Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
trochu mi to přerostlo přes hlavu tedy a když dám ruku nad krajní výhonky
pozoruji o dost méně světla než uprostřed, takže tam dám ečtě jednu lampu, aby bylo lepšejší rozložení světla, skříň je dosti široká.....
Alespoň budou baňatější šištice....
S odvodem tepla NO STRESS, přidám větrací násaFku mezi lampáreZ,
bude luftovat zpět do místnosti, alespoň mi v ní přestane mrznout...
Taky to krapet ještě roztáhnu do stran Jdu na kutě ----- zdááááááár
Vypada to opravdu monstrozne.Je videt,ze plantastar udelala svoji praci dobre.V kazdym pripade jsi to prepnula pozde na kvet.Jeste se to hoodne vytahne na to se priprav.
no právě, pro příště jsem zase o NĚCO chytřejší, ale stalo se a bylo by mi líto nechat postranní salámky krnět, proto roztahovačka + další lampa...
Finančně elektrikózně už mě to ten jeden měsíc nezabije
Li-quan - Na 2x250w se vykasli.Jestli chces 2 lampy,tak tam radsi naper 2x400 a jasnou volbou by byly nejaky mixed mode vybojky.Napriklad son-t agro,nebo plantastar..
no, ono jde spíš o šířku, teddy rozložení světla více dostran..
myslím, že intenzita 400wattofky stačí-na výšku mého boxu, akorát mi vadí že po stranách už ta intenzita není tak vysoká, jako přímo pod výbojkou, tudíž usuzuji,
že krajní salámky budou slabší, než ty uprostřed....
GWS se mi vyšpulil asi o 110-120 percent,měřeno cca 46 den kdy už nerostly.Kdežto OB?No tak ten jel asi o 300%.....mňo mňo mňo... ....Jah s tebou wumen und gudlak.
2 Jahůdka --- s tím stínidlem souhlasím, přeci jen vlastní výroba mńóóóó, tedy co se materiálu týče, inak je mé stínidlo širší než jsou profi.., takže pokryje širší plochu, ale už nejny ta intenzita..
ale hned jak něco našetřím, nastane velký UPGRADE...
Ale stejně myslím že ta skříň je dosti široká na jednu lampu....
Li-quan: jj ak ces kludne daj dwe lampy (nex si vravi kazdy co chce, je to urco lepsie ako len jednu..nech uz je tienidlo akeekolvek) ... samo rataj vyssiu spotrebu (ak 2x250W tak cca ako 600W ...proste 2 balasty vz. jeden ) .. inac ak mas 4-kilo, tak raci dokupit uz len jeden komplet 4-kila ako znova cele balasty + vybojky na 2x250W ..ale to uz je tvoja vec ako sa rozhodnes maj sa!
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
vyvalil se na mě problémek, dělají se mi nevkusné obrazce na květinách .....jakoby popálené
Chci se zeptati jestli je kyselina ORTHOFOSFOREČNÁ to pravé ořecho-acidoidní pro úpravu Ph....
Všimla jsem si toho bohužel až doma, ale tak nějak jsem tomu nevěnovala pozornost.. Dyž říkám v drogérii, že chci kyselinu fosforečnou a zdatný chemik okamžitě podává produkt....a ještě k tomu praktické rady.......
Tak mě napadá jestli to právě nejní ten problém...
FOTO dodám ještě dnes .....
PEACE a díqqques za radu......