Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 69 70 71 72 73 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 1121

Ja zacnu tedka ve stredu, seminka dam klicit dneska a doufam, ze rizky budou ve stredu. Skrin teda zatim jeste nefunguje, ale posledni upravy znate to. Kdy mate v planu davat ven ?

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 08-04-2013 v 16:42 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 1122

citace:
Původní příspěvek od Grenes
Podle mě je to úplně ale úplně zbytečné začít teď předpestovávat, konopí je rostlina typu, která roste jako z vody, tím pádem spotřebuje hrozně moc živin, pokud bude muset přežívat pul roku tak v té pudě už nebudete mít zdaleka tolik živin a kytka nebude silná na květ ... Z mích osobních zkušeností doporučuji zasadit na konci května a máte kytky že vám je bude kde kdo závidět .Také závisí na půdě a modelu co pěstujete ale to už je jiná

ZDAR NAZDAR A GROWU ZVLÁŠŤ

a jak mi vysvětlíš, že když přepnu půl roku staré matky, mám na nich palice, o kterých si může 14dní stará kytka nechat jenom zdát?
Souhlasím s tebou, že je ještě docela brzo, avšak myslím si, že čím starší kytka, tím plodnější je.

Old Post 08-04-2013 v 16:56 PM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 1123

Já jsem dal klíčit před pár dny a teď jsou zatím pod zářivkama 24hod denně a chystám se je přesadit a dát za okno ale to tak za týden, do země půjdou podle počasí ale myslím tak půlka května úplně stačí.
Řekl bych čím déle zasadíte do země tím budou menší. Takže kdo nechce 4m velké kytky určitě dýl naklíčit i vysadit.
V Červnu zasazené do 10l kýble měly metr ze semínka přímo vysetého do toho kýble. Ten samý druh vysazený do země 10. května s předpěstováním za oknem dosáhl výšky skoro 4m. Mluvím o Passion 1 od DP

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 08-04-2013 v 17:09 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bysvk
Stálý Člen

Karma uživatele Bysvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1124

nechceš vysoké? -ohýbaj, inač ja už som dal dnes na okno do zeme

Príroda je viac ako ktokoľvek, čokoľvek...

Old Post 08-04-2013 v 17:51 PM
Bysvk je offline   Profil uživatele Bysvk   Find more posts by Bysvk   Foto galerie člena Bysvk   Click here to Send Bysvk a Private Message   Add Bysvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1125

citace:
Původní příspěvek od Connoisseur

a jak mi vysvětlíš, že když přepnu půl roku staré matky, mám na nich palice, o kterých si může 14dní stará kytka nechat jenom zdát?
Souhlasím s tebou, že je ještě docela brzo, avšak myslím si, že čím starší kytka, tím plodnější je.

čím starší kytka tím plodnější je? Toto zase slyším poprvé já
Mluvím z vlastních zkušeností, že kytky které jsou nasazeny víceméně docela dost pozdě (konec května, začátek června cca tak) jsou nakonec ještě vetší a masivnější jak kytky ze semínek které byly dány na naklíčení někdy v dubnu

ČEST

Old Post 08-04-2013 v 20:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1126

Tak tak ... neni sa kam ponáhlať, v noci zima, málo slnka stále dážď. Ak to aj vyrastie a nezmrzne alebo do nezničí dážd, rastlina bude rásť veľmi pomaly zato rastlina ktorú vysadíš do pekného teplého počasia za pár dni doženie tu čo bola sadená pred mesiacom.

Old Post 08-04-2013 v 20:09 PM
Bysvk
Stálý Člen

Karma uživatele Bysvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1127

Grenes:myslim že vonka to asi platí že sa to doženie ale je asi rozdiel keď zobereš rastlinku mesiac maš dnuka na raste a zasadíš ju vonka v tom istom čase ako niake semiačko, približne tie iste podmienky, tak tá skorej by predca len mala byť mohutnejšia... pease

Príroda je viac ako ktokoľvek, čokoľvek...

Old Post 08-04-2013 v 20:10 PM
Bysvk je offline   Profil uživatele Bysvk   Find more posts by Bysvk   Foto galerie člena Bysvk   Click here to Send Bysvk a Private Message   Add Bysvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1128

Ano, jistě ale pokud vím, tak se ani jednou nezmínil o předpěstování pod lampou.

Old Post 08-04-2013 v 22:15 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1129

Dvacátej Květen jako každej rok, prostě po zmrzlejch pryč s nima z baráku ať se snažej

Old Post 08-04-2013 v 22:36 PM
sacul
Stálý Člen

Karma uživatele sacul - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1130

Na teplomeru 14 ve stinu zitra bude jeste vic slunce krasne prazi, sto chuti to dat jiz naklicit, ale pravda je ta ze pokud to ted dam za okno nebo nedejboze na balkon rostiny se zbytecne vytahnou diky nedostatku slunce (jak z duvodu slabosti zareni tak z duvodu kratke fotoperiody) a taky jejich rozvoj nebude tak rapidni jako kdyz budou az na solidnim slunci, chci mit spis mensi a hustejsi a ne vetsi a ridsi, kyble mam 10L tak neni kam spechat, pokud bych mel i vetsi pudni prostror tak uz asi vzhledem k me lokaci ktera je hodne jizne a doprava davam klicit. Ona zemepisna poloha v nasi zemi hraje pri casu "sazeni" taky svou roli.

Old Post 10-04-2013 v 16:51 PM
sacul je offline   Profil uživatele sacul   Find more posts by sacul   Foto galerie člena sacul   Click here to Send sacul a Private Message   Add sacul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brujeria
Stálý Člen

Karma uživatele brujeria - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1131

Jestli je budeš dávat do 10litrovýho květníku dával bych semena klíčit nejdřív začátkem června těch 10litrů prorostou hned, vůbec se toho neboj o nic nepřijdeš!

Old Post 10-04-2013 v 17:09 PM
brujeria je offline   Profil uživatele brujeria   Find more posts by brujeria   Foto galerie člena brujeria   Click here to Send brujeria a Private Message   Add brujeria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 1132

přesně tak, jak říká Mirex a moje babička, že jedinně po zmrzlejch ;-)

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 10-04-2013 v 18:57 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1133

Také krásne počasie celý týždeň krásne, slnečno, teploty 25 stupňov. Cez víken sa malo schladiť a pršať a napokon bolo pekne s troška prehánkami, teraz další týžden hlásia pekne. Ja už chcem začať ale zas pri dnešnom počasí môže zajtra nasnežiť tak vôbec sa neviem rozhodnúť či niečo už mám dozeme dať alebo počkať Ako ste nato vy ? Má tu už niekto niečo v zemi ?

Old Post 22-04-2013 v 19:34 PM
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 1134

Vydrž, ještě je krátký den!

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 22-04-2013 v 19:38 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 1135

Tak jsem dneska zasadil první várku. Zmrzlý jsou za tři tejdny, do tý doby by holky mohly mít, počítám, 10-15cm!! A pak šup ven na správný guirella grow 2013!

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 22-04-2013 v 21:20 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1136

Já sem dal teprve teď naklíčit můj prototype model tak uvidím mezitim poputují ještě nachvilku do boxu a pak už na sluníčko, teda až najdu správnej flek, pořád nění nějak čas

Old Post 23-04-2013 v 20:18 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:15 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 69 70 71 72 73 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás