Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Led panely:ChloroBaC2
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8
Autor
Téma 
iabek
Stálý Člen

Karma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

citace:
Původní příspěvek od Chilligrow
...Čtu to tady kvůli teplotě v boxu. V malém boxu mám 250 metal a teploty okolo 30°(nic moc) .Ledky by to mohli vyřešit. Chci se zeptat . Když bych měl kytí v hlíně... Bude to problém ? Psalo se tady, že LED netopí, takže se nebude vysušovat ?
Mějte se !

Ahoj, metla ma mensi ucinost nez sodik - cili vic topi a min sviti, taky jsem mel pri pouzivani metly problem s teplotou. Taze pokud se jedna o rust, LEDky nebo CFL by ti mohly pomoct snizit teplotu bez dopadu na kvalitu rustu.

citace:
Původní příspěvek od davidos
Mě to rostlo i kvetlo pod led a pohoda.Ta spotřeba je hned vidět.Měl jsem 2x300W ,ale spotřeba energie byla něco kolem 340W za oba dva.Takže polovička než 600w HPS.HPS ma nějakou spotřebu kolem 650W,zaleží jaký máš předřadník,Takže uspora 300W za hodinu.Jsem zvědav na ten nový panel Chloroba C2,jak to pod ním pojede.

Pokud tomu dobre rozumim, tak jsi mel dva 300W panely a celkovou spotrebu 340W? To potom vyrobce lze o vykonu panelu, vykon jednoho panelu je potom preci 170W. Ale budiz.Jak pise Bárt, nezalezi ani tak na tom kolik co zere, jako kolik pod tim udelas...
Ikdyz ono pokud se ti darilo takhle-
citace:
...Ja osobně jedu celý život hlínu(2X jsem zkoušel hydro) a měl jsem box 2X1 metr a v něm x let 2xHPS 600W.Spotřeba byla kolem 1300W.Můj pruměrný vynos byl kolem 400-500Gramu.Jen dvakrat se mi stalo že výnos byl někde kolem 800G...

-tak chapu ze udelat g/W je sokujici.
citace:
...Barte,jestli udělaš pod 200W CFL nebo HPS 200 g,tak jsi u mě kouzelník nebo super pěstitel.

Tak tam jde o to, ze treba 200W CFL proste nema ani prikon tech 200W, nekde tu je forum kde se to merilo a obecne u slabsich watazi se na g/w dostavas hur nez s sestikilem. A souhlasim s tebou ze musis byt dobry pestitel s kvalitni genetikou. Treba tady https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=67714 na 250W HPS urcite g/W padlo a pripau kdy se to podarilo s vyssi watazi i bez pojezdu je tu dost.

Jinak nerad bych, aby sis myslel ze se nazim o nejaky flame. Jen mi prijde, ze misty pises hlouposti... Kazdopadne, pokud to tobe pod LEDkama roste a dari se ti, tak jen dobre a pokracuj v tom co ti jde

VÝPRODEJ VYBAVENÍ 2021:
Střihač trimpro rotor - 15 000,-
Ventilátor AIRBOX 500m3 - 3 500,-
Různé vybavení - od 100,-

330w LED / Big Bud ze semen / Amazon
6x Nebula - 400w MH+HPS HYDRO
6x Bubba Kush - 400w MH+HPS HYDRO
Texada Timewarp (400w a 250w) - selekce, matky, klony
4x Sensi Star, 1x Agent Orange - 250w HPS hlína No. 4
3x Orange Bud, 1x OG Kush, 1x ERSB 125w CFL/250w HPS hlína No. 3
4x Mazar 1x Euforia - 125w CFL/250w HPS hlína No. 2
4x L.S.D. 1x Big Bud XXL - 125w CFL/250w HPS hlína No.1
Out 2011 - Khola (?)

Old Post 25-06-2014 v 09:33 AM
iabek je offline   Profil uživatele iabek   Find more posts by iabek   Foto galerie člena iabek   Click here to Send iabek a Private Message   Add iabek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

citace:
jestli udělaš pod 200W CFL nebo HPS 200 g,tak jsi u mě kouzelník nebo super pěstitel.

g/w tu na groweri nie je ziadne tabu, par "kouzelniku" sa najde. Dalsia vec su geny. Z odrody napr. chronic alebo big bud skuseny pestitel da v poho g/w, ale napr. zo strainu grinspoon musis byt übercarodej

edit - iabek bol rychlejsi

Old Post 25-06-2014 v 09:48 AM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

citace:
Ja osobně jedu celý život hlínu(2X jsem zkoušel hydro) a měl jsem box 2X1 metr a v něm x let 2xHPS 600W.Spotřeba byla kolem 1300W.Můj pruměrný vynos byl kolem 400-500Gramu.Jen dvakrat se mi stalo že výnos byl někde kolem 800G a to jen,když jsem měl místo řezu semínka,ale zase jsem musel pořad kontrolovat jestli tam nemam nějakeho samce.

Já tohle už nemůžu poslouchat. Že TY pod 2x600W uděláš jen 400-500g je jen TVOJE neschoponost. Nic jinýho to neznamená. Jsou lidi, kteří jsou schopní udělat dvojnásobek s jednou 600W.

Já osobně si myslím, že tu jsou vlastně 2 důvody, proč se tu neukázal zatím nějaký povedený grow pod LED. První je ten, že tu lidi jedou různý "high-tech" lampy typu Mazar a podobný Číny, který prostě nemají ty diody dostatečně dobrý. Druhý je, že když už se tu vyskytly kvalitní (většinou DIY) LEDky, používali je lidi, kteří neměli tolik zkušeností a troufám si říct, že ani ne tak kvalitní genetiku. Navíc většinou wattáž tak malá, že se o směrodatném srovnání nedá mluvit.

Až si lidi uvědomí, jak jim tu český prodejci lžou a prodávají předražený panely z Alibaby, až zjistí, že není LED jako LED, až pochopí, že daleko důležitější je výsledná účinnost než spektrum, věřím, že se tu vyskytne nějaký thread, který ukáže opravdové možnosti této technologie.

a.

Old Post 25-06-2014 v 09:54 AM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C21H30O2
Stálý Člen

Karma uživatele C21H30O2 - 83% PěstitelskáKarma uživatele C21H30O2 - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

citace:
Původní příspěvek od alesh

Já tohle už nemůžu poslouchat. Že TY pod 2x600W uděláš jen 400-500g je jen TVOJE neschoponost. Nic jinýho to neznamená. Jsou lidi, kteří jsou schopní udělat dvojnásobek s jednou 600W.

Já osobně si myslím, že tu jsou vlastně 2 důvody, proč se tu neukázal zatím nějaký povedený grow pod LED. První je ten, že tu lidi jedou různý "high-tech" lampy typu Mazar a podobný Číny, který prostě nemají ty diody dostatečně dobrý. Druhý je, že když už se tu vyskytly kvalitní (většinou DIY) LEDky, používali je lidi, kteří neměli tolik zkušeností a troufám si říct, že ani ne tak kvalitní genetiku. Navíc většinou wattáž tak malá, že se o směrodatném srovnání nedá mluvit.

Až si lidi uvědomí, jak jim tu český prodejci lžou a prodávají předražený panely z Alibaby, až zjistí, že není LED jako LED, až pochopí, že daleko důležitější je výsledná účinnost než spektrum, věřím, že se tu vyskytne nějaký thread, který ukáže opravdové možnosti této technologie.

a.

ako som sa uz vyjadril: neverim vyrobkom, ktore otvorene klamu - 600w svetlo s prikonom okolo 350w je ojeb na zakaznika. ked ma klamu uz od zaciatku, tak preco by som im mal verit zvysne tvrdenia?

Old Post 25-06-2014 v 10:04 AM
C21H30O2 je offline   Profil uživatele C21H30O2   Find more posts by C21H30O2   Foto galerie člena C21H30O2   Click here to Send C21H30O2 a Private Message   Add C21H30O2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Každý má jiný pohled na Led technologii,nikomu nic nevnucuji,jen jsem dal tady par obrazku jak to jelo.Toť vše.
Ať si každy pěstuje pod čím uzná za vhodné. Doufam ,že vyjde aspon ten test panelu a sodíku v jedné mistnosti a vše bude zdokumentováno na youtube ,at si sami groweři pak udělají obrázek zdali je lepší pěstovat pod sodíkem a nebo pod LED.Už se jen čeká na dobrou genetiku.Stači dat 4 rostlinky do každeho boxu,stejne řezy,nějake rozestupy at vidime jakou plochu to pokryje.
To bude asi nejlepší,řešení si myslím .Mam už zakoupeno i toto ,kdyby jste měli někdo nějaký nápad ohledně rozestaveni květin a nebo jak to udělat co nejlíp ,tak napište,dík.

Old Post 25-06-2014 v 19:45 PM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toomuch4crack
Stálý Člen

Karma uživatele toomuch4crack - 90% PěstitelskáKarma uživatele toomuch4crack - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

......

.....................

zajimavej thread, budu se snazit taky neco prihodit.

jmenuje se to LED vs Sodik, a presne to sedi.

jede se A-winged HPS400W & Growblu Super UFO140W

check the operation ------ https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=73619

little instane in the brain

Old Post 01-07-2014 v 21:28 PM
toomuch4crack je offline   Profil uživatele toomuch4crack   Find more posts by toomuch4crack   Foto galerie člena toomuch4crack   Click here to Send toomuch4crack a Private Message   Add toomuch4crack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toomuch4crack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scars22
Stálý Člen

Karma uživatele scars22 - 79% PěstitelskáKarma uživatele scars22 - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Jak dojedu něco k tomu sem napíšu, nebo spíš postnu, jedu 4. kolo pod led a zase to vypadá líp.
Jasný že hps se to nevyrovná :-) ale baví mě to a proto se těším až pod led pojedu další kolo,ale víc jak g/w nedám, takže bez obav :-)

Old Post 02-07-2014 v 07:30 AM
scars22 je offline   Profil uživatele scars22   Find more posts by scars22   Foto galerie člena scars22   Click here to Send scars22 a Private Message   Add scars22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Takže dneska už mam vše komplet přichystano.Dneska na doporučení dlouholeteho pěstitele a přitele s cofe shopu Eindhovnu The Wall,jsem byl zakoupit 5 semen viz foto.
Ted udělam matku ,aby bylo vše ferove a 3 boxy již jsou přichystany.
V jednom boxu je 600W philips master green power,předřadník lumatek přepinatelny(děkuji growshopu jamaica), v druhem led panel 600W LG,a ve třetím ChloroBa C2 255W
Hlina :plangron royal mix a hnojiva Biobizz obrazek nahoře.
V každem boxu budou 4 květiny stejnoměrně rozložene.Jedna uprostřed a dalši tři v ruznych dalkách od zdroje světla.Fotky budou pořizovany co 12 hodin automaticky nastaveny fotak.Vše budu postupně hazet na youtube po celou dobu rustu a květu.U každeho světla bude měřič (wattmetr) abychom viděli kolik je realna spotřeba.Doufam že to všechno stihnu,nebot musím byt koncem řijna zpatky v česku.

Old Post 29-07-2014 v 21:29 PM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Příspěvek č. 105

Bohužel,jsem se musel přesunout do Česka a z duvodu maleho mista tak mužu zapnout jen panel ChloroBa C2.
S 5 semen co jsem koupil v Holansku,tak mi vylezli jen dvě,takže budu muset koupit řezy na bazaru.Dal jsem za 5 semen 27 eur ,tak jsem dost nasraný.K tomu ješte ten Biotabs za 1500kč ,tak jsem hned uletěl přes dvojku.Box doplním do fullu řezama a uvídíme.Semínka jsem zasadil 4.8 a včera jsem udělal první foto.

Old Post 11-08-2014 v 07:29 AM
davidos
Stálý Člen

Příspěvek č. 106

Box mam 120x120,tak to dokonce tydne doplním řezy.5 kytek bude na Biobizz a zbytek na Plangronu.

Old Post 11-08-2014 v 07:32 AM
davidos
Stálý Člen

Příspěvek č. 107

Foceno 18.8 Ještě jsem se nedostal k tomu abych doplnil growbox.
Zítra to doplním a neděli dam dalši foto.Nemam teď moc času ,ale holkam se vydařeně daří.

Old Post 21-08-2014 v 12:51 PM
davidos
Stálý Člen

Příspěvek č. 108

22 dní v rustu od zasazení semínka.Box jsem doplnil jen o jednu kytku co jsem měl na balkoně.Nechce se mi už schanět řezy(není čas). V pátek přepinačka na květ.

Old Post 01-09-2014 v 07:48 AM
davidos
Stálý Člen

Příspěvek č. 109

Tak jsem měl panel 30cm od rostliny a listy se mi začínaly mirně kroutit.Panel jsem dal 50cm nad rostlinky a zase se za dva dny dali do puvodního stavu.Dnes přepinam na květ.Rostlinky mají 42-44 cm,tak doufam že to bude stačit.

Old Post 03-09-2014 v 12:01 PM
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

davidos,objednaval jsi ChlorobuC2 na ebay,nebo to maš s česka?Muj kamoš ji ma taky a jede už druhe kolo.První kolo měl na jednom panelu 500g na 1,5 m2 takže 2g nawatt a ted přes leto neměl žadne problemy s chlazením.Da se sehnat levněji než 1500USD?

Old Post 05-09-2014 v 17:57 PM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Příspěvek č. 111

Mam tu ChloroBu C2 půjčenou.Nevím jestli jde sehnat levněji.Sam jsem zvědav jak to pod tím pokvete.Za par týdnu se už to dozvím.Až spadne cena pod 20,000 ,tak se to oplatí.Zatím je cena moc vysoká.

Old Post 07-09-2014 v 08:21 AM
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 112

Ucet uzivatele fikus37 byl odstranen, jelikoz se jedna o nepovolenou komercni reklamu ... Pokud davidosi pouzijes jmeno teto firmy jeste jednou v tomto threadu, mazu kvuli reklame i tvuj ucet...

Tyhle radoby "klientske" recenze ve skutecnosti zaplacene firmou co prodava ledky uz mne prestavaji bavit.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 07-09-2014 v 12:26 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás