Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zaštipování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9
Autor
Téma 
SMART
Stálý Člen

Karma uživatele SMART - 81% PěstitelskáKarma uživatele SMART - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 301

Zdravím, můžete mi někdo poradit jestli už mám zastřihnout kyti.?už je stará 5 týdnů, ale zdá se mi celkem malá a taková nerozvětvená.díky

Old Post 16-06-2011 v 12:05 PM
SMART je offline   Profil uživatele SMART   Find more posts by SMART   Foto galerie člena SMART   Click here to Send SMART a Private Message   Add SMART to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 302

citace:
Původní příspěvek od SMART
Zdravím, můžete mi někdo poradit jestli už mám zastřihnout kyti.?už je stará 5 týdnů, ale zdá se mi celkem malá a taková nerozvětvená.díky

Rozhodně to přesad do velkého nebo ven (prostě tam kde chceš) techniky se tady projed, koukni se o pár stran spátky nebo https://grower.cz/forum/showthread.p...3142#post873142

Old Post 16-06-2011 v 12:12 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
killlsmoker
Stálý Člen

Karma uživatele killlsmoker - 72% PěstitelskáKarma uživatele killlsmoker - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

zastrihavate aj ve skrini ?

killlsmoker

Old Post 10-10-2011 v 06:58 AM
killlsmoker je offline   Profil uživatele killlsmoker   Find more posts by killlsmoker   Foto galerie člena killlsmoker   Click here to Send killlsmoker a Private Message   Add killlsmoker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele killlsmoker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 304

citace:
Původní příspěvek od killlsmoker
zastrihavate aj ve skrini ?

Neboj se toho zastříhávání uplatníš kdekoliv potřebuješ lépe využít prostor, ať se jedná o OUT, či IN.

Old Post 10-10-2011 v 07:43 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
killlsmoker
Stálý Člen

Karma uživatele killlsmoker - 72% PěstitelskáKarma uživatele killlsmoker - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

prave to ted skousim delat nejake ty zastrihy tak jsem zvedavej co s toho ve finale vyleze

killlsmoker

Old Post 10-10-2011 v 08:31 AM
killlsmoker je offline   Profil uživatele killlsmoker   Find more posts by killlsmoker   Foto galerie člena killlsmoker   Click here to Send killlsmoker a Private Message   Add killlsmoker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele killlsmoker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paiwer
Nový Člen

Karma uživatele paiwer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 306

já se chci zeptat na techniku fim u automatů jestli to má smyls ale možná jo, možná ne prosím o radu
PS. vim že je to psaný nezastřihovat ale fim by měl způsobit víc než 2 vrcholy a tím by se mohl teoreticky zvýšit i výnos i u tak rychlého růstu

Naposledy upravil paiwer 14-05-2012 v 06:54 AM

Old Post 14-05-2012 v 06:12 AM
paiwer je offline   Profil uživatele paiwer   Find more posts by paiwer   Foto galerie člena paiwer   Click here to Send paiwer a Private Message   Add paiwer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

Zdravím
Mám passion1 je to vhodnej model na zastříhávání a ohýbání??Letos ho jedu poprvé taknevím.díky
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 27-05-2012 v 15:03 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kammo
Stálý Člen

Karma uživatele kammo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 308

Prosim o radu skusenejsich...rastlinky uz pekne kvitnu,jedna sa o early durban,no vzhladom na maly objem kvetinacov..cca 6litrov sa velmi tahaju.Zastrihnute uz raz boli ale zase atakovali hranicu jedneho metra.Uz len koli objemu substratu by som ich chcel drzat nizsie s mensim mnozstom palic,o vynos mi neide.Mozem teraz na kvete smyknut vrcholove palice do polovice?

