muj nazor
TO BLESK:doufam tady s kolegy hulici ze to aspon tech dvacet bude
vysoke to je cca 45-50 s 10-15cm kvetinackem,,,urcite vazit budu