Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od tatrankar míchám cca 2 dny...Za 300g bych si pískal...to by pro me byl extra výnos, ale to tam určo nebude...si myslím...nemám odhad...
Tak s tím přestaň,namíchej je až když zalejváš.300 bude..
Ete dotaz, ja jsem mel predtim mazara akorad venku a nedokvetl, tak nevim jak to rozčasovat s flashingem...A pak kdy tak setnout,,,nekde jsem cetl, ze mazar na kvetu tak 55-60...plese nekdo kdo pestoval, at poradi at to neni moc stoned...nemam mikroskop Tak to bude jen baj oko
Kytky jsou v poho, akorad, ze nejak extra nebobtnaji, ale to uz asi bude i odrudou...podle me se za dalsi dva tydny uz moc co do velikosti nic nezmeni dnes jsem ete zalel vodou s BCUZZ tabletou. CCa za 2 dny zaleju full zakladnima hnojivama a full davkou PK a to bude konec hnojeni, pak uz jen FINAL a voda...
Tohle kolo co se vynosu týká určo dobře nedopadne...Ale plyne mi spoustu pouceni, hlavnim z nich bude vyber genetiky od nejakeho zde vazeneho clena a ne od clena s jednim puntikem, ve ktereho prozatim prilis duvery nemam, nebot nektere kytky vypadaly chvilkama dost zmutovane a rozhodne to mou vinou nebylo!!! nejvice mi o tom rekne asi prvni zhul, kde se bude asi nejvice dat poznat co to bylo za mrdky řezy...Kouření by muselo zabíjet, abych se matkářovi omluvil...
No, zdá se mi, ze pred takovymi dvema tydnama to vonelo fakt brutalne a ted ze je to s intenzitou takove slabsi...kazdopadne mam ventas na vetsi vykon...Palicky se boubelati ale s tou gram na watt to bude bidne...Ale co uz je to prvni kolo a nakonec se docela dari...ted uz to sanci chcipnout nema nejdulezitejsi bude aby to vubec fungovalo na to se tesim nejvic...I kdyz me zkuří i seno
Z fotek to neni zcela zcela zrejme, ale spodky jsou podle me oholeny dostatečně, je jich tam pomikro. Jinak kytky velikosti od 35-45, prepl jsem brzo, a tahle indika se v kvetu uz nevytahne...moje hloupost. Pro priste uz budu vice poucen a hodim asi 2-3 genetiky...sice se to moc nema, ale zajima me pozorovat rozdily mezi nima...zase dam 12 kytek ale do 100l NFT, kde na rustu necham max 14 dni, pokud se bude darit
Foto ze 47 dne květu
nasazen FINAL solution a udelany otrh kytek...vic uz jsem to trhat nechtel, aby bylo vubec na co ete svitit Akorad vyslo najevo, ze tam tech palicek je opravdu malo a ted uz urco nenabudou, teda podle me to za tyden a nejake drobne nestihnou ( priste i jinou genetiku hlavne a dyl na rustu
věřim tomu že těch 300 by tam mohlo bejt a ještě kt omu na první kolo,hodně začinajících by ti mohlo závidět i možná hodně zkušenějších,vypadá to pěkně