Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže jsem tady čaras byl moc dobrý jak účinkově tak chuťově Všechny paldy byly odlistěny a pověšeny do skříně,trvalo mi to asi 3 hodiny ted nějaké ty fotky ze sklizně...
Doprdele GWSxWR furt se objevuje plíseň a už mě to sere!!! Nechci to ještě sklízet kvůli plísně!!! Nechápu to...je slunečno, mám to na balkoně, za celou dobu na ně nepršelo protože tam má lodžii a plísen...a jenom na GWS.
Tak to ti nezávidím....to samé se mi stalo také....a jak dlouho už ti to kvete? Já jsme to sice sklízel nedozrálé, ale myslím, že je to furt kvalitka....genetika se nezapře;-) Držím palce!!
Zdravím Vás přátelé...Takže GWSxWR krásně dokvétá, plísen se moc nerozsiruje.Skunk no.1 kráááásně kvete a rosí se jak o sto šest GWS už je 5 den na flushingu a Skunk no.1 hnojen PK 1314....Zítra ráno dodám photoz... Mějte se a zhulte se!