Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Bojite se fizlu kdyz jedete zhuleny autem ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9
Autor
Téma 
LSD25
Stálý Člen

Karma uživatele LSD25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

no minule ma zastavili prvý krát v živote (asi 3 roky jazdím) ,s kamošmi sme boli pobafkat ku priehrade, oči som mal asi dost červené ,najprv som papiere nemohol nájst , potom som ich našiel chvalabohu ,a dal mi fukat ,pýtal sa kde robím, na to som sa rozkecal a poslal ma preč

Old Post 15-05-2007 v 07:27 AM
LSD25 je offline   Profil uživatele LSD25   Find more posts by LSD25   Foto galerie člena LSD25   Click here to Send LSD25 a Private Message   Add LSD25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 114

expresion: se k nim dej jestli chceš a zažiješ takovejch ještě víc
ale jinak storka dobrá, to by se mi taky hodilo

Old Post 24-05-2007 v 15:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Celkově mi příjde ta idea jezdit zhulený docela nemístná. Pochopím, když člověk něco vypálil večer a druhý den ráno jede - to je OK. Ale tady u nás se dost mladých baví tím, že se vypukají jak svině a dou jezdit v káře(obecně všichni mají ještě mokré řidičáky, v horších případech ani to ne). Hulení za volant nepatří stejně jako mobily.

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 25-05-2007 v 14:10 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 116

vaaanha> to strasne zalezi na tom jak moc casto auto pouzivas. ja nepiju a ridim furt. vod brzkyho rana az do vecera a samozrejme kourim brka celej den. vono ti to pak uz ani neprijde. neni to vo tom ja se ted strasne zhulim a pudu se projet.... ikdyz....

Old Post 25-05-2007 v 14:19 PM
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

citace:
Původní příspěvek od Mad Lion
vaaanha> to strasne zalezi na tom jak moc casto auto pouzivas. ja nepiju a ridim furt. vod brzkyho rana az do vecera a samozrejme kourim brka celej den. vono ti to pak uz ani neprijde. neni to vo tom ja se ted strasne zhulim a pudu se projet.... ikdyz....

Dobře to zas záleží člověk od člověka - každý má jinou toleranci jak vrozenou, tak vybudovanou. Ale fakt ta myšlenka - teď se zpráskám(zatím trávou, uvidíme jak to bude dál...) a du si zařídit - při představě, že by měl mít někdo takový nehodu s někým mně blízkým se mi otvírá má rezavá rybička v kapse!

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 25-05-2007 v 14:40 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

citace:
Původní příspěvek od Expresion
No ja mam takovej nazor ze huleni neni spatne na rizeni pokud nejsi obcasny konzument.Tj jeden prask a ten clovek si ani nedokaze zavazat tkanicky ,aby pritom nevybuch smichem.Kazdy koho znam vcetne sebe jezdi po johnym pomalu.Jinak vyzkousel jsem si jake je to jet zhuleny na delsi trasy a mel jsem s toho vzdy takoveto pocity.Prvnich 100km je takovych opatrnych kdy je clovek je soustredeny na kazdou malickost ale pak s pribyvajicimi kilometry mam vzdy takovy pocit absolutniho soustredeni..zajimame jen ta cesta a nic okolo ani spolujezdci a vzdy citim takove podvedomi jako by pracovalo za me ,vubec nechybovalo a nechavalo me si tu cestu naplno uzivat.Nekdy mi prislo ze jsem nejakou stresovou situaci odhadl drive nez bych to udelal normalne-takovata ridicska intuice byva u me po huleni silnejsi nez normalne.Celkove jsem vzdy pak uvolneny a vylozene si cestu uzivam .Po skonceni mam pak dycky chut jet dal......co se tyce alkoholu.Nikdy nejezdim pokud piju tvrdy alkohol.Maximalne 3-4 piva pokud vim ze pojedu <2km po nefrekventovane ceste

když to máš domu <2 km, to nedokážeš auto nechat před barákem a jít pěšky? 4 piva a pak šup za volant - pěknej dobytek.

Old Post 27-05-2007 v 19:45 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 119

Viděli jste dneska report na Nově, jak týpka chytli někde v práglu s extoškama, kokoškou a pikoškou? Cajti ho zastavili, checkli káru, zjistili, že kára nemá technickou, řidič je vyspejsnutej jak dělo, tak začala prohlídka a co nenašli? Doping... Tak hned uzavřeli půlku Prahy, Nova natočila typa, jak je spoutanej na chodníku, dala do placu pár záběrů z proběhnutý technoparty s klasickejma freetek máničkama a report jak řemen. Ten typoš, když zastavoval, musel už předem vědet, že je ve velký pyče... Osobně neřídim káru vůbec pod vlivem chlastu, to je fakt zlo - extrém je, když dám pivko třeba 2 hod. před jízdou, jinak lehce vyčazenej jezdim, to jo. Ale budu muset krotit vášeň, páč nové přístroje detekující fet ze slin se rozmáhaj asi ve velkým a na rádiu o tom mluví každou chvíli, že někde někoho chytli vyhulenýho nebo vodjetýho pikem...

Old Post 27-05-2007 v 21:02 PM
Javaanse
Nový Člen

Karma uživatele Javaanse - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Před řízením neuhulim ani nepiju. A to mi spousta kamarádů furt vyčítá, že nechci jezdit autem na špeka, a že si ani to pivko nedám. Ale jak už tady někdo řekl, tak to za volant nepatří hold.

