Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kazimír to Koles: do fialova se to barvi halvne proto, ze sem to před casem prestal hnojit, chyby jim fosfor a pak i dusik... to me takhle fialovělo uz hodnekrat dřív u jinych modelu na konci jejich života....
Jo to jsem si všiml i u jinejch odrůd, ale zároveň ty barvičky jsou takový, že bych to myslím poznal Co se týče těch mutací listů, kdy z toho rostou paličky, to můj řez nedělá
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
to Magicman: drzim palce, ale spoléhat se na poslední tyden je u tohohle vytezenyho phena dost osemetny, me v NFT roste uz jen par mladych vyhonku s bilejma pestikama a na nich jsou trichomy tuplem nezraly, musíš brat v úvahu, ze po tom co to nabere objem je potřeba ještě cas na vyzrani ty blby pryskyrice, a to se během jednoho tejdne v tomhle pripade stane jen dost tezko
no jestli tomuhle rikas "nadupane", tak takhle "nadupany je mam taky, uvidíš, ze budes zklamanej, ja teda nevim na co jsi zvyklej, ale ja sem rad, ze tuhle černou epizodu uz mam za sebou, jo posekal sem to a vynos vypada na 0,0000nic... je to priserna genetika, nic tak hroznyho sem vzivote nemel a ani nevidel.....
jo a vidim, ze uz ti taky vesele PREDCASNE hnednou pestíky. This is really BAD, TRUST ME!!
predcasne hnednuti pestiku je známkou toho, ze palicky v tech mistech uz proste neporostou, me se to tak stalo u skoro poloviny a to uz od cca 30 dne kvetu, kdy se objevily první hnede pestíky, hodne u tohohle shitu zakrnujou vrsky "palic" a první tnamka toho jsou prave hnedy pestíky prilis brzy, staci jeden a do tydne mas celej vrsek zaseklej a uz to pak do sklizne neudela ani milimetr, kaamo, ver mi
MagiCman: neber to nejak osobne, ale tohle ti vypestuji pod usporkou, cim na to svitis?400w? 600w? Jak muzes byt spokojeny? Na 39 den to vypada hrozne, dyt za par dni zacnes proplachovat ne? To uz ti moc velkou hitparadu neudela..
Tak jestli za 20 dnů neudělaj nic tak je to pojeb .Pro mě to vypadá nadupaně,protože pro mě je důležitější kvalita nad kvantitou.Já jsem nesháněl model co dělá g na watt,chtěl jsem dobrotku a to si myslím že dobrotka bude.Každopádně chvástání matkáře 645g pod šestikulí je jasný.Tento model to z daleka nedokáže... Dobrou chuť Kazimíre,hodíš smokereport?
Proč bys měl být za vola?Nechápu o co Vám jde.Jestli je to pojeb tak dejte Prašáka na blacklist a víc neřešte ne?Já se nestavím na ničí stranu pochop to
no vsak, ja len na margo toho ze som ta zle pochopil
ako som písal ked si spokojný , je to ok.
no a matkár by mal prehodnotit drzanie fena alebo uvadzat pravdive info,
ergo stane sa , selektovane to bolo cca 5-6 rokov dozadu a zrejme je to hranica genetiky.
smokereport hodim az to uschne, ale nemyslim si, ze to bude nejakej nater, mel sem za zivot mnohem vic obaleny palice pryskyrici, ty co byly fakt dobry, tak lepily i po uschnuti materialu, ale tohle na to nevypada....
jo hlaska nic nevypovida o kvalite produktu nebo plk kec jak chces sory budem tu teda slovickarit a asi si toho moc nenahulil kdyz tohle napises a myslis vazne nic zdar
tohle holt nastve kdyz na neco svitis 3 mesice a ve vysledku to za to ani nestalo... napada me ze ta matka uz mohla byt stara a ztratila trochu potenci, ono to taky nejde z ni rezat do nekonecna si myslim, tudiz ty rizky od prashiwy treba pred rokem mohly bejt v pohode (lidi je tu celkem chvalili i kdyz osobni zkusenost s jeho rezama nemam) a ted holt stoji zaprd... taky se mi stalo ze mi tady typek z groweru prodal rezy ktery strasne vychvaloval, vypadaly rozumne, pekne zakoreneny a vyrostlo z toho seno... bohuzel ten cas tomu venovanej a penize za elektrinu uz ti nikdo nevrati... mimochodem ta fotka od magicmana v 39dnu docela bida, priste holt zkusit nekoho overenyho... preju vic stesti v pristim kole
Nevim, spíš je to špatným hnojením, teplotou, prostě podmínkama, kytka se stresne a končí v produkci, držel jsem matky i pět let a výnosy furt stejný...