Old Post 30-07-2012 v 10:29 AM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 309

XD vrcholovky nechej bejt spíš otrhej takový ty spodečky, slabý větvičky co rostou dovnitř atp prostě ty bez budoucnosti

Old Post 30-07-2012 v 10:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kammo
Stálý Člen

Příspěvek č. 310

Tie spodecky uz boli otrhane predtym...a uz som aj sekol do polovice vrchy,predsa len ked som porovnaval velkost kvetinaca s tym rozvetvenym vrchom proste to bilo do oci a neviem ci by som to bez problemov v tom malom objeme substratu uhnojil

Old Post 30-07-2012 v 11:42 AM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 311

XD to ne XD to už je moc XD

Old Post 30-07-2012 v 11:58 AM
kammo
Stálý Člen

Příspěvek č. 312

ale ani niee,kvetenstva tam ostalo aj tak do bluuudu

Old Post 30-07-2012 v 13:52 PM
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 313

Najdi si tu na G "lámání". je škoda se o úrodu připravit, když jí můžeš jenom poštelovat do boku a jet vesele dál.

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 30-07-2012 v 19:08 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kammo
Stálý Člen

Příspěvek č. 314

Ono to do boku tlaci dost a takisto koli obmedzeniam s priestorom som to strihol....ale hlavne koli tomu aby tam nebolo mnozstvo riedkych palic,radsej menej a hustejsie...predsa len tie kvetinace obsahuju malo substratu....viem ze v kvete by sa nemalo zastikavat ale uvidime

Old Post 30-07-2012 v 20:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 315

Dobře ale pokut máš kvalitní geny a dobrej substrát, a občas tam kápneš nějaký ty živiny tak po ostříhání spodků bys měl mít kvalitní skoro všechno a nechápu proč jsi urval tu nejkvalitnější palici (vrcholovku) do pulky :p to s tim moc nejde do kupy co říkáš

Old Post 30-07-2012 v 21:31 PM
kammo
Stálý Člen

Příspěvek č. 316

ono to boli 4 vrcholovky ktore hnalo po predchadzajucom zastrihnuti a cele rastlinky s nimi vyzerali neforemne.Neidem na vynos,len sa s nimi tak hrajem ...dufam ze kvalitna genetika aj ked su to f3ky...early durban od zen seeds

Old Post 31-07-2012 v 11:01 AM
PaBlo
Stálý Člen

Karma uživatele PaBlo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

bez jakehokoliv zaštipovani

Old Post 19-10-2012 v 10:55 AM
PaBlo je offline   Profil uživatele PaBlo   Find more posts by PaBlo   Foto galerie člena PaBlo   Click here to Send PaBlo a Private Message   Add PaBlo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johny Black
Nový Člen

Karma uživatele Johny Black - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 318

Zdravím,

mám dotaz na zkušenější ohledně zaštipování. Jedu poprvé indoor v green roomu 120*120*180 pod 600w. Mám tam 9 holek co si říkají ed rosenthal. Myslíte, že je to genetika, která se spíše zaštipuje nebo ne?
Pokud jel někdo eda, byl by jsem rád za jeho zkušenosti. Jel jsem 7 let out a tam jsem nikdy nezaštipoval. Díky

Old Post 21-03-2013 v 11:57 AM
Johny Black je offline   Profil uživatele Johny Black   Find more posts by Johny Black   Foto galerie člena Johny Black   Click here to Send Johny Black a Private Message   Add Johny Black to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 319

citace:
Původní příspěvek od Johny Black
Zdravím,

mám dotaz na zkušenější ohledně zaštipování. Jedu poprvé indoor v green roomu 120*120*180 pod 600w. Mám tam 9 holek co si říkají ed rosenthal. Myslíte, že je to genetika, která se spíše zaštipuje nebo ne?
Pokud jel někdo eda, byl by jsem rád za jeho zkušenosti. Jel jsem 7 let out a tam jsem nikdy nezaštipoval. Díky

Zdar, tady ti posílám nějaký vlákna lidí co měly ERSB pod lampou:

https://grower.cz/forum/showthread.p...%2BSuper+%2BBud

Tam by si se mohl inspirovat měj se a ať se daří!

Old Post 21-03-2013 v 12:49 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johny Black
Nový Člen

Karma uživatele Johny Black - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 320

ok, díky mrknu na to.

Old Post 21-03-2013 v 13:55 PM
Johny Black je offline   Profil uživatele Johny Black   Find more posts by Johny Black   Foto galerie člena Johny Black   Click here to Send Johny Black a Private Message   Add Johny Black to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Qwertulanus
Stálý Člen

Karma uživatele Qwertulanus - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

zdravim nejak jsem to nedomyslel a zaštípnul jsem kytku nad 9 patrem a má 82 cm myslíte ze z toho jeste neco bude??? dík za odpověd

Old Post 07-05-2013 v 09:37 AM
Qwertulanus je offline   Profil uživatele Qwertulanus   Find more posts by Qwertulanus   Foto galerie člena Qwertulanus   Click here to Send Qwertulanus a Private Message   Add Qwertulanus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AVICII
Stálý Člen

Karma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 322

Zdravím vás groweři. Chtěl jsme se zeptat, jestli je dobré, zaštípnout takovouto rostlinu co je na fotce, zdá se mi celkem vytáhlá a má ty patra dost nařídko. Tak jestli by jí to pomohlo, a zároveň aby udělala více košatější tvar než aby se táhla pořád nahoru. Děkuji za odpovědi a rady. AVICII

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Naposledy upravil AVICII 26-05-2013 v 23:02 PM

Old Post 24-05-2013 v 09:31 AM
AVICII je offline   Profil uživatele AVICII   Find more posts by AVICII   Foto galerie člena AVICII   Click here to Send AVICII a Private Message   Add AVICII to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AVICII
Stálý Člen

Karma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

Chtěl bych se zeptat zkušenějších groweru, pokuď to je aspoň trošku vidět, je to dobře to zaštipnutí? kytka Shaman od Dutch passion.

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Old Post 27-05-2013 v 20:00 PM
AVICII je offline   Profil uživatele AVICII   Find more posts by AVICII   Foto galerie člena AVICII   Click here to Send AVICII a Private Message   Add AVICII to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bulm
Stálý Člen

Karma uživatele bulm - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

zdravim..
nasadil sem do skleniku a ted tak premyslim co kdyz to vyroste a palky se nalepi na sklo...tak si rikam jestli by to nebylo lepsi jeste strihnout a roztahnout do stran.. je to Sour Diesel od Bulldog seeds

Old Post 31-05-2013 v 21:12 PM
bulm je offline   Profil uživatele bulm   Find more posts by bulm   Foto galerie člena bulm   Click here to Send bulm a Private Message   Add bulm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

Zdravím
Mám dotaz jestli není nějaký riziko plísně,když to zaštípnu teď když je takový počasí...
Mám obavy aby to zraněný,zaštípnutý místo něco nechytlo,když svítí slunko tak to zaschne že jo,ale takhle....
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 03-06-2013 v 09:46 AM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AVICII
Stálý Člen

Příspěvek č. 326

Myslím, že nemusíš mít žádný strach, že se tomu něco stane. Já to v tomto počasí dělal také, a bez problémů. Kytka se s tím v klidu vypořádá

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Old Post 03-06-2013 v 10:30 AM
Simpi23
požitkář

Karma uživatele Simpi23 - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 327

citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Mám dotaz jestli není nějaký riziko plísně,když to zaštípnu teď když je takový počasí...
Mám obavy aby to zraněný,zaštípnutý místo něco nechytlo,když svítí slunko tak to zaschne že jo,ale takhle....
Zdárek

Stipej, toto neres s plisni nebudes mit kvuli tomu problem.

Old Post 15-06-2013 v 08:51 AM
Simpi23 je offline   Profil uživatele Simpi23   Find more posts by Simpi23   Foto galerie člena Simpi23   Click here to Send Simpi23 a Private Message   Add Simpi23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leetsy
Nový Člen

Karma uživatele Leetsy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

ahojte! tu je fotka mojej rastlinky a chcel by som sa spytat ci a kde by ju bolo dobre zastrihnut

Old Post 17-06-2013 v 09:20 AM
Leetsy je offline   Profil uživatele Leetsy   Find more posts by Leetsy   Foto galerie člena Leetsy   Click here to Send Leetsy a Private Message   Add Leetsy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piestik
Stálý Člen

Karma uživatele Piestik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 329

Nazdar. Ja by som ju strihol fimkou ale budeš to musieť dať do väčšieho(20-30l kýblu napríklad) ak chceš aby to nabralo pekný objem. A potom podla potreby rozťahuj vetvy smerom od hlavnej stonky.

