Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Některý díly Červeného Trpaslíka jsou totálně super.. Třebas Návrat do Reality.. Když sem posledně poslouchal ve zhulenosti hlášku: máte halucinace, tak mě to totálně odvařilo.. Scifi je vůbec best of, kámoš popsal svůj zážitek slovy: Čuměl jsme několik hodin do otevřený hvězdný brány..
Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme.Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|
borat, to byl vostrej kazašskej úchyl, ale dobrej byl jen začátek, dneska sem čuměl na filmek vo tučnákach "Happy feat" a fakt masaž, výborně prokoumany, doporučuju...
Donnie Darko - viděl jsem to po druhé, po pár letech, a úplně mě to dostalo. Doporučuju! (semtam se člověk i od srce zasměje - třeba při komentáři odchodu Donnieho matky )
Ja sleduju to co normalne cili sci-fi ted v soucasnosti Star Trek Voyager jinak predtim Stargate SG1 i Atlantis a Battlestar Galactica ale ty vcil nebezi takze smula :-) no a kdyz se chcu smat tak futurama :-)
taaaaaaaaaak a ja mam od vcera prvni serii seriali Dexter. zatim sem videl jen prvni dil ale bude to maso presne podle madlajanovejch predstav. hlavni hrdina tak nak ani neni mocc hrdina jako spis clovek kerej ma drobnej problem se svoji potrebou vrazdit........
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin