Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jenom info ohledně týdenní předpovědi, v dalším týdnu padnou docela slušně noční teploty, posílám pro nedočkavý zahrádkáře co by se chystali sázet slabší kousky na extrémní stanoviště
Dnes jsem byl pro 75 l hlíny a 75 l rašeliny + 2 pytle perlitu...
Akorát nevím jestli nepočkat až po těch zmrzlejch protože jsem skoro na horách
to ne ale na severu jo
Jsem to teď obešel a vypadá to skoro stejně jako když jsem to tam před třema tejdnama dával, ještě mám něco připravenýho, ale to dám ven tak za tři dny až ta voda a všechno kolem opadne, stojí to za ...
Původní příspěvek od Mirex Jsem to teď obešel a vypadá to skoro stejně jako když jsem to tam před třema tejdnama dával, ještě mám něco připravenýho, ale to dám ven tak za tři dny až ta voda a všechno kolem opadne, stojí to za ...
Ty vole kdybych už měl bejval zasazeno, tak mám kytky už někde v Německu...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove
Ty vole kdybych už měl bejval zasazeno, tak mám kytky už někde v Německu...
Já jsem na kopci, ale stejně mám zatim pocit že pěstuju rejži a né trávu, jsem zhrzenej z tohohle jara, na čas si dalo a ještě se na nás totálně vych....