Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Papírky z celulózy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
Specnaz
Stálý Člen

Karma uživatele Specnaz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

zdarec na celulozu sem čumjel jak z puku ale konope byt konope

punker

Old Post 11-07-2007 v 13:39 PM
Specnaz je offline   Profil uživatele Specnaz   Find more posts by Specnaz   Foto galerie člena Specnaz   Click here to Send Specnaz a Private Message   Add Specnaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Real-Shit
Stálý Člen

Karma uživatele Real-Shit - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

celuloza ma divnou plastovou prichut nejradsi cerny OCB treba nekonecny

Old Post 01-08-2007 v 08:58 AM
Real-Shit je offline   Profil uživatele Real-Shit   Find more posts by Real-Shit   Foto galerie člena Real-Shit   Click here to Send Real-Shit a Private Message   Add Real-Shit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Souhlasím jak ze Sinuhetem tak i s Pinusem... nevím jak je to v Praze ale když jsme tam jednou dojel a viděl cenu 40 korun za obyčejnou skleněnku tak jsem se musel smát .. ale nejvíc mě tam vždy dostane brko s tabákem, když už je hulení fakt málo tak radši nacpat do skla nebo fajky či šlukovky ale ne to jeste dat pul na pul s tabakem :-D( sory pokud jsem se dotkl nejakeho priznivce brkotabaku ale IMHO to tak cítím.... jinak celulóza co dodat když se to nepřehání tak je to v pohodě sem tam jako spestření proč ne, ale radši klasický papírek :-)

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 01-08-2007 v 12:51 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

vies ono je problem ubalit z dobreho hulenia brcko ktore by sa dalo dobre fajcit bez pridania tabaku tak to bude asi tym
nemusi ho sice byt 1:1 ale ked neni tak co uz. je to urcite spolocenskejsie hulenie ako sklenka

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 01-08-2007 v 14:26 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

tak dostali sa mi tieto papieriky do ruk tiez , v amsterdame v The hash,marihuanan and hemp museum za 3 eura balicek, znacka aLeda. horia fakt dobre, bali sa s nimu uz cosi horsie. ale vypada to fakt v pohode take priesvitene aspon nejaka zmena, aj ked tych jointov tolko zase nefajcim

Old Post 01-08-2007 v 23:54 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kellogg
Stálý Člen

Karma uživatele Kellogg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Z celulozovych papirku se mi bali dobre,je to takova zmena,zda se mi, ze hori i pomaleji nez jine stovkove papirky,
Nevim cim to je,mozna je to tim ,ze sem zvykly na obyc papirky,ale radsi si zahulim z tech obycejnych,ale "ciste" celuloze neodolam.Je to i pekny pocit,videt pri koureni to,co kourite

Slunko je mocné....

Old Post 23-11-2007 v 18:06 PM
Kellogg je offline   Profil uživatele Kellogg   Find more posts by Kellogg   Foto galerie člena Kellogg   Click here to Send Kellogg a Private Message   Add Kellogg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
straslivy_vlk
Nový Člen

Karma uživatele straslivy_vlk - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

jezis marja fuj... to je ten nejvetsi hnus, ze kteryho se da kourit ganja.... dobry, prvnich 10 papirku se mi libilo.. jaaaj pruhledny papirek. uolalaaa, ale potom??? zacnete citit tu hnusnou chut, smrdi fagt nehorazne a gdo vi z ceho je to vyrobene..
kazdopadne celuloza mozna exkluzivita, ale kazdopadne hnus....

Old Post 26-11-2007 v 08:07 AM
straslivy_vlk je offline   Profil uživatele straslivy_vlk   Find more posts by straslivy_vlk   Foto galerie člena straslivy_vlk   Click here to Send straslivy_vlk a Private Message   Add straslivy_vlk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
straslivy_vlk
Nový Člen

Karma uživatele straslivy_vlk - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

mno a jeste glycerin..... fuuuj... uz jste nekdy zkouseli vypit 250 ml tyhle sracky???? ja jo.. jednou mi to davali v nemocnici, gdyz mi zjistili vadu sluchu... pry se to mozna zpravi.... hmm... sup to do sebe, prvni hodina... mno asi tag jag po jedne pulce vodky... daksich 15 hodin??? neskutecne nevolnostim, pocit jag po kitru vodky na ex, zavrate, bolesti hlavy, fgt nikomu nepreju... a tohle se ma hulit, jo... no fuj... OCB is the best..

Old Post 26-11-2007 v 08:13 AM
straslivy_vlk je offline   Profil uživatele straslivy_vlk   Find more posts by straslivy_vlk   Foto galerie člena straslivy_vlk   Click here to Send straslivy_vlk a Private Message   Add straslivy_vlk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dadenka
Stálý Člen

Karma uživatele Dadenka - 92% PěstitelskáKarma uživatele Dadenka - 92% Pěstitelská

pejpr Příspěvek č. 121

citace:
Původní příspěvek od Aidampower
no na 100 pro to maji v bioplantu v brne vcera jsem je tam poridil.1 baleni tj. 40 pejpru za 60kc

Jasně je to pěkný, ale o tej 100% celuloze (polysacharidu) bych vážně polemizoval, odpulky špeku to je zevnitř zapařený a to jako svině, ten "papírek" vubec nedejchá, jinak když to dáš opatrne nad oheň tak se začne kroutit jak igelit!!!!
Špek z tohoto papírku má uplně jinou chuť a mě osobně nechutná!!!