Old Post 17-06-2013 v 11:43 AM
Piestik je offline   Profil uživatele Piestik   Find more posts by Piestik   Foto galerie člena Piestik   Click here to Send Piestik a Private Message   Add Piestik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leetsy
Nový Člen

Příspěvek č. 330

ja by som chcel tkau mensi kricek ale tak 50cm vysoky ale skusim to potom poviem

Old Post 17-06-2013 v 12:07 PM
Leetsy je offline   Profil uživatele Leetsy   Find more posts by Leetsy   Foto galerie člena Leetsy   Click here to Send Leetsy a Private Message   Add Leetsy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leetsy
Nový Člen

Příspěvek č. 331

takto to dopadlo

Old Post 17-06-2013 v 14:22 PM
Piestik
Stálý Člen

Karma uživatele Piestik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

ou kruto si ju odsekol ale pokial to chceš mať len taký malý kríček tak si myslím , že to bude dobré ešte to 2-3x strihneš a budeš mať to čo si predstavuješ. inak aka je to odroda ?

Old Post 17-06-2013 v 16:32 PM
Piestik je offline   Profil uživatele Piestik   Find more posts by Piestik   Foto galerie člena Piestik   Click here to Send Piestik a Private Message   Add Piestik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leetsy
Nový Člen

Příspěvek č. 333

lemon kush alebo nieco take je to z domacich semacok nic kupovane a co som odstrihol tie listy co by sa s nimi dalo zrobit?

Old Post 17-06-2013 v 19:23 PM
SkankyCZ
Nový Člen

Karma uživatele SkankyCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 334

ahoj,
máme rostlinky těsně před přepnutím. Většina rostlin však pustila pár docela velkých listů a mám pocit že hodně stíní vetvičkám o patro níž. Můžu před přepnutím ty velké listy obrat? Některé jsou rádne kusy. Popřípadě uvítam i jinou radu. Jedeme první kolo a neradi by jsme něco zkazili.
Jinak se všemu daří a nepozorujem nic coby se holkám nelíbilo.

Old Post 18-06-2013 v 17:45 PM
SkankyCZ je offline   Profil uživatele SkankyCZ   Find more posts by SkankyCZ   Foto galerie člena SkankyCZ   Click here to Send SkankyCZ a Private Message   Add SkankyCZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tellur
Stálý Člen

Karma uživatele Tellur - 0% Pěstitelská

Pozdní záštip Příspěvek č. 335

Nazdárek, Groweři!!!

Pěstuji poprvé a mám dotázek ohledně zaštipování. Nějak jsem na to úplně zapoměl vzhledem k vytíženosti, a mám už na kytkách cca 6. pater listů... Mám to zaštipnout nad 3. patrem nebo kde?? Dík za brzkou odpověď :-)

Old Post 22-06-2013 v 16:31 PM
Tellur je offline   Profil uživatele Tellur   Find more posts by Tellur   Foto galerie člena Tellur   Click here to Send Tellur a Private Message   Add Tellur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 336

Zdar,zaštípni to pod posledním patrem...Pokud jich máš 6 tak mezi pátým a šestým

Dá se říct že na zástřih nikdy není pozdě...kromě období květu.
Ale znám pár lidí co zaštípávají i po přepnutí

Old Post 22-06-2013 v 18:34 PM
Zajac
Stálý Člen

Karma uživatele Zajac - 90% PěstitelskáKarma uživatele Zajac - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

citace:
Původní příspěvek od SkankyCZ
ahoj,
máme rostlinky těsně před přepnutím. Většina rostlin však pustila pár docela velkých listů a mám pocit že hodně stíní vetvičkám o patro níž. Můžu před přepnutím ty velké listy obrat? Některé jsou rádne kusy. Popřípadě uvítam i jinou radu. Jedeme první kolo a neradi by jsme něco zkazili.
Jinak se všemu daří a nepozorujem nic coby se holkám nelíbilo.

NEkdo tvrdi ano, ostatni ze nejsme chytrejsi nez priroda. Zkus vetvu tak a vetvu onak a uvidis sam :-)

Old Post 13-10-2013 v 18:17 PM
Zajac je offline   Profil uživatele Zajac   Find more posts by Zajac   Foto galerie člena Zajac   Click here to Send Zajac a Private Message   Add Zajac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 338

Ahoj. Ted pojedu OG KUSH od Natural seeds. Mate nekdo zkusenosti s touto odrudou, co se tyce zastipovani? Ma cenu to zastipovat a nebo absolutne ne?

Old Post 08-05-2014 v 17:45 PM
lukysek195
Stálý Člen

Karma uživatele lukysek195 - 0% Pěstitelská

Zaštipování Příspěvek č. 339

Ahoj. jsem začátečník nejsem si jistí jestli jsem pochopil jka se má zaštipovat posílám obrázky. chtěl bych vědět jestli je možno kytku zaštípnout a jak je na obrázku 2 ukázáno jestli je to správně.
1 2

Old Post 15-05-2014 v 11:45 AM
lukysek195 je offline   Profil uživatele lukysek195   Find more posts by lukysek195   Foto galerie člena lukysek195   Click here to Send lukysek195 a Private Message   Add lukysek195 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MickyRocks
Stálý Člen

Karma uživatele MickyRocks - 90% PěstitelskáKarma uživatele MickyRocks - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

Zdravím, pěstuji první rok, snažil sem se zastřihnout fimkou, posral sem to, nebo je to ok?

Všem díky za rady .

Old Post 15-05-2014 v 21:59 PM
MickyRocks je offline   Profil uživatele MickyRocks   Find more posts by MickyRocks   Foto galerie člena MickyRocks   Click here to Send MickyRocks a Private Message   Add MickyRocks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KREATOR
Stálý Člen

Karma uživatele KREATOR - 84% PěstitelskáKarma uživatele KREATOR - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

měl si to zastrihnout o pár milimetrů níž.cca 3-5mm,tak aby si narušil i stonek.takhle ti porostou zastrižený listy.není to nic hroznýho.proste to šmikni znova a níž.taky už se mi to parkrat stalo.

Old Post 16-05-2014 v 05:40 AM
KREATOR je offline   Profil uživatele KREATOR   Find more posts by KREATOR   Foto galerie člena KREATOR   Click here to Send KREATOR a Private Message   Add KREATOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deamoncz
Nový Člen

Karma uživatele deamoncz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

nějak ti nefungují odkazy ://

Old Post 28-05-2014 v 11:24 AM
deamoncz je offline   Profil uživatele deamoncz   Find more posts by deamoncz   Foto galerie člena deamoncz   Click here to Send deamoncz a Private Message   Add deamoncz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukysek195
Stálý Člen

Karma uživatele lukysek195 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

čau lidi. potřebuji poradit na netu to nemůžu najít. kolikrát se má zastřihovat kytka. zatím jsem je zastřihl 2x rostou pěkně ale nevím jak poznám že to stačí a že se začnou dělat paličky abych nezatříhnul kytku třeba páté patro ale to by ve skutečnosti bylo to poslední a pak by začaly paličky. jsem nezkušený nerad bych je nějak zkurvil :/ poraďte prosím.

Old Post 12-06-2014 v 20:58 PM
lukysek195 je offline   Profil uživatele lukysek195   Find more posts by lukysek195   Foto galerie člena lukysek195   Click here to Send lukysek195 a Private Message   Add lukysek195 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zkuřka420
Nový Člen

Karma uživatele Zkuřka420 - 0% Pěstitelská

Obecné Zastřihávání vedlejších větví Příspěvek č. 344

Ahoj, vítám všechny pěstitelé.
Jsem tu nový a mám dotaz ohledně zastřihávání větví. Rostliny mám od 50 cm do 1.2 m u všech mám zastřižený stonek ale obrovsky mi pořád letí vedlejší stonky do výšky. Už jsou hrozně moc vidět a nerad bych návštěvu černých soudruhů.
Kdekoliv jsem to hledal na internetu našel jsem pouze zestřtihávání hlavního stonku a ne větví. Můžu tedy zastříhnout i větve na kterých mi porostou květy aby jsem snížil velikost nebo by jsem se s tím připravil o výnos?
Za každé rady budu velice rád. Díky moc.

