Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prvni opravdovej brk co me zkoulel si pamatuju dodnes:-) Bylo to vo velkejch prazdninach u nas na koupaku. Prinesl to dobrej kamos nejaky venkovky, zahulili sme a nejak nic pak mirna pohoda pak sme se nejak dostaly k hospe a tam to zacali nevidany zachvaty smichu a proste moc. Doted si pamatuju jak toho kamose napadlo ze ma kazdej vlasy jiny a pripominaj mu kostatka a na kazdyho mel prirovnani jeden byl stetka na kamna a tak dal no proste hukot rezali sme se tomu jak hovada. Je to uz tak tri ctyri roky a porad si to pomatuju.Vod ty doby sem takovej pocit po huleni nemel. (jinak sem s nejlepsim kamosem tak v 7-8mej tride nasli nejaky lupeni a zkouseli ale nejak nic ani sme se neposrali:-D)
niekde ku koncu 15-tich,...proste som sa rozhodol ze to uz chcem oskusat, tak som si to splasil a s kamaratom sme odpalili gramblavu larvu za jazerom... ale na poprve mi to nic neurobilo....
moja prva skusenost s hulenim bolo v pivnici s ozranskym kamaratom..hulili sme drevo z rastlinky ktoru mal kamarat za oknom uplna lichva:P..ale mi debilkovia sme celu kostru cez vodnicu pretiahli..ale nieco mi bolo a to je podstatne..zatim hosi a hosice
Poprvé v 18ti pak dlouholetá pauza a nakonec až od loňska.Když se zpětně porozhlédnu,začal jsem zbytečně brzo.Ve 13ti jsem ani netušil, že nějaká tráva existuje.Zkusit jo ale hulit pravidelně od tohohle věku,strašný.Asi špatná výchova
Hmm prvni joint asi v 17 pak pauza a vod 18 celkem pravidelne rek bych ze kdyz to clovek kouri jeste dostatecne nevyzralej (po vsech strankach) rozhodne to nema moc pozitivni vliv na jeho vyvoj !
Poprve? dostal jsem jednou na vánoce košta od Mesiase že to zkusim poprvé sám... celý den jsem byl doma sám a sledoval sem futuramu... v poledne... tak jo, dám jedno a hned byl seriál o toliko zábavnější
ja poprve v 15 bylo to s kamosem kousek za mestem ,pak se mi zdalo ze nemuzu hybat s dolnim rtem a tak divne jsem mluvil
"When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
-Bob Marley
Popre ve 12cti. Vty době to byl boom a marihuana, to bylo něco strašně velkého, chtěli jsme to mít, mysleli si že je to machrovina, ale nikde jsme to nemohli sehnat. Vsude vylepeny obrazky marihuany
pak jsme jeli na kola. Kámoš jezdí na nějaký westerny a takovyhle tabory, tak TO přivez!
Byly jsme čtyři a celou cestu jsme spekulovali jestli do toho pujdem nebo ne. Že nechceme bejt závyslí atd. No rpostě strašný když si na to zpomenu
pak to kámoš ubalil, zjistli sem že to byli jenom listy. Plni očekávání jsme to vyhulili... Vůbec nic, akorát mi bylo blbě a trochu jsem si to vsugerovával...
pak asi ve 13 na MMM. Den předtim jsem našel sakl hulení ( byl to fakt dobrej sklunk, ale to jsem samozřejmě nevěděl )
druhý den na MMM vyhulili. A zase nic, přišlo mi jako kdyby mi ty stavy něco blokovalo.
Pak jsem se poprví pořádně zhulil ve 14 na festivalu na mácháči. Jsme popíjeli atd. Přisedl si tam knám nějakej típek a ubalil čistý brko nějakýho skéra. Tak jsem si dvakrát popotáhl a byl jsem totálně v prdeli. Nevnímal jsem asi 3 hodiny a byl jsem uplně někde jinde, ve snu...
poprve sem se teda nezhulil.. ale na podruhe to byla Blueberry z čilamu.. dal sem si jednoho potom druhyho a u tretiho sem byl tak moc kamos rekl ze ma lehky nohy a ja to zkusil a fakt ze jo skakal sem na lavicce, proste moc a stim snem mate pravdu, taky mi to tak pripadalo a smal sem se snad cely 3 hodiny v kuse, druhy den me bolelo bricho od smichu..
Tak poprvé jsem hulil na základce v 6. třídě (11 let) a to s mim spolužákem - původem z holandska...takže jsem měl tu čest si poprvý zahulit s holanďanem. A co? Ukradl doma svýmu 20-ti letýmu bratrovi nějaký holandský skéro, takže jako fakt brutál gigantiš mazec!!!
poprvé jsem zahulil v před 13ti lety nějáký nounejm a prakticky jsem nevěděl ani co od toho čekat, tak jsem čekal.....a čekal......a nic....navíc osvěta ve školách probíhala stylem "Drogy jsou špatné....áááno?!" takže jsem o marihuaně věděl jen to, že je to droga a drogy jsou špatné. A protože jsem v té době byl pro každou špatnost, tak to byla samozřejmě voda na můj mlýn...
moje první zkouření proběhlo ve 13-14 letech, o letních prázdninách, v parčíku poblíž diskotéky, na které tou dobou probíhaly mládeží hojně navštěvované týnejdž-disko-párty stejně jak jsem se poprvý neopil, nezhouboval, neudělal?? , tak jsem se ani poprvý nezkouřil, sákryš... ale pozdějc