Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lutujem ale važit to nebudem mat ako dufam že ešte dostanem foták a budem vediet dokumentovat aspon koniec a že nejak zhruba budeme vediet posudit .
Ale hlavná je radost a tá je obrovská podla mna na 1 krát to nie je najhoršie ved večinou vela usporkarou ani do konca nedojde už som vichital aj muchy svoje maj som vela chíb a malo € 2krát dufam že tu bude lepšie
prave som rastlinku oškubal o všetky chore listy takto na konci podla mna je to už aj dobre krásne sa presvetlila rastlinka ved aj tak je tam dost malo svetla . dufam že sa to ešte aspon troška nafukne .dakujem vám za K+
dnes je 50den kvetu :preskumal som rastlinku a mám pocit že to je už dozreté kedže nie su už žiadné bielé blizni bude to už podla vas tak dozreté ? planoval som ju ešte nechat 10dni ale teraz už fakt neviem asi šmiknem jednu šišku pekne pomaly ju visušim a ked bude stav ok tak ju seknem skorej ako 24 podla vás čo urobit .
keď su všetky blizny fakt hnedé tak podla mna by si to mal hneď seknúť lebo to bude prezreté a stav potom bude taky doooosť unavný....no ale neviem nech sa ešte vyjadrí niekto skúsenejší....maj sa,... ps:dobra práca
su tam este biele ale je toho menej ako 30% možno je to tak preto lebo som mal visoké teploty v boxe . dnes ju ešte chcem poliat nechcem hulit hnojky ! a ešte by som potreboval vediet ako je lešie seknut rastlinku ked je substrát mokrý alebo suchý ? a nechat tomu aspon den tmu ?
Surne potrebujem 5-10 indoor semien až niekto má pár euro za to dám .Rastlinka sa má dobre ! nechcem ju ešte seknut lebo pozorujem že sa nafukuje krasne a to je dobré ved nie
takže v pondelok kosa fotky budu ešte stale neviem že či mam nechat 2dni tmi . proste že dnes veže vipne lampa a už do pondelka bude v tme čo na to vy ? inak je 55den kvetu a rastlinka začala nahadzovat fialovu farbu .
Tak a je tu koniec je toho menej po kope ako som čakal ale i tak mam strašnu radost chcem podakovat za všetku pomoc ! kto to čítal celé tak vie že som začal z ničoho a na to je visledok fajn bohužial som rastlinku už celu nefotil nevedel som sa dočkat až ju budem strihat . fotos :
Tak už je to dost suché a zhuluje to pekne .Učinky rozkecanost skvor také priemerné zhulenie na2-3hodky high spokojnost na first tak každemu prajem tak štastné a veselé vianoce ako mám ja každemu Grow... Nie je toho najviac ale pre moju radost z vlastného hulenia ma zhuluje dvojnasobne podla mna ako partákov okolo mna ale ja som to mal s vlastnimi modelmi vždi tak:¨tak ešte raz veselé každemu ja pokračujem už asi iba začiatkom noveho roka . s origo genetikou.
Ahoj. Na poprvé a pod ůsporkama to je fakt pěkný = ne.er se z nějakejma ůsporkama a kup aspoň 70 W sodík nebo CFL. V izbě to bude smrdět stejně a budeš mít jednou tolik ještě kvalitnějšího kouření ! Za 70W komplet das 600 a máš vystaráno. K tomu pár řezů .....
Dej na moje rady bo máš talent
Dakujem za k+
Už som dostal ako darček semena 4xeuphoria a 4xshiva shanty origo len ešte neposlal kupim ventilaciu asi sunon len 80x80 na 220V a 25l plagron grow mix teraz mám investicie rozdelené ale do buducna počitam aj s 150W hps Ph meter
asi na 3tie kolo až ked bude vonka teplejšie a budem vediet pestovat v malej kuchinke vedla domu !
inak už toho vela neostalo akurát tak do silvestra na čudku N1 hulenia THX For all
dostal som 3seeds ako dar super skunku od nirvani a tam nepišu presne za kolko dní to dozrieva vie to tu niekto presne potreboval by som tuto informaciu k dalšiemu pestovaniu dakujem