Naposledy upravil Zkuřka420 06-07-2014 v 22:38 PM

Old Post 06-07-2014 v 22:23 PM
Zkuřka420 je offline   Profil uživatele Zkuřka420   Find more posts by Zkuřka420   Foto galerie člena Zkuřka420   Click here to Send Zkuřka420 a Private Message   Add Zkuřka420 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomsio
Stálý Člen

Karma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

Ahoj já při svém prvním indoor jsem zaštipoval i vedlejší větvičky.. a žádný problém jsem neměl..

200W CFL - RED Homemade Box
Chilli balkón 2013
AF mix Balkón 2013
Forest grow 013

Old Post 06-07-2014 v 23:05 PM
Tomsio je offline   Profil uživatele Tomsio   Find more posts by Tomsio   Foto galerie člena Tomsio   Click here to Send Tomsio a Private Message   Add Tomsio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

Zastříhávat můžeš jak hlavní stonek, tak větve. Akorát se ti to pak bude dost větvit a budeš to mít dost hustý. Takže klidně zaštípni anebo se tu koukni na různé techniky ohýbání a přivazování (LST).

Třeba tady https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22341

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 06-07-2014 v 23:12 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zkuřka420
Nový Člen

Karma uživatele Zkuřka420 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

Díky moc chlapy.
Já totiž slyšel že když zastříhám i větve, připravím se o květy, tak jsem si to potřeboval ověřit.

Old Post 07-07-2014 v 14:31 PM
Zkuřka420 je offline   Profil uživatele Zkuřka420   Find more posts by Zkuřka420   Foto galerie člena Zkuřka420   Click here to Send Zkuřka420 a Private Message   Add Zkuřka420 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomsio
Stálý Člen

Karma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

Z jednoho květu budeš mít dva.. takže se toho neboj..

200W CFL - RED Homemade Box
Chilli balkón 2013
AF mix Balkón 2013
Forest grow 013

Old Post 07-07-2014 v 16:05 PM
Tomsio je offline   Profil uživatele Tomsio   Find more posts by Tomsio   Foto galerie člena Tomsio   Click here to Send Tomsio a Private Message   Add Tomsio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelenysatan
Stálý Člen

Karma uživatele zelenysatan - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

Čau mužů za střihnout boční větve a hlavni stonek když mam rostlinku v době růstu? Někde jsem četl že se to děla az začátkem květeni.
Chtěl bych rostlinku za stříhat ať ji mám hustší a hlavni stonek mam za střihnout ze šikmo nebo rovně přikládám foto rostlinky Děkuji za odpovědi.

Old Post 10-08-2014 v 08:37 AM
zelenysatan je offline   Profil uživatele zelenysatan   Find more posts by zelenysatan   Foto galerie člena zelenysatan   Click here to Send zelenysatan a Private Message   Add zelenysatan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelenysatan
Stálý Člen

Karma uživatele zelenysatan - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 350

tak jsem zastřihnu snad dobře ustřihl jsem vrch a dvě boční všechny tři řízky jsem hodil do Stimulax III gelový a pak do kostky tak snad se chytí chci i zjistit co vlastně mám (samce samici) květinu mám zatím v období růstu a je stará cca měsíc a půl.
snad sem vše udělal správně a nebo aspoň snad všechno dopadne Ok.

Old Post 10-08-2014 v 17:05 PM
zelenysatan je offline   Profil uživatele zelenysatan   Find more posts by zelenysatan   Foto galerie člena zelenysatan   Click here to Send zelenysatan a Private Message   Add zelenysatan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás