Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
futeW&zarovka: mno, tak moje mama je taky ucitelka . Puvodne teda elektrotechnickej inzenyr. Je v pohode, ale doma mi to proste nedovoli, ale to taky prijde, nebo az se odstehuju .
Ja jsem mel smulu. Diky masivnimu vyplachu mozku TV NOFOU byly mojimi rodici konopné rostliny napadeny nejakym zakernym herbicidem:-( Takze ted uz doma nepestuju. Zkurvena NOFA. Nebyt tech jejich lzivych reportazi tak jedu porad outdoor doma a nemusel bych platit za eletriku u kamose.
Futev&Cicmon: Ja mámě prostě řek že to nekouřím že to chci pěstit jen na léčebný účinky...(znate to u nich je droga jako droga) tak v poho venku mohu pěstit jak chci ale doma ve skříni mi to nechce dovolit.... ma prostě strach že bych měl nějaký problémy s policií apod...
joo tak já sem řek, že chci vidět jak to vypadá měl sem to pod 2 spořivkama a ve skříni, kerou sem nesměl nějak ničit.Potom sem přines 2x 50w a ted uz muzu mit co chci i na zahradě.mother mi dokonce kupuje věci do skříně a jednu skříň mi dala, ale nechce mi koupit sodík : (.tak musim¨sesmolit prachy
Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!
ja ked budem realizovat indoor tak jedine tak ze otom rodicia nebudu vediet, inak si to ani nedokazem predstavit,.len zohnat nejaku skrinu na zamok a upravit ju tak aby nezbudzovala zbytocny zaujem sa nanu pozriet
HIND: hezka idea, ale nevim, jak moc dobre realizovatelna. Na prvni pohled to sice znat nebude, ale nakonec si toho stejne vsimnou...
Relativne dobre reseni by pro tebe mohl byt bigtower s 70W sodikem (je tu par threadu, tak hledej )