Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Souhlasím jak ze Sinuhetem tak i s Pinusem... nevím jak je to v Praze ale když jsme tam jednou dojel a viděl cenu 40 korun za obyčejnou skleněnku tak jsem se musel smát .. ale nejvíc mě tam vždy dostane brko s tabákem, když už je hulení fakt málo tak radši nacpat do skla nebo fajky či šlukovky ale ne to jeste dat pul na pul s tabakem :-D( sory pokud jsem se dotkl nejakeho priznivce brkotabaku ale IMHO to tak cítím.... jinak celulóza co dodat když se to nepřehání tak je to v pohodě sem tam jako spestření proč ne, ale radši klasický papírek :-)
vies ono je problem ubalit z dobreho hulenia brcko ktore by sa dalo dobre fajcit bez pridania tabaku tak to bude asi tym
nemusi ho sice byt 1:1 ale ked neni tak co uz. je to urcite spolocenskejsie hulenie ako sklenka
tak dostali sa mi tieto papieriky do ruk tiez , v amsterdame v The hash,marihuanan and hemp museum za 3 eura balicek, znacka aLeda. horia fakt dobre, bali sa s nimu uz cosi horsie. ale vypada to fakt v pohode take priesvitene aspon nejaka zmena, aj ked tych jointov tolko zase nefajcim
Z celulozovych papirku se mi bali dobre,je to takova zmena,zda se mi, ze hori i pomaleji nez jine stovkove papirky,
Nevim cim to je,mozna je to tim ,ze sem zvykly na obyc papirky,ale radsi si zahulim z tech obycejnych,ale "ciste" celuloze neodolam.Je to i pekny pocit,videt pri koureni to,co kourite
jezis marja fuj... to je ten nejvetsi hnus, ze kteryho se da kourit ganja.... dobry, prvnich 10 papirku se mi libilo.. jaaaj pruhledny papirek. uolalaaa, ale potom??? zacnete citit tu hnusnou chut, smrdi fagt nehorazne a gdo vi z ceho je to vyrobene..
kazdopadne celuloza mozna exkluzivita, ale kazdopadne hnus....
mno a jeste glycerin..... fuuuj... uz jste nekdy zkouseli vypit 250 ml tyhle sracky???? ja jo.. jednou mi to davali v nemocnici, gdyz mi zjistili vadu sluchu... pry se to mozna zpravi.... hmm... sup to do sebe, prvni hodina... mno asi tag jag po jedne pulce vodky... daksich 15 hodin??? neskutecne nevolnostim, pocit jag po kitru vodky na ex, zavrate, bolesti hlavy, fgt nikomu nepreju... a tohle se ma hulit, jo... no fuj... OCB is the best..
Původní příspěvek od Aidampower no na 100 pro to maji v bioplantu v brne vcera jsem je tam poridil.1 baleni tj. 40 pejpru za 60kc
Jasně je to pěkný, ale o tej 100% celuloze (polysacharidu) bych vážně polemizoval, odpulky špeku to je zevnitř zapařený a to jako svině, ten "papírek" vubec nedejchá, jinak když to dáš opatrne nad oheň tak se začne kroutit jak igelit!!!!
Špek z tohoto papírku má uplně jinou chuť a mě osobně nechutná!!!
Ja sem delsi dobu balil jen do celulozy...jenze neni tak tvarna jako papirek..a prestalo me to bavit, neda se z ni udelat spek, jakej clovek potrebuje....dycky se to nekde zkrouti atd...ale nevim, asi to bude bez dehtu a nakej ostatnich svinstev, ale kdyz uz tak normal paper!!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
to je hustý kolik lidí se to dozvědělo tak pozdě Do mého zapadlýho městečka Hořice dorazila zpráva o průhledným papírku někdy v březnu letošního roku... hned v dubnu jsme jeli se školou do Amstru takže jsem je tam rovnou otestoval a hustej zážitek! je fakt že chuť je znatelně čistší a asi i vaše plíce.. měl sem asi 5 balení pak mě to přestalo bavit, ale uvažuju že si zas nějaký koupím..
Původní příspěvek od bomboliny spatne se mi do nich bali a chud maj divnou
S tím balením musím souhlasit, výslednej produkt je jakýsi pokroucený cosi, ale s tou chutí bych to neviděl tak zle. Podle mě chuť je stejná, akorát je to divnej pocit hulit igelit
Můj skromný názor:
PRO:
- vypadá to efektně
- lepí to všude
- nesmrdí to jako papírky
PROTI:
- na beka to neprolízneš
- neutrhneš to
- kroutí se to (jak papírek, tak brko)
Navíc když to kouřim, tak mi to připadá, jako když není matroš úplně dozrálej. Znáte to, taková dost velká pecka do plic, co nutí ke kašli. Ale jako občasný zpestření a na "zamachrování" dobrý.