Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja zacnu tedka ve stredu, seminka dam klicit dneska a doufam, ze rizky budou ve stredu. Skrin teda zatim jeste nefunguje, ale posledni upravy znate to. Kdy mate v planu davat ven ?
Původní příspěvek od Grenes Podle mě je to úplně ale úplně zbytečné začít teď předpestovávat, konopí je rostlina typu, která roste jako z vody, tím pádem spotřebuje hrozně moc živin, pokud bude muset přežívat pul roku tak v té pudě už nebudete mít zdaleka tolik živin a kytka nebude silná na květ ... Z mích osobních zkušeností doporučuji zasadit na konci května a máte kytky že vám je bude kde kdo závidět .Také závisí na půdě a modelu co pěstujete ale to už je jiná
ZDAR NAZDAR A GROWU ZVLÁŠŤ
a jak mi vysvětlíš, že když přepnu půl roku staré matky, mám na nich palice, o kterých si může 14dní stará kytka nechat jenom zdát?
Souhlasím s tebou, že je ještě docela brzo, avšak myslím si, že čím starší kytka, tím plodnější je.
Já jsem dal klíčit před pár dny a teď jsou zatím pod zářivkama 24hod denně a chystám se je přesadit a dát za okno ale to tak za týden, do země půjdou podle počasí ale myslím tak půlka května úplně stačí.
Řekl bych čím déle zasadíte do země tím budou menší. Takže kdo nechce 4m velké kytky určitě dýl naklíčit i vysadit.
V Červnu zasazené do 10l kýble měly metr ze semínka přímo vysetého do toho kýble. Ten samý druh vysazený do země 10. května s předpěstováním za oknem dosáhl výšky skoro 4m. Mluvím o Passion 1 od DP
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
a jak mi vysvětlíš, že když přepnu půl roku staré matky, mám na nich palice, o kterých si může 14dní stará kytka nechat jenom zdát?
Souhlasím s tebou, že je ještě docela brzo, avšak myslím si, že čím starší kytka, tím plodnější je.
čím starší kytka tím plodnější je? Toto zase slyším poprvé já
Mluvím z vlastních zkušeností, že kytky které jsou nasazeny víceméně docela dost pozdě (konec května, začátek června cca tak) jsou nakonec ještě vetší a masivnější jak kytky ze semínek které byly dány na naklíčení někdy v dubnu
Tak tak ... neni sa kam ponáhlať, v noci zima, málo slnka stále dážď. Ak to aj vyrastie a nezmrzne alebo do nezničí dážd, rastlina bude rásť veľmi pomaly zato rastlina ktorú vysadíš do pekného teplého počasia za pár dni doženie tu čo bola sadená pred mesiacom.
Grenes:myslim že vonka to asi platí že sa to doženie ale je asi rozdiel keď zobereš rastlinku mesiac maš dnuka na raste a zasadíš ju vonka v tom istom čase ako niake semiačko, približne tie iste podmienky, tak tá skorej by predca len mala byť mohutnejšia... pease
Na teplomeru 14 ve stinu zitra bude jeste vic slunce krasne prazi, sto chuti to dat jiz naklicit, ale pravda je ta ze pokud to ted dam za okno nebo nedejboze na balkon rostiny se zbytecne vytahnou diky nedostatku slunce (jak z duvodu slabosti zareni tak z duvodu kratke fotoperiody) a taky jejich rozvoj nebude tak rapidni jako kdyz budou az na solidnim slunci, chci mit spis mensi a hustejsi a ne vetsi a ridsi, kyble mam 10L tak neni kam spechat, pokud bych mel i vetsi pudni prostror tak uz asi vzhledem k me lokaci ktera je hodne jizne a doprava davam klicit. Ona zemepisna poloha v nasi zemi hraje pri casu "sazeni" taky svou roli.
Jestli je budeš dávat do 10litrovýho květníku dával bych semena klíčit nejdřív začátkem června těch 10litrů prorostou hned, vůbec se toho neboj o nic nepřijdeš!
Také krásne počasie celý týždeň krásne, slnečno, teploty 25 stupňov. Cez víken sa malo schladiť a pršať a napokon bolo pekne s troška prehánkami, teraz další týžden hlásia pekne. Ja už chcem začať ale zas pri dnešnom počasí môže zajtra nasnežiť tak vôbec sa neviem rozhodnúť či niečo už mám dozeme dať alebo počkať Ako ste nato vy ? Má tu už niekto niečo v zemi ?
Tak jsem dneska zasadil první várku. Zmrzlý jsou za tři tejdny, do tý doby by holky mohly mít, počítám, 10-15cm!! A pak šup ven na správný guirella grow 2013!
Já sem dal teprve teď naklíčit můj prototype model tak uvidím mezitim poputují ještě nachvilku do boxu a pak už na sluníčko, teda až najdu správnej flek, pořád nění nějak čas