Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od .l.
Koloman: jo to presne myslim prispevek 91.. Kdyz ti takhle zhnednou blizny tak to se na nich usadil pyl a v tom vacku se zacne delat seminko... Pockej si tyden dva a odelej to a otevri... Kolomane ty o tom vis asi prd kdyz se podivam na tvuj thread tak tam furt omilas picoviny...
Když začínají hnědnout blizny, neznamená to nic jiného, než že kyti zraje tak jak má a když jich je zhnědlých tak 80% a palice pěkně prorostlé a nafouklé, tak je čas sklízet... Takže buď klidná, Janísku-nejedná se ani o hermáče, ani o oprcanou kytku, ale o krásnou zdravou samici!
Asi nemá cenu se tady hádat a zasírat tim jinak pěknej Janísčin thread, ale jasný je že to nejni samec ani hermáč. To jestli je ta kytka oprcaná se uvidí až pozdějš, s tim my tad nic neuděláme. Co se týče těch váčků u rozvětvení, tak tam mam ty blizny taky takový jako janísek i u kytky ve skříni a to pochybuju, že bude oprcaná (leda by mi na ní skočil náš jorkšír ). Počkáme a uvidíme.
Haugh, domluvil sem.....
Původní příspěvek od .l.
tak to samozdrejme vim ale to se deje az pred koncem kvetu a ne na zacatku....
Děje se to po celou dobu květu, ovšem při dozrávání v mnohem větší míře... Navíc toto je v místě pre-flowers, kde byli pestíky s bliznami mnohem dříve a proto už mají dostatečné stáří na to, aby začaly hnědnout.
Tfuj tajbl ve spolek Máme tady aktuální upload ze zahrady, která mi dělá radost. Fotky z pole budou v týdnu bo se nemůžu moc hýbat, tak snad pánové setrvají .
Takže prcouši. Tento jsem si myslela celou dobu, že bude taky afghan...ááále se to nějak barví do fialova ty paldy, tak co to bude fakt nevim. Každopádně je to prcouš:-))
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Chuděra. Tak ta mi začíná pěkně cukrovatět a lepit prstíky, jak ji osahavám:-))) nemá skoro žádný listí ale mraky palic..takže jsem zvědavá na ni a to very very
deth. - jo vypadá to skoro stejně..měla jsem zamíchaný i Ice Queen/Desert Queen..tak je to možná taky ono..fakt nevím. A je mě to tak nějak jedno....letos jednu poprvý ze značek a jediný čeho si všíhám je stavba kytek, květy, listí, povaha kytky..prostě začátečník mno. Za pár roku možná budu chodící konopná kniha jak vy..ale to pochybuju..jsem byla vždycky lempl
Tohle se mi začalo dělat na listech. Chuděra - jak jinak...holka moje
dívala jsem do Vzhledových změn na kytkách i do Všechny nemoci kytek..a jediný ci mi to připomíná jsou sviluše a nebo třásněnky. Nechci tu kytku šplíchat když je v plném květu!! je mi to úplně proti srsti. To ji radši nechám pojít pomalu e dopřeju jí ještě trochu slunka a zrání. Má minimálně ještě 4 týdny čas...ale o tom rozhodne počasí.
Pokud někdo víte co to je, mohli byste mi poradit? Děkuji
ps: nehnojím už aspon týdny..možná víc..zalívám jen odstátou deštovkou z barelu
Afghan...zbyl jen jeden na poli a je oprcanej, přesně jak říkal .I.
ale není to strašný, lidi:-)) semínko jsem neviděla v palicích..jen sem tam:-) juchhůů.