Old Post 20-07-2007 v 11:59 AM
Javaanse je offline   Profil uživatele Javaanse   Find more posts by Javaanse   Foto galerie člena Javaanse   Click here to Send Javaanse a Private Message   Add Javaanse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b.bang
Stálý Člen

Karma uživatele b.bang - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

vetsina jich stejne huli..takze by sly proti sobe....A ve vetsine pripadu stavi akorat stary sunky a novy auta nechavaj bejt...jako muj kamos ma X5 a nema ridicak....nikdy ho nezastavily........

Old Post 08-08-2007 v 09:37 AM
b.bang je offline   Profil uživatele b.bang   Find more posts by b.bang   Foto galerie člena b.bang   Click here to Send b.bang a Private Message   Add b.bang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

Chytli mě v Praze, udělali mi test a pozitivní na THC, takže čekám co bude, ale počítám, že pokuta kolem 10.000,- a papíry tak na rok v prdeli. Upozorňuju, že ten den jsem nehulil, ale to je nezajímalo, prostě pozitivní a čau ...........Takže tak

23

Old Post 08-08-2007 v 09:48 AM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 123

to mas z toho ze jim ten test poskytnes. kdyz odmitnes tak se jedna jen o prestupek, nikde nefigurujou naky drogy zadnej soud. jenze kdyz ho poskytnes a je pozitivni tak si spachal uz ne prztupek ale trestny cin a des podle vseho k soudu, mozne se to vyresi v nepritomnosti ale je to poptahovani a si ofiko fetak. nikdy za zadnejch okolnosti na ten test nepristupujte, nutit vas nemuzou. samozrejme dostanete pokutu a body ale zadnej soud, zadnej trestnej cin zadny drogy.

Old Post 08-08-2007 v 09:56 AM
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

citace:
to mas z toho ze jim ten test poskytnes. kdyz odmitnes tak se jedna jen o prestupek, nikde nefigurujou naky drogy zadnej soud. jenze kdyz ho poskytnes a je pozitivni tak si spachal uz ne prztupek ale trestny cin a des podle vseho k soudu, mozne se to vyresi v nepritomnosti ale je to poptahovani a si ofiko fetak. nikdy za zadnejch okolnosti na ten test nepristupujte, nutit vas nemuzou. samozrejme dostanete pokutu a body ale zadnej soud, zadnej trestnej cin zadny drogy.

a co když to setřou z volantu a vůbec se s tebou bavit nebudou?

Old Post 08-08-2007 v 16:54 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 125

Ex> ale to tady myslim nedelaj. asi by se to v cechach nepovazovalo za dukaz. sahla mi na ten volant osoba blizka, hehee.
zaklad je test slusne odmitnout. sice taky vodevzdas ridicak ale nejsi registrovanej fetak a nespachal si trestnej cin.

Old Post 08-08-2007 v 17:25 PM
ona
Stálý Člen

Karma uživatele ona - 0% PěstitelskáKarma uživatele ona - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

2: 23
podle toho co nam rikali na tox. ustavu, kde tyhle testy pro poldy delaj, tak pro postih musi najit aktivni latku v krvi, kterou tam uz za 4 hodky po huleni nenajdou. latkou se mysli pouze thc, metabolity pro ne nejsou vyznamne, za to zadny trest byt nemuze.

Old Post 08-08-2007 v 18:21 PM
ona je offline   Profil uživatele ona   Find more posts by ona   Foto galerie člena ona   Click here to Send ona a Private Message   Add ona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

citace:
Ex> ale to tady myslim nedelaj. asi by se to v cechach nepovazovalo za dukaz. sahla mi na ten volant osoba blizka, hehee.
zaklad je test slusne odmitnout. sice taky vodevzdas ridicak ale nejsi registrovanej fetak a nespachal si trestnej cin.

máš recht, ale já byl z těch fízlů hotovej, protože jsme stáli u auta a kámoši hulili špeka (já ne), takže nás buď někdo prásknul, nebo nás viděli a počkali až pojedu, protože mě zastavili po 100m a hned klepeta, připadal jsem si, jak nějakej trestanec, pak zavolali hlídku co měla ten test a mě to nějak nemyslelo, protože teď bych si ho urval za to, že jsem jim ten test poskytnul, ale pozdě bycha honiti.

to ona: takže myslíš, že mám nějakou šanci se z toho ještě dostat? A co bys poradil/a, že mám teď dělat? Dík a měj se hezky......

23

Old Post 09-08-2007 v 10:29 AM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ona
Stálý Člen

Karma uživatele ona - 0% PěstitelskáKarma uživatele ona - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

2:23
ten test co ti dali asi ukazuje vsechny kanabinoidy, ne? mel si pozadat o krevni zkousku nebo ti ji mozna meli i nabidnout oni. pokud to zjistili jen podle orientacniho testu, tak to neni objektivni dukaz, meli te dat na soudne toxikologicky ustav. rada s krizkem po funuse.
kdyztak zkus na nejaky ustav zajit nebo zavolat, pokud nenatrefis na mimoradne neochotneho blba, tak ti reknou, jestli orientacni zkouska pro postih staci. ja myslim, ze ne.

edit:
sem se trochu, fakt ,,nenapadne" ptala, ach jo,tam budu za vyhulence. pry je policie po pozitivnim orientacnim testu vzdy povinna oznamit ti, ze ses dopustil prestupku a zajistit vysetreni na poverenem ustavu. az tam se delaji testy, podle kterych kdyztak nasleduje postih. divne je, ze ti ten test z krve nenabidli. neodmitls to, ze ne?
kdyby te nejak potrestali tak asi muzes jejich postup napadnout s tim, ze orientacni test neni prukazny.

Naposledy upravil ona 09-08-2007 v 11:55 AM

Old Post 09-08-2007 v 11:39 AM
ona je offline   Profil uživatele ona   Find more posts by ona   Foto galerie člena ona   Click here to Send ona a Private Message   Add ona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás