Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hezkyyy !!!
Dethe uďál si mi fakt radost,nechci Ti ňák pochlebovat nebo tak,ale myslim si,že tady patříš mezi největší esa,takže se těšim na další pěkný počteníčko a hlavně na supr fotky.
s těma prachama tě úplně chápu,zrovna včera se mě kámoš ptal(nekouří ganju ani nepěstuje) co na to hodiny a tak,tak mu řikám že to je koníček a proto na prachy seru.beru to už prostě ňák jako samozřejmost a bez boxíku si to snad ani neumim představit,už sem uvažoval i nad ňákou pěknou vytrínou nebo tak-vyloženě pro okrasu jako doplněk interiéru,ale nevim co na to řekne ta moje :-)
2rastafan>zas tak bych to nevidel je tu spousta dobrejch kvalitnich pestitelu...jinak souhlas asi by to byla nadherna dekorace...jinak taky si nedokazu predstavit byt bez par krasavic na kktery se muzu chodit kochat..
deth to už je ale normálně provokace! :-) a psychický týrání,
ty palice voněj až sem a to je kua dálka
jakym způsobem je po usušení drtíš nebo stříháš do jointu?máš na to ňákou osvědčenou techniku? a skladování?
že bych se něco přiučil,dík
samozřejmě je to nádhera,du si utřít hubu,čuss!
2rastafan>no co se tyce skladovani tak dobry aby k palicim nesel vzduch ten tvuj sklenicovej system je oka...nejlepsi zpusob je zavakuovat a dat bud do lednice nebo mrazaku...ja to ale delam jak ty...no a jak to drtim?tak to jsem nafotil jako bonus spesl pro tebe.. pro mne idealni joint ke komplu je 0.3g.WW pulka ciga a 0.2g.hasje jinak si davam na pul ciga pro sebe tak 0.4g. travky...
(kdyby se to nakymu modovi zdalo jak husty OT tak pisnete a ja to smaznu... )
2rasta> ta drticka je vychyt jak svina prdnes tam celou palici skera zatocis a je to ..pozor nekupuj si tu umelou lamou se ji rychle zoubky...dobra je ta drevena s hrebikama
v sacku je prvotridni marockej polen (neslisovanej cerstvej vyklep ).........prave jsem to tipl
2fistekk>no nevim jestli nejlepsi.....ale to vis maroko 120km po mori (znam marokance co to jeli ve dvou na skutrech s batohama ) pritelkyni v cr na skole...tak huliim.......
no has jak chutna...nikdys nechutnal?je takovej sladsi...zhuluje spis utlumovejc (marockej)je dobrej na vecer nebo pro nekoho koho silnejsi modely zabijej holky hodne pochvalujou...ja mam radsi skunk has hulim taky ale jen tak hjako doplnkove na chut..
Cusek dethaku! Jak na to tak koukam, tak tvoje fotky by mel nekdo zakazat a cenzurovat, protoze po shlednuti maji urcite vsichni poslintanou a timpadem znicenou klavesnici!!!
Ale jinak fakt nadhera! Kdybych se nemusel podelit s ostatnimi,dam ti K+!
tak a je to vdovka me docela uspavala tak jsem to radsi sekl...12dni jsem flushoval po FS a 24 hodin tma na zaver...posledni 4 dny meli kytix 8 hodin svetla...zkoseny 68 den kvetu...
fotky:
1-2.>posledni okamziky
3-4>zkoseno
5-6>jock horror merici fotky
7>white widow merici fotky