Naposledy upravil Dadenka 31-12-2007 v 21:10 PM

Old Post 26-11-2007 v 10:14 AM
Dadenka je offline   Profil uživatele Dadenka   Find more posts by Dadenka   Foto galerie člena Dadenka   Click here to Send Dadenka a Private Message   Add Dadenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

takyjsem to hulil.ale balim to jen fakt vyjimečně.neni nic lepšího než clasic papir.ale ještě lepší je blunt.nic nad pořádnou rolku

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 28-11-2007 v 20:04 PM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

Ja sem delsi dobu balil jen do celulozy...jenze neni tak tvarna jako papirek..a prestalo me to bavit, neda se z ni udelat spek, jakej clovek potrebuje....dycky se to nekde zkrouti atd...ale nevim, asi to bude bez dehtu a nakej ostatnich svinstev, ale kdyz uz tak normal paper!!

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 04-12-2007 v 10:36 AM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konůpek
Stálý Člen

Karma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Též jsem měl s nima tu čest a musím je celkem pochválit.dobře se do nich balí a chuť mě připadne lepší oproti papírové variantě.

Konůpkovo 70W
250W PUNK z toho co zbylo
16xWARLOCK 400W/600W
400/600W PUNK - 4xSour Star 2xMK-Ultra 3xChem Dog 3xCataract Kush 4xPre 98 Bubba BX2
Další 400 watové bio potěšení
400w Bio II a III(nárazovka)
Konůpkovo panoptikum 2x400W + 250W - Black D.O.G. - White Widow - Pineapple Skunk

Old Post 29-12-2007 v 17:23 PM
Konůpek je offline   Profil uživatele Konůpek   Find more posts by Konůpek   Foto galerie člena Konůpek   Click here to Send Konůpek a Private Message   Add Konůpek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 125

to je hustý kolik lidí se to dozvědělo tak pozdě Do mého zapadlýho městečka Hořice dorazila zpráva o průhledným papírku někdy v březnu letošního roku... hned v dubnu jsme jeli se školou do Amstru takže jsem je tam rovnou otestoval a hustej zážitek! je fakt že chuť je znatelně čistší a asi i vaše plíce.. měl sem asi 5 balení pak mě to přestalo bavit, ale uvažuju že si zas nějaký koupím..

Old Post 31-12-2007 v 18:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bomboliny
Stálý Člen

Karma uživatele bomboliny - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

nemam je rad.....spatne se mi do nich bali a chud maj divnou sem zviklej na normalni papirky vypadaj jak igelit

Old Post 02-01-2008 v 12:35 PM
bomboliny je offline   Profil uživatele bomboliny   Find more posts by bomboliny   Foto galerie člena bomboliny   Click here to Send bomboliny a Private Message   Add bomboliny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protest
Stálý Člen

Karma uživatele Protest - 83% PěstitelskáKarma uživatele Protest - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

citace:
Původní příspěvek od bomboliny
spatne se mi do nich bali a chud maj divnou

S tím balením musím souhlasit, výslednej produkt je jakýsi pokroucený cosi, ale s tou chutí bych to neviděl tak zle. Podle mě chuť je stejná, akorát je to divnej pocit hulit igelit

Grow Up: | 1.st OUT 2006 - Odcizeno | 20W BOX - sklizeno 2g | 3rd indoor System - In Design | Letošní OUTDOOR 2013 - IN PROGRESS |

Other: | Jak bezpečně poslat semínka poštou - návod| Choroby, škůdci a problémy s pH - užitečné rady a informace - !!ČTĚTE!!|

Old Post 03-01-2008 v 07:28 AM
Protest je offline   Profil uživatele Protest   Find more posts by Protest   Foto galerie člena Protest   Click here to Send Protest a Private Message   Add Protest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slauch
Nový Člen

Karma uživatele slauch - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

Můj skromný názor:
PRO:
- vypadá to efektně
- lepí to všude
- nesmrdí to jako papírky
PROTI:
- na beka to neprolízneš
- neutrhneš to
- kroutí se to (jak papírek, tak brko)
Navíc když to kouřim, tak mi to připadá, jako když není matroš úplně dozrálej. Znáte to, taková dost velká pecka do plic, co nutí ke kašli. Ale jako občasný zpestření a na "zamachrování" dobrý.

South Czech 2003
South Czech 2005

OH MY GOD! THEY KILLED KENNY! YOU BASTARDS!

Old Post 04-01-2008 v 08:09 AM
slauch je offline   Profil uživatele slauch   Find more posts by slauch   Foto galerie člena slauch   Click here to Send slauch a Private Message   Add slauch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás