Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestedman: no samozřejmě baj vočko, pak Ti tam převládne kyselina nebo zásada když toho dáč moc nebo málo ale bude v nižší koncentraci než na začátku takže si nepomůžeš...
jestli mate doma nakou benzinouvou motorovku nebo motorku nejlip 2 takt tak bych to narval do valce dirko po svicce fizlove to snaz nebudou naslapovat a pres ten smrad z oleje to neucejti ani cokl
Původní příspěvek od elop přestěhuj to mimo špajz do nějaký z místností, připrav si poblíž dveří z venku velkou, ale lehkou skříň, třeba s bundama a v případě potřeby nenápadně schováš celou místnost. Samozřejmě to nesmí smrdět a hučet až na chodbu.
presne ako v Ranč u zelený zedmy
tam tiež schovali vchod do ich záchodu skriňou, aby im tam nechodili hostia ale flojdi by asi vedeli do akých panelákových priestorov idú.... hodiť slečny do stupačky (vec za hajzlom s rúrami) a zahádzať sklenou vatou- vatu máš proti prudeniu vzduchu do bytu......... a ktorý policajt by strkal ruky do sklenej vaty??? Ak by nemal náhodou rukavice ....
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
zdarec nebudte naivní , názory typu -schovám to tam se benga přece nepodívají - ale podívají a klidně aj dvakrát ( zkušenost z německa kde u nás našli aj věci o kterých jsme nevěděli ani mi) nebo že když si pro vás už jdou ,že zaklepou a budou čekat čtvrt hodiny než to zlikviduješ. Daleko spíš tě vemou před barákem jak půjdeš s košem nebo na nákup, tam tě mají jako na dlani a neuděláš nic, je to pro ně jednodušší než ti vyrážet bezpečnostní dveře. Takže řešení je v prevenci toho abys je žečal zajímat.
pěstu zdar
Když už budou mít povolení ke vstupu tak očekávej komando...To musíš, ale taky být extra střelec, aby po tobě šli.. Pokud tě nevychytaj přímo po sklizni, tak vyvvázneš nanejvíš s podmínkou ( pokud už tam nemáš podobný věci).Stresovat se že ti do bytu jednou na lítnou a mít po ruce někde sud na spálení mi přejde ujetý, to už se radši na to vyser než takhle pak každej den schýzovat.
Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..
Jedubabka :
1. pripada mi trochu rozdil odpojovat elektromner, a krast proud, a bavit se teoreticky o napalmu.
nevim uz kde jsem to psal, bylo to smerovano smerem na xerxese, a Jahudku. Bavili jsme se o spouste veci, rozbuskach, napalmu, airsoftu...
Nenapsal jsem ten navod sem, protoze jsem chtel odfiltrovat nektere lidi od nej.
Nebylo to uplne vhodne, omlouvam se.
chtělo by to vycvičit tady pár jedinců co by měli vize a vždy varovaly kde kdo a co....
a jinak na ty psy bych mrdnul před dveře slušnou porci pepře....
Jabloň neplodí švestky
Nikoho nenabádam k užívání ani ničeho jinýho jako pěstování a šíření omamnejch látek.A vůbec jsem poeta a fantasta.Mám rád lidi a zvířata.
Hele co to fouknout do mrazáku???do vody a do mrazáku
to nemůže bejt cejtit a silně pochybuju že ti fízlové polezou do mrazáku.
Jabloň neplodí švestky
Nikoho nenabádam k užívání ani ničeho jinýho jako pěstování a šíření omamnejch látek.A vůbec jsem poeta a fantasta.Mám rád lidi a zvířata.
Původní příspěvek od sadalv Hele co to fouknout do mrazáku???do vody a do mrazáku
to nemůže bejt cejtit a silně pochybuju že ti fízlové polezou do mrazáku.
když už příjdou, tak se kouknou všude a zrovna mrazák je docela provařenej.
a co třeba vzduch???? např. lahev s heliem.....mega balonek, přivázat kytky..a vzhůru na Sibiř!!!! nebo přivázat balíček sušiny pod letadélko na ovládání a přistát s ním na protějším baráku!!!
PS: na co ničit kytky když se pěstovat smí???jen ta sušina....nebo jak tu někdo psal giga bong a všechno spálit!!nic jinýho mě nenapadá zdárek
Ja bych sel do hydroxidu sodneho... nekdo uz to tu psal ale chtel to kombinovat s kyselinou... to je picovina... nekdo z vas uz urcite cistil odpad treba od vany nebo od umyvadla... v sifonu jsou vlasy a podobny sracky vemete pikslu NaOH (je v granulkach nebo takovym prasku) nasypete na ten odpad a zaliteje horkou vodou... nezbude nic nez troska smradku a teplej vzduch... takze kdybys mel kovovej barel a dole nasypanou pikslu toho NaOH a prisli benga, tak bys jen vytrhal kytky.. pokud mozno je rozsekal na par kusu mensich ... hodil do toho barelu ... trosku to promichal abych v tom ty kytky byly jakoby ponoreny pripadne pridal ten NaOH az po kytkach a zalil to tak peti litrama varici vody a nic nez jakasi kapalina by po tech kytkach nezbylo.
TTo je paráda, že všecho nad čím jsem si lámal hlavu už se tu někde řeší. Mám stejnej problém. Napadlo mě jedině vyhodit to z okna (jsme vysoko), a dělat že "Kytky? jé, fakt, kytky. Čí to může bejt?". Spálení v domácím krematoriu v barelu zní slibně, ale bál bych se to mít na balkoně a navíc příprava, nalití benzínu a tak, kor když budu rozklepanej že mi na dveře bušej benga... Jinak jsem se před pár lety bavil hrou s malym chemikem, a neřikejte mi že jste nidky nezkoušeli kombinovat hydroxid s kyselinou? Pro příklad - petriho miska, kalíšek velikosti podšálku na kafe, s pár mililitrama kyseliny sírový s malou koncentrací, k tomu jsem vzal půl granulky hydroxidu sodnýho, hodil to do toho a jak to mrcha prsaklo, že to zacákalo stůl deset čísel okolo. Představa že to tam dám po litrech tak to jednak zacaká celej byt i s fízlama venku, druhak to uvolňuje neskutečný množství tepla (což je výhoda pro likvidaci THC, ale ze zbylejch stránek průšvih). Psů bych se nebál, vždyť v growshopech je takovej ten sprej, u kterýho píšou "zakázáno v USA, protože psi nic necítí"... Ne že by to znělo jako návod...
My předstíráme, že pracujeme, oni předstírají, že nás za to platí...
dajte si do chodby, kde mate vstupne dvere odbocku plynoveho potrubia/ako napr. do sporaka/ a majte tam furt pusteny plyn/treba plynovu masku a vzduchotesne dvere/, jak zazvoni zvoncek /iskra/ dojde k mohutnej explozii a komando aj s polkou bytu exploduje