Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » kdy, kde, co, v kolika, jste poprve hulili?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
V kolika si hulil/a po prvý?
míň jak 15
15-18
18-25
25+
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Mr.BIG.imejl
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.BIG.imejl - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

školní výlet, jedna imba se vzorkem a šmitec. prostě klasika

Sháním modré neony na škodu 120, značka: "Spěchá".

Old Post 31-10-2006 v 18:10 PM
Mr.BIG.imejl je offline   Profil uživatele Mr.BIG.imejl   Find more posts by Mr.BIG.imejl   Foto galerie člena Mr.BIG.imejl   Click here to Send Mr.BIG.imejl a Private Message   Add Mr.BIG.imejl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xjackx
Stálý Člen

Karma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

Prvni opravdovej brk co me zkoulel si pamatuju dodnes:-) Bylo to vo velkejch prazdninach u nas na koupaku. Prinesl to dobrej kamos nejaky venkovky, zahulili sme a nejak nic pak mirna pohoda pak sme se nejak dostaly k hospe a tam to zacali nevidany zachvaty smichu a proste moc. Doted si pamatuju jak toho kamose napadlo ze ma kazdej vlasy jiny a pripominaj mu kostatka a na kazdyho mel prirovnani jeden byl stetka na kamna a tak dal no proste hukot rezali sme se tomu jak hovada. Je to uz tak tri ctyri roky a porad si to pomatuju.Vod ty doby sem takovej pocit po huleni nemel. (jinak sem s nejlepsim kamosem tak v 7-8mej tride nasli nejaky lupeni a zkouseli ale nejak nic ani sme se neposrali:-D)

Old Post 31-10-2006 v 20:08 PM
xjackx je offline   Profil uživatele xjackx   Find more posts by xjackx   Foto galerie člena xjackx   Click here to Send xjackx a Private Message   Add xjackx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pitris
Stálý Člen

Karma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% PěstitelskáKarma uživatele pitris - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Bylo to kolem 17 a byla to fakt šupa.
Dost dobréj outdoor,spousta smíchu a tak jako každý první zážitek --NEZAPOMENUTELNÉ--

Old Post 01-11-2006 v 18:52 PM
pitris je offline   Profil uživatele pitris   Find more posts by pitris   Foto galerie člena pitris   Click here to Send pitris a Private Message   Add pitris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

niekde ku koncu 15-tich,...proste som sa rozhodol ze to uz chcem oskusat, tak som si to splasil a s kamaratom sme odpalili gramblavu larvu za jazerom... ale na poprve mi to nic neurobilo....

~Ferdinand~ a jeho OUT a WIN 07

majme sa radi a dajme si prdy
~Ferdo Bondžo~

Old Post 04-11-2006 v 13:18 PM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

moja prva skusenost s hulenim bolo v pivnici s ozranskym kamaratom..hulili sme drevo z rastlinky ktoru mal kamarat za oknom uplna lichva:P..ale mi debilkovia sme celu kostru cez vodnicu pretiahli..ale nieco mi bolo a to je podstatne..zatim hosi a hosice

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 06-11-2006 v 11:38 AM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Poprvé v 18ti pak dlouholetá pauza a nakonec až od loňska.Když se zpětně porozhlédnu,začal jsem zbytečně brzo.Ve 13ti jsem ani netušil, že nějaká tráva existuje.Zkusit jo ale hulit pravidelně od tohohle věku,strašný.Asi špatná výchova

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Old Post 06-11-2006 v 11:59 AM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

Hmm prvni joint asi v 17 pak pauza a vod 18 celkem pravidelne rek bych ze kdyz to clovek kouri jeste dostatecne nevyzralej (po vsech strankach) rozhodne to nema moc pozitivni vliv na jeho vyvoj !

Old Post 06-11-2006 v 12:05 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 120

Poprve? dostal jsem jednou na vánoce košta od Mesiase že to zkusim poprvé sám... celý den jsem byl doma sám a sledoval sem futuramu... v poledne... tak jo, dám jedno a hned byl seriál o toliko zábavnější

Old Post 06-11-2006 v 12:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe46
Stálý Člen

Karma uživatele Pepe46 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

ja poprve v 15 bylo to s kamosem kousek za mestem ,pak se mi zdalo ze nemuzu hybat s dolnim rtem a tak divne jsem mluvil

"When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
-Bob Marley

Old Post 06-11-2006 v 15:42 PM
Pepe46 je offline   Profil uživatele Pepe46   Find more posts by Pepe46   Foto galerie člena Pepe46   Click here to Send Pepe46 a Private Message   Add Pepe46 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

Popre ve 12cti. Vty době to byl boom a marihuana, to bylo něco strašně velkého, chtěli jsme to mít, mysleli si že je to machrovina, ale nikde jsme to nemohli sehnat. Vsude vylepeny obrazky marihuany

pak jsme jeli na kola. Kámoš jezdí na nějaký westerny a takovyhle tabory, tak TO přivez!
Byly jsme čtyři a celou cestu jsme spekulovali jestli do toho pujdem nebo ne. Že nechceme bejt závyslí atd. No rpostě strašný když si na to zpomenu
pak to kámoš ubalil, zjistli sem že to byli jenom listy. Plni očekávání jsme to vyhulili... Vůbec nic, akorát mi bylo blbě a trochu jsem si to vsugerovával...
pak asi ve 13 na MMM. Den předtim jsem našel sakl hulení ( byl to fakt dobrej sklunk, ale to jsem samozřejmě nevěděl )
druhý den na MMM vyhulili. A zase nic, přišlo mi jako kdyby mi ty stavy něco blokovalo.
Pak jsem se poprví pořádně zhulil ve 14 na festivalu na mácháči. Jsme popíjeli atd. Přisedl si tam knám nějakej típek a ubalil čistý brko nějakýho skéra. Tak jsem si dvakrát popotáhl a byl jsem totálně v prdeli. Nevnímal jsem asi 3 hodiny a byl jsem uplně někde jinde, ve snu...

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Old Post 26-11-2006 v 10:29 AM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

poprve sem se teda nezhulil.. ale na podruhe to byla Blueberry z čilamu.. dal sem si jednoho potom druhyho a u tretiho sem byl tak moc kamos rekl ze ma lehky nohy a ja to zkusil a fakt ze jo skakal sem na lavicce, proste moc a stim snem mate pravdu, taky mi to tak pripadalo a smal sem se snad cely 3 hodiny v kuse, druhy den me bolelo bricho od smichu..

Old Post 26-11-2006 v 10:38 AM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan Muškát
Stálý Člen

Karma uživatele pan Muškát - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Tak poprvé jsem hulil na základce v 6. třídě (11 let) a to s mim spolužákem - původem z holandska...takže jsem měl tu čest si poprvý zahulit s holanďanem. A co? Ukradl doma svýmu 20-ti letýmu bratrovi nějaký holandský skéro, takže jako fakt brutál gigantiš mazec!!!

Až budu veliký, bude ze mě dědek kořenář!

Old Post 16-01-2007 v 20:28 PM
pan Muškát je offline   Profil uživatele pan Muškát   Find more posts by pan Muškát   Foto galerie člena pan Muškát   Click here to Send pan Muškát a Private Message   Add pan Muškát to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pan Muškát! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
east
Vato Loco

Karma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

poprvé jsem zahulil v před 13ti lety nějáký nounejm a prakticky jsem nevěděl ani co od toho čekat, tak jsem čekal.....a čekal......a nic....navíc osvěta ve školách probíhala stylem "Drogy jsou špatné....áááno?!" takže jsem o marihuaně věděl jen to, že je to droga a drogy jsou špatné. A protože jsem v té době byl pro každou špatnost, tak to byla samozřejmě voda na můj mlýn...

Zdejší vzduch, toť léčivá kysivelka!

Old Post 16-01-2007 v 22:36 PM
east je offline   Profil uživatele east   Find more posts by east   Foto galerie člena east   Click here to Send east a Private Message   Add east to your buddy list     Navštiv homepage uživatele east! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

moje první zkouření proběhlo ve 13-14 letech, o letních prázdninách, v parčíku poblíž diskotéky, na které tou dobou probíhaly mládeží hojně navštěvované týnejdž-disko-párty stejně jak jsem se poprvý neopil, nezhouboval, neudělal?? , tak jsem se ani poprvý nezkouřil, sákryš... ale pozdějc

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 16-01-2007 v 23:21 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ikary-san
Stálý Člen

Karma uživatele ikary-san - 72% PěstitelskáKarma uživatele ikary-san - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

AHM4D:poprvý neopil?- to mě teda příde že to je poprvý po většim množstí spíš naopak

Полюбила парня я
да оказался без хуя
да на хуя мне без хуя
когда с хуем до хуя

2.Out07

Old Post 17-01-2007 v 16:26 PM
ikary-san je offline   Profil uživatele ikary-san   Find more posts by ikary-san   Foto galerie člena ikary-san   Click here to Send ikary-san a Private Message   Add ikary-san to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

ikary-san...jo mělo by to tak asi být ale já to mám prostě tak, že poprvý to stojí za houby jsem divnej

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 17-01-2007 v 17:01 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás