Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
KRYSTALICA
takze ochutnano zhodnoceno....krystalica je ovocne vonavoucka docela tezka na koureni a chut tezka az kaslava...high je naprosto energeticke ciste...prichazi uz v pulce jointa takovy to teplo do hlavy!
vybornej model do prace!!...neuveritelne tvurci schopnosti...dneska jsme se sefem dali brko pred praci a potom jsem motorovkou orezaval zivej plot...dopadlo to fakt dobre..jak od profika.. a to jsem motorovku nikdy predtim nemel v ruce...
no a tady mame dalsi update z 60 dne kvetu...
fotky jsou:
1>J.H.
2-6>fotky cele pestirny (1.tri kytky zleva jsou J.H. a kytky vpravo jsou WW)
7>WW1
8>WW2
9>WW3
úůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
to je hustota ! jestli je budu mít aspoň z poloviny takový tak se pose*u
máš to fakt krásný,sem zvědavej na ty řízky a 6ti kilčo,to bude nářez.
sem čuměl na toho šéfa-jak s tebou čadí,musíš tam bejt asi dost v pohodě co?
to když si představim já,tak mě berou záchvaty smíchu - aještě s tou motorovkou,podle mě seš šťastnej chlap,co babu máš tam ňákou nebo na tebe čeká