saiklon
Stálý Člen

|
citace: |
Původní příspěvek od Claune
Zdarec, gratuluju k povedenýmu roundu Přeju ti co nejvíc, půl kila by to mohlo dát, 508?
Jinak pak napiš co je zač ten Skunk1, chtěj jsem tenhle odschool zkusit, ale pořád si nejsem jistý jeslti je za ty peníze dost kvalitní tráva. |
zdar kolego
tady se stal trochu omyl, ale pak uz sem to nechtel predelevat, ono se totiz nejedna o model sk1, nybrz model IP2OOO, kterej sem uz jednou jel na hline.. https://grower.cz/forum/showthread.p...4753#post724753
stalo se tak z duvodu zameny rizku, ktere ke me putovaly od kamose, puvodne jsme byly domluveni na SK1, ale kamos to popletl, a ja sem na to prisel az po prepnuti, kdy jsem cekal rychlej narust a ono se naopak nic nedelo, tak sem prepnul zpet na rust, je to i videt, nekde na druhy strance tohodle threadu.
Jinak k tve nejistote zda se sk1 vyplati, ti mohu odpovedet urcite ano, pac jsem ho jel origo ze semen od sensiseeds, jednalo se o fem. seeds, dohromady mi tvorily osadku SK1, white diesel a superskunk, z cehoz jedinej SK1 stal za to, i tak tam byly z peti semen tri fenotypy, ale vsechno to bylo dobry, jedno dokonce moooc dobry /hroznej cpivec/, avsak ostatni, a ted mam na mysli hlavne superskunk byly slaboty..
od ty doby bych uz fem. seeds nekupoval..
Takze se vsem zucastnenym omlouvam za nechtenou zamenu modelu
zatim diky za tipy, pocitam ze do dvou tri dni by se mohlo vazit..
EDIT: JINAK SAMOZREJME TIPOVACKA DAL POKRACUJE
Naposledy upravil saiklon 02-02-2009 v 21:19 PM
|