Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Out by Janis 06
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

citace:
Původní příspěvek od .l.
Koloman: jo to presne myslim prispevek 91.. Kdyz ti takhle zhnednou blizny tak to se na nich usadil pyl a v tom vacku se zacne delat seminko... Pockej si tyden dva a odelej to a otevri... Kolomane ty o tom vis asi prd kdyz se podivam na tvuj thread tak tam furt omilas picoviny...

Když začínají hnědnout blizny, neznamená to nic jiného, než že kyti zraje tak jak má a když jich je zhnědlých tak 80% a palice pěkně prorostlé a nafouklé, tak je čas sklízet... Takže buď klidná, Janísku-nejedná se ani o hermáče, ani o oprcanou kytku, ale o krásnou zdravou samici!

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 16-08-2006 v 20:31 PM

Old Post 14-08-2006 v 09:21 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

...začíná to být napínavý jak malý gatě...se uvidí no...tak to holt bude oprcaný,no...válka je horší,ne?

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 14-08-2006 v 09:25 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Asi nemá cenu se tady hádat a zasírat tim jinak pěknej Janísčin thread, ale jasný je že to nejni samec ani hermáč. To jestli je ta kytka oprcaná se uvidí až pozdějš, s tim my tad nic neuděláme. Co se týče těch váčků u rozvětvení, tak tam mam ty blizny taky takový jako janísek i u kytky ve skříni a to pochybuju, že bude oprcaná (leda by mi na ní skočil náš jorkšír ). Počkáme a uvidíme.
Haugh, domluvil sem.....

Old Post 14-08-2006 v 09:53 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

citace:
Původní příspěvek od .l.
tak to samozdrejme vim ale to se deje az pred koncem kvetu a ne na zacatku....

Děje se to po celou dobu květu, ovšem při dozrávání v mnohem větší míře... Navíc toto je v místě pre-flowers, kde byli pestíky s bliznami mnohem dříve a proto už mají dostatečné stáří na to, aby začaly hnědnout.

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 14-08-2006 v 11:52 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 101

Tfuj tajbl ve spolek Máme tady aktuální upload ze zahrady, která mi dělá radost. Fotky z pole budou v týdnu bo se nemůžu moc hýbat, tak snad pánové setrvají .
Takže prcouši. Tento jsem si myslela celou dobu, že bude taky afghan...ááále se to nějak barví do fialova ty paldy, tak co to bude fakt nevim. Každopádně je to prcouš:-))

Old Post 22-08-2006 v 17:57 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 102

Prcek 2. Ten vonína dálku ja cyp...a má bílé paldy.

Old Post 22-08-2006 v 18:08 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 103

Chuděra. Tak ta mi začíná pěkně cukrovatět a lepit prstíky, jak ji osahavám:-))) nemá skoro žádný listí ale mraky palic..takže jsem zvědavá na ni a to very very

Naposledy upravil Janísek 22-08-2006 v 19:30 PM

Old Post 22-08-2006 v 19:25 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 104

Vršky:-) co se chytly a jsou statečný:-)

Old Post 22-08-2006 v 19:33 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Kdyz by to nepestoval tvuj bracha,docela by to sloNa chlapa dost slabej vykon,na zenskou ujde

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 22-08-2006 v 21:40 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 106

Jahudka:
Och...milé jako vždy :-))

Děkuji všem za K+, vždycky mě to potěší :-)

Old Post 22-08-2006 v 22:38 PM
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

ahoj janisku ta ruka na fotce ale neni tvoje ne ? jo mymochodem mas velice krasne kitiz tak at to de dobre az do konce PeAcE

zivot je kratkej tak si ho uzit dokud to de!

Old Post 22-08-2006 v 23:26 PM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 108

citace:
Původní příspěvek od Jahudka!
Kdyz by to nepestoval tvuj bracha,docela by to sloNa chlapa dost slabej vykon,na zenskou ujde
ja bych nerekl ze na chlapa slaby mne se ty kytky docela libej a ze je to krapet prcly to se uvidi jak...jinak ta fialka nechce se mi to projizdet cely ale eslis tam mela neco rizly s jackem tak to by mohlo bejt bo ja mam na jackach out podobnou barvu viz my thread
nebo https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=117008
https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=117011

Old Post 23-08-2006 v 01:07 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 109

Ganja men: ano ta ruka je moje

deth. - jo vypadá to skoro stejně..měla jsem zamíchaný i Ice Queen/Desert Queen..tak je to možná taky ono..fakt nevím. A je mě to tak nějak jedno....letos jednu poprvý ze značek a jediný čeho si všíhám je stavba kytek, květy, listí, povaha kytky..prostě začátečník mno. Za pár roku možná budu chodící konopná kniha jak vy..ale to pochybuju..jsem byla vždycky lempl

Old Post 23-08-2006 v 08:39 AM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 110

Tohle se mi začalo dělat na listech. Chuděra - jak jinak...holka moje

dívala jsem do Vzhledových změn na kytkách i do Všechny nemoci kytek..a jediný ci mi to připomíná jsou sviluše a nebo třásněnky. Nechci tu kytku šplíchat když je v plném květu!! je mi to úplně proti srsti. To ji radši nechám pojít pomalu e dopřeju jí ještě trochu slunka a zrání. Má minimálně ještě 4 týdny čas...ale o tom rozhodne počasí.

Pokud někdo víte co to je, mohli byste mi poradit? Děkuji

ps: nehnojím už aspon týdny..možná víc..zalívám jen odstátou deštovkou z barelu

Naposledy upravil Janísek 24-08-2006 v 18:43 PM

Old Post 24-08-2006 v 18:25 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 111

Konečeně upload z pole :-)
Začnu dalším objeveným hermáčem...ještě mi nekvetou 3 kytky. Tak doufám, že mě další hermáč nepřekvapí

to je ten, co posledně ležel na zemi povalenej po bouřce

Old Post 24-08-2006 v 19:56 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 112

Afghan...zbyl jen jeden na poli a je oprcanej, přesně jak říkal .I.
ale není to strašný, lidi:-)) semínko jsem neviděla v palicích..jen sem tam:-) juchhůů.

Naposledy upravil Janísek 24-08-2006 v 20:13 PM

Old Post 24-08-2006 v 20:00 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás