Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejmenší kyti 1 zastřižené Zatím to vypada, že bude větší výnos z kytek ( první dvě fota), které byly pouze jednou zastřihnuty, mají každá dvě velké palice které opravdu vypadaj chutně plus spodky. Mnohokrát zastřižené Mají každá 6-8 vršků, jsou výškově srovnané ale taky menší...nechám se ještě překvapit, do konce času dost
Pěkně se nafukujou. Ja už jsem je seknul 1.-57dni (56cm), 2.-60dni (63cm). Jednu jsem zastrihnul a druhou ne. Ta nezastřižená měla větší výnos a krásnou mohutnou a tvrdou centrální palici. Tak ať se ti daří. Je na co se těšit
Původní příspěvek od 476937 Děkuji za chválu caseage potěší
Semena těch automatů dám brzo klíčit (tak za 14 dní), rozjedu je pod úsporkou a až bude box prázdnej půjdou pod sodu Původně jsem chtěl na růst pořídit už metlu ale na těch par dnů to nemá smysl tak až další kolo...
Dále mám v plánu menší matkárnu, kde by si časem měla hovět mamina nějaké chutné sativky
no kdybys chtěl mam jednu a k ničemu je uplně nova cena 900 v shopu necham ji za 350-400 je mi k ničemu na rust použiju cfl nebo zařivky podle mě pod nima rostou lepe a maji vice pater i vyhonku
no kdybys chtěl mam jednu a k ničemu je uplně nova cena 900 v shopu necham ji za 350-400 je mi k ničemu na rust použiju cfl nebo zařivky podle mě pod nima rostou lepe a maji vice pater i vyhonku
Díky za nabídku ale mám doma dvě 125 i 200W..sice red ale prozatím postačí... na kolo po automatech už bude metla
Původní příspěvek od Dr.Kari Pěkně se nafukujou. Ja už jsem je seknul 1.-57dni (56cm), 2.-60dni (63cm). Jednu jsem zastrihnul a druhou ne. Ta nezastřižená měla větší výnos a krásnou mohutnou a tvrdou centrální palici. Tak ať se ti daří. Je na co se těšit
Díky za chválu, ty nezastřižený vypadaj hold líp no Ale na druhou stranu kvůli nim musím mít lampu o něco výš...buď zástřih všeho nebo nic
vypada to opravdu luxusne a na to ze to je pod usporkou tak to tedy vsechna chvala taky uz snad poridim usporku a pojedu..
Urcite budu drzet pesti at ti to co nejlip dopadne
jinak tady je muj prvni pokus o grow ve skleniku kdyby to nekoho zajimalo
Původní příspěvek od Freshman vypada to opravdu luxusne a na to ze to je pod usporkou tak to tedy vsechna chvala taky uz snad poridim usporku a pojedu..
Urcite budu drzet pesti at ti to co nejlip dopadne
jinak tady je muj prvni pokus o grow ve skleniku kdyby to nekoho zajimalo
Dík za chválu ale...je vidět, že si téma neprojel celé a asi se ani nekoukl na název treadu Už tam mám dávko 250W sodu..jen pro informaci Od sodíku už neupustím, tolik to zase nežere ta 250tka a výsledky jsou znát... Krásnej skleník, ať se daří s indoorem, je to dobrej koníček
a joo sem si ten tvuj tread spletl s jinym ale jen o kousek sry ale i tak moc pekny k+ je pravda ze sodik je o proti usporce v kvetu o dost lepsi... no i tak urcite budu sledovat jak ti to dopadne..
37. den 12/12
Nazdárek, chtěl bych v první řadě poděkovat všem za Káčka, mám radost, že se Vám holky líbí Dneska dostali asi předposlední zálivku s hnojkama Grow, Bloom, Alg a mic a TopMax vše po 4 ml/l...jedu podle tabulek. Sklízet by se mělo okolo 8 týdnů +/- tak uvidíme, zatím mají ještě spoustu času před sebou...Za 2 týdny už začnu rozjíždět předpěst na další kolo, tentokrát jen automaty, bude to takový pokus s 6ti odrůd Na fotce je krásně vidět, že už začínají hnědnout chloupky
Osypanost dobrá, tvrdost veliká