Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoši, typy střílíte moc vysoko, teď když se tím probírám a cpu to do sklenic, jsem zklamaný. Hovno síň slávy, spíš zmaru... Spousty měkkých spodků, hezkých tvrdých palic je málo. Možná už to bylo namačkaný moc + to sušení sem trochu zanedbal. Díky tomu tu plánovanou pauzu zkracuji. Pomohla by mi nějaká konzultace s profíkem ohledně výběru asi autopotů, s někým, kdo už něco vyzkoušel, má za sebou hledání - čerpání informací a hlavně praxi. Udělejte prosím vánoční dobrý skutek a poraďte mi přes PM co by bylo pro mě nejlepší. Díky borci.
Taky mě trochu láká aero. Neumím se rozhodnout. Hlavně na většině místech, kde můžu rozbalit stan, nemám přímo v místnosti nebo na patře vodu/odpad. Ale to se dá udělat... No tak mě někdo trochu popostrčte
Původní příspěvek od BuddyBud Taky mě trochu láká aero. Neumím se rozhodnout. Hlavně na většině místech, kde můžu rozbalit stan, nemám přímo v místnosti nebo na patře vodu/odpad. Ale to se dá udělat... No tak mě někdo trochu popostrčte
Obojí je dobré. Každý systém má svoje klady a zápory. Autopot je blbuvzdorný. Na aero potřebuješ trochu zkušeností. Je náročnější na čas a musíš udržovat hygienu + klony ideálně z aero řízkovnice, nebo alespoň od řízkaře, který udržuje hygienu při klonování. Když to dodržíš, tak si sedneš na prdel z toho, jak ti kytky porostou před očima.
Ta blbuvzdornost u autopotů se mi celekm líbí, ale...
Můžeš tu náročnost aera trochu rozvést? Voda se mění jednou za 2-3 týdny, měřit ph, ec asi co nejčastěji a upravovat. Co dál?
Původní příspěvek od BuddyBud Ta blbuvzdornost u autopotů se mi celekm líbí, ale...
Můžeš tu náročnost aera trochu rozvést? Voda se mění jednou za 2-3 týdny, měřit ph, ec asi co nejčastěji a upravovat. Co dál?
100 lidí, 100 chutí a každý to dělá jinak. Pro někoho je to jednoduché, pro někoho těžké. Hodně faktorů, hromada věcí. Vypisovat ti to tady nebudu. Snaž se trochu prohledat grower. Vodu někdo mění po 14 dnech. 80% osmotická voda + 20% kohoutková. Někdo jede jen kohotkovou. Není úplně přesný recept.
Je tady dost povedených pěstů, i nepovedených. pH a EC musíš měřit často. Když se ti změní pH, na kytkách to je vidět už za půl hodiny. Záleží na tom, jaký mají problém. Zase ušetříš za hnojiva. Stačí třetinová koncentrace oproti klasice.
Tak já se celkem seru i s klasikou hlínou, takže si nemyslím, že bych z toho aera byl nešťasný. Baví mě to, ale kdyby to několik dní vydrželo bez dozoru, nezlobil bych se. Holt musím načerpat info a konečně se rozhodnout.