Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
piiice shefin skoda!!! to je ta skurvena nevyhoda hliny, zije v tom kadeco a ty mas malu sancu na to prist dost skoro a ked aj, je skoro nemozne sanitovat medium ako hlina. Za dalsie, ano ten preplach je sialena zalezitost, proste to chce recirkulacny system (ten drip mi pride ako zaujmavy projekt) a myslim, ze sa este bude na co od teba tesit Hodne zdaru a sily! Btw, aspon foto susiny hod
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
\tyvoe to mně nenapadlo to vyfotit.Ted už máme jen na pár brk :-)) Jou ale jestli budu ještě někdy něco pěstovat v květu,určitě bez růstové periody,vertikálně v truhlíkách libra drip s tlakovýma kapačkama ......... Do té doby pouze selekce matek něčeho asi z greenhousu a nirvany ...... dik
Zdarec. PP je momentálně moje oblíbena odrůda. Sice je to napůl Indica/Sativa, takže se táhne docela nahoru a není nejlepší jet kolo s jinou (nižší) Ind. Ale co se týče kvality, chuti a hlavně vůni, nemám oblíbenější! Takže přeji ať to roste a fajně pachne.