Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec prudam, aneb jak hulime my holciny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
imyou
Host

Příspěvek č. 97

No, ale v něčem mají holky přece jenom výhodu: mají celkem přirozenej výpal během těhotenství .. uvědomte si, že žena vlastně nosí druhou bytost a její vědomí je v tu dobu rozšířený o vědomí dítěte .. splývají spolu ... a je jim fajn
Copak nelze najít ekvivalent toho když:
někomu nedělá dobře hulení a i v těhotenství jsou výkyvy směrem k depresím
hulení je prožíváno velmi příjemně a nikam vesměs nespěcháš .. to samé v těhotenství mají mamči čas a mluví o tom většinou jako o nejhezčích létech)
Nezdá se Vám, že jsou těhotný ženy svým způsobem 9 měsíců vypálený, rozežraný (celkem správně ovšem) a vyklidněný, že mají více otevřený oči doširoka a více se smějou ? A že je potom potká tak trošku zákonitě pád po porodu z výšin zhulenosti a může to být pociťováno jako lehce depresívní postporodní stávek .. kterej ale snadno vyváží radost z mimča na prsou (v těch lepších případech) ..

Old Post 27-06-2003 v 15:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
imyou
Host

Příspěvek č. 98

Básnička pro Yennefer:

holky - kluci - vdolky - mloci,
to sou řeči, řiká někdo,
to sou kecy, ríká druhej
zastav se (v myšlení) a koukej,
všechno už je oukej,
a co vidíš?

Naposledy upravil 30-06-2003 v 22:27 PM

Old Post 27-06-2003 v 15:29 PM
Unregistered
Host

Příspěvek č. 99

imyou:

Tedy rady ke stesti, ty nedostavam casto. A basne, ty snad jeste mene. Pokud jde o soudy, nechame je az na den zuctovani... Ovsem co se tyka souboju, zivot je preci jeden velky zapas. Ne? Co jineho ti mam na to rict? Nevim, jak se jen obhajit, ze jine soudim? Rekla bych, ze je to jen konstatovani a nebo jakysi pruzkum a zvedavost....... A proc ty ses rozhodl soudit me? A mluvit o tom, jaka jsem?

Old Post 28-06-2003 v 12:15 PM
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

AAAAA Utíkám z téma Militantní feministky ...
:-))

Old Post 29-06-2003 v 13:16 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

to Unregistered:
život neni přece žádnej boj! je to naprostá pohoda, kterou si musí každej znás umět najít, bohužel všem to neni přáno, někdo na to přijde brzy, někdo pozdějc, někdo nikdy, ani já jsem nebyl vždy v pohodě, no ono to ani nejde, tim vývojem si musí každej projít a je jen otázkou co se z každýho jedince časem vyvine

rozhodně si myslim, že ti co svuj život žijou, jako by neustále s něčím, někým o něco, pro něco, bojovali, si ho ani moc užít nedokážou, no a s hulením mi to taky nejde moc dohromady, hulení je spíš o těžkým klidu, pohodě, nadhledu, snad i rozumu a životním názoru, bohužel model "dnešní ideální konzumní společnosti" nutí každýho jedince od malička, se za něčim honit, zejména za prachama a kariérou a s každým o něco bojovat, naštěstí GANJA je jedna z dobrej zbraní proti této "ideální společnosti"... toť muj názor, kterej mám už delší dobu, ale rozhodně jsem ho neměl v 17ti

Old Post 29-06-2003 v 17:23 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

citace:
Původní příspěvek od Viciola
ty Otone : zeptej se například jakýhokoliv tatéra, kterej ti řekne, že se mu nastalo, aby se žena pozvracela nebo dokonce zkolabovala ba naopak některé si klidně přitom zchrupnou

to Maggie: od ženy bych čekal lepší reakci např.: a co je na tom, že máme snížený práh bolesti

2 Viciola:

Teda, fakt zajímavá teorie, možná i dost pravdivá.....
Třeba učitelka mý baby byla dračice, která každýho hned zpérovala jen co se na ni podíval a před nějakým rokem a půl otěhotněla a i po porodu je fakt f klídku, směje se, povídá si s každým ráda, řvat sem ji neslyšel ani nepamatuju ...
a má máti když čekala ségru byla taky f klidu, ne jak teď....
No, fakt moc zajímavý....

Old Post 30-06-2003 v 09:24 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
imyou
Host

Příspěvek č. 103

To Unregistered: PEACE all ..

Naposledy upravil 30-06-2003 v 22:25 PM

Old Post 30-06-2003 v 09:54 AM
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

to b3tL: no když jsem použil slovo zbraň tak to neni zrovna to pravý ale lepší mě nenapadlo, nenech se mýlit, já proti nim nebojuju, vlastně proti nikomu, mě je celkem jedno co si kdo dělá, je tu přece svoboda, teda pokuď tim neomezuje mě

a myslim, že moje realita je celkem normální, protože i když hulim už dost let, nehulim zas až tak moc, průměrně tak 3× za tejden, jestli to vypadalo, že jsem veškerej muj čas zhulenej, tak to je mylnej dojem

to BohouR: máš naprostou pravdu, tolerance je to co českej člověk a zejména starší generace naprosto postrádá, jak mile vypadáš trochu jinak než 98% všech, tak si každej myslí, že jsi kdo ví co, ale k tomu se prostě musí společnost dopracovat,

jo taky nechápu jak může někdo dělat kariéru na úkor svých dětí, má si vybrat, buď dítě nebo kariéra a to dítě si nedělat,

ale dostali jsme se uplně jinam, než o čem je tohle fórum

Old Post 30-06-2003 v 18:32 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 105

Drahy imyou:

Nevim, co te vede k tvemu rekneme pristupu ke mne. nevim, proc bych mela na kazdeho reagovat s pochopenim, obvzlaste, kdyz s nim nesouhlasim? Ale tomu, abys mi to opet vysvetlil asi neujdu. Mas li pocit, ze tu nekoho nutim, aby se choval podle me a nebo se snad menil podle toho, jak ja mu reknu, tak to je kamarade trosku silna kava a byla bych nesmirne rada, kdybys jiz podobne nazory o mne konzultoval se mnou soukrome a nebo si je strcil za klobouk, nemam rada, kdyz si nekdo precte me prispevky a pak se mi rozhodne udelat psychologicky profil! A ptas li se, kdo jsem a zda mam pravo na to upozornit nekoho( napriklad onoho koulare), na to, ze nechci slyset na Groweru nic o tech takzvanych "tvrdych drogach", tak na to pravo mam a nikoliv jen jako moderatorka. A to, ze tu napriklad s Hicksem a podobne resim, zda je ci neni kundicka fajn pojmenovani pro holku, ze si tu delame jeden z druheho srandicky a diskutujeme o tom, co se nam libi a co ne, to kamarade neni podsouvani vlastni vule. Srovnej si to a jestli se ti na mne jeste neco nezda a nebo mi chces jeste neco o mne rict, tak mas moznost. Ale radeji se jiz zdrz zminek o mem zuzenem vedomi, ci o tom, ze tu nekoho k necemu podle sveho nutim! Mej se....... jo a stale jsem jeste nepochopila, proc tu soudis ty me, za to, ze jine soudim, nebo jak jsi to jen napsal.....

Přispějte na provoz serveru:
Oficiální Suvenýry pro členy Groweru

Old Post 30-06-2003 v 20:26 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
imyou
Host

Příspěvek č. 106

Sem se nechal unest Matko Yennefer, promiň svému synkovi .. to nerozumné nadšení pro Volnost .. eh eh hehheh

Old Post 30-06-2003 v 22:23 PM
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 107

Muj mily imyou, ja s tebou nechci byt v rozporu, nechci se s nikym hadat, ale za tvou radu i basen jsem ti podekovala a potesil jsi me! Nicmene, tvuj dalsi prispevek byl velmi neprijemny a ja nechapu, proc me prudis...... ! Nic o mne nevis!

Přispějte na provoz serveru:
Oficiální Suvenýry pro členy Groweru

Old Post 30-06-2003 v 23:09 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
imyou
Host

Příspěvek č. 108

Co se rádo škádlívá - to se rádo mívá .. Ó Yennefer .. a to je pěkný ne?
U nás prší ... jůůů .. to je vzdoušek to je pohoda .. hned běžim ubalit ..

Old Post 01-07-2003 v 06:57 AM
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

To Viciola: pletes hrusky s jablkama, draha. To, ze mame snizenej prah bolesti neznamena preci, ze NEMUSIME HULIT. To s tim nijak nesouvisi. A ze se mi ted nekde vytvarej endorfiny kvuli porodu je fakt blbost na entou, to ti klido jako baba napisu a napsala bych ti to, i kdybych byla chlap Jinak preju hezkej den.

Old Post 01-07-2003 v 08:16 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Yen: kasli na pruzeni, nestoji to za to... Ma bejt hezky, je leto.. tak to neres. Packo

Old Post 01-07-2003 v 08:17 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Příspěvek č. 111

citace:
Původní příspěvek od Maggie
To Viciola: pletes hrusky s jablkama, draha. To, ze mame snizenej prah bolesti neznamena preci, ze NEMUSIME HULIT. To s tim nijak nesouvisi. A ze se mi ted nekde vytvarej endorfiny kvuli porodu je fakt blbost na entou, to ti klido jako baba napisu a napsala bych ti to, i kdybych byla chlap Jinak preju hezkej den.

No s endorfinama to asi nijak nesouvisí, ale přece jen na tom něco je...
Myslím spíš teda, že ženská během těhotenství a batoletních let dítěte má ovlivněn charakter a chová se jinak...
No, ale asi sem si toho všiml trochu pozdě , je to beztak už nějak vědecky doložený, že během tohoto období běhá v těle matky hafo hormonů atd.
Teď si vlastně říkám, že něco podobného se v tomto období děje i s otcem.

heh, tyhle teorie sou strašný když je vycucávám v práci, když tu hlavně není šéf, to je pohodička lidi

V každým případě souhlasím s tebou Maggie, že to bylo trochu přehnaný od Vicioly, kort když Vás ženštin je tu více (ještě že tak) a tudíž nemůže mluvit za Vás .
bye

Old Post 01-07-2003 v 10:08 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Příspěvek č. 112

2 Yennefer a imyou:

nerozbíjejte si navzájem bábovečky na pískovišti....., to se nedělá a já to řeknu mamince a ta přide a zakřičí na Vás, že se to nedělá !!!!

Old Post 01-07-2003 v 10:12 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás