Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny Grouwery
Dlouho sem tu nebyl začeš se všem omlouvam(jebal se mi Comp),tak to zkusim ted nějak napravit Co se týče tipovačky,tak se bohužel nikdo netrefil bylo tam 178g což je asi podprůměr ale zas to byly docela tvrdý šištičky(nějaký i 5-6g)nejlepší byl skunk1 viz. 2fota hustej silně skunkovej kouř s celkem mordoznima učinkama...ale zas to neni žadnej výtuh...takovej 4hodinovej mordozně veselej stáveki výnos byl celkem dobrej z jedný kytičky kolem 50g...takže celkovej výnos v poměru kvality na první pokus??? celkem spokojenost
A abych nebyl zlej?! tak sem koukal že člen,kterej byl daleko,ale nejblíž(SUPER MAN) typoval 253 by si zasloužil odměnu aspon za snahu né??? takže nějaká ta odměna v podobě pár kousku semínek KC36 ze skleníku(ten ještě žije) si myslim že určitě potěší takže se ozvi PM
A tohle je ještě žijící KC36 focenej tak před 10 dnama...počínaje dneške jde na čistící fázi a pak pod kosu... už se těšim krásně voní a má paldy jak předloktí( doporučuju do slkeníku jeden z ideal.modelů do skleníku dle mího názoru)
A tohle je letošní potomek toho keře na začátku thredu(údajnýho pasiona)...letos uspěšně sklizenýho a né ukradenýho...myslíme si s kámošem že je to trošku slabší než druhej potomek,kterýho vám ukážu v dalších fotkách,ale i tak je to fajn kouřeníčko
Tady je K.C.36 ze skleníku...foceno včera
Tahle kytička mi dělá velkou radost krásně voní,krásně lepí a má velký tvrdý šišky(nemužu se dočkat) už je na finalu a pak...
Zdravim všechny
mam tu pár fotek suchýho KC vezmu to rychle...na příští rok se pokusim vypěstit venku a myslim že to bude ještě lepší když to tchýně neutne jinak max spokojenost...krásná ovocná chuť a těžkej účinek(mě osobně stačej 2-3 prdíky)...má celkem i tvrdý a kompaktní šišky na to že byl ve skleníku...výnos od oka tak 250-300g ale venku bude určo větší...no to je tak vše jdu si