Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Řeknu vám teda, že policie hlavně dělá to co nemá.Mají se starat o bespečnost státu, a co dělají???Honí huliče na grower, opravdu vám děkujeme hoši v modrém, že chráníte naše práva, svobodu a bezpečnost!!!Ale tady jste na špatném místě, Město je samej zloděj, nebo nácek.... a koho si vyberou z davu, huliče kterej si jde s partou sednout n akolu.... no to je fakt super , Chvíli co chvíli musí zjisti, že to nemůže fungovat i policajt je člověk a určitě si taky občas zahulí, muslím, že kdyby jsme měli počítat hulící policajty asi by jsme se nedopočítali, stejně jako by jsme se nedopočítali těch co konfiskujou hulení ve vlastní prospěch.Prostě si myslím, že by policie měla vyvíjet svojí aktivitu jinde a líp, a ne pořádat hony na huliče
virtus: to je docela silný tvrzení, že cajti pořádají hony na huliče. mluvíš z vlastních zkušeností? protože co já vím (ptal jsem se známého, který dělá na protidrogovém), tak o obyč.huliče nemají zájem a o náš server taky ne. a to jednak z důvodu, že za obyč.huliče jim žádné frčky nikdo nenadělí a taky z důvodů financí.
nebylo by od veci zridit na growu funkci grower security. nejakej pc machr by mohl procist vsecky prizpevky(sam se o to snazim, ale macr nejsem) a odstranit z nich data ktera by to fizlum priliz usnadnovala. tj adresy, tel cisla, jmena... ale kurva aby z toho zase nebyla cenzura. nemohl by to delat treba moderator? myslim ze se chovam bezpecne, ale kdyz clovek je obcas taky dost zmastenej a to pak nevim... co vy na to?
no myslím že na 99,9%procent uživatelů groweru policajti se*ou bcs na tohle nemaj čas a i kdyby tak informace z netu jsou nepodloženyý bcs vám nikdo nikdy nedokáže že v tu a tu dobu jste seděl u kompu zrovna yv . spíš si myslím že je zajímá OBSAH . myslím že sem tam se někdo koukne a zkontroluje zda se tu něco nenabízí neprodává za účelem obohatit se pomocí marihuany a jakmile nastane taková situace tak myslím že budou řešit problém spíš u webmasterů než u uživatelů..;-)
Kdyby měli všecky údaje o naší pozicy kde bydlíme atd... tag si myslim že bysme už dávno seděli kdyby chtěli zavřít všecky co sou tady na magazínu o marihuaně.
já osobně na to seru je mi to tam dole u tí hnědý dirky
jednou sme si dávali ve škole nějakou síťovku na počítačích a najednou nám vlítnul do třídy nějakej maník a začal nám každýmu kontrolovat počítače.Prej že naše třída tvořená tak deseti lidma posílala na XChatu nějaký špatný keci.No já sem úpně byl vyjevenej jak mohli zjistit přesně že to byla naše škola.Tak se nemůžete divit že sou i tady.Můsíte brát na ně ohledy a pozdravit je pokaždý když se sem připojíte.Tímto zdravím naši POLICIJI ČR:zdary chlapy,všude vokolo vás je hrozně horších věcích a vy se zaobíráte zrovna takovejma banalitama.tak se mějte,vym že ste jen lidi ale nebudtě tak tvrdohlaví.Na tomhle serveru se nepíše nic špatnýho.Je to komunita lidí který se v mnoha případech ani osobně neviděla tak proč to sledovat?Každý má právo říci svůj názor a jak jinak než pomocí tohodle prima serveru.Takže vy ste ty modrý smajlící!!
A co vy nepozdravíte naše modré nekamarády?
no treba ja mam vyhlidliho jednoho staryho komance kterej leze po ruznejch forech a cte je, chodi kritizovat na bbarak.cz a fselijaky "undergroundovy" weby a je to nakej clen naky strany novyho americkyho stoleti či co, strasny hovado
chtel bych ho videt tady, je to fakt silenec a je uplne mimo, asi nakej duchodce co sedi celej den na netu a haluzuje z toho
Nazdar, nechci narušovat konverzaci ale doufaf, že všichni takovýhle
arogantní důchodci (duchny), který se dokážou pohybovat na netu sou
i patřičně senilní.
No týpci, já si spíš myslím, že když už fízli groower sledujou, tak spíš proto, aby zjistily co a jak a kde a v jakejch podmínká se pěstí, aby podle toho mohly vychytavat náhodně lidi, který nějakej čas sledujou, takže myslím, že groower je informační centrum i pro ně. RESKEPT <-M.a.N->