Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak na to bych rád kouknul, jestli na to máš koule to rozjet bude asi pecka, jenže 140 dní květu je 140 dní květu.. zase na druhou stranu jestli to pomalu rozjedeš, mohl by si sklízet kolem vánoc ))))
ahoj.. mám jen dvě semínka takže je pojedu pořádně v hlíně ano :p a budu se modlit aby aspoň jedna byla slečna... dá se těm semínkum nějak pomoci abych ovlivnil pohlaví rostliny.. ? nechci samce.. byla by to škoda žejo ... a kdy to nejdřv poznám že... když schytám jednu a jednu tak na ten skoro pul rok doplním skřín o nějaky ten automátek btw... quantum boardy jsou za pár dní doma
Původní příspěvek od odo Tie 2 semienka rýchlo zasadiť a zvážiť ako ďalej.
neneneee prvně pořádně promyslet jak na to než s něma začnu dělat... ještě musím přežít soud ... jsem obviněnej.. přečin legalizace výnosu z trestné činnosti z nedbalosti
Pred pěti lety mě nabidl týpek rychlý prachhy a čistej byzz... no byl to důvěryhodný člověk.... no ukázalo se že nikomu nevěrit je nejlepsi napad sržte palec snad se v září uvidime pojedeme 4x quantumboard ve 120x120 2xnft nechte se překvapit
Stačí se podívat na www.alucraft.cz já bych bral na takovej prostor radši těch 6panelu za dvacku než ty čtyři za 14t..... regulovatelný to je,tak radši ať máš rezervu...radši 720 než 480,budu určitě sledovat🙂 ať to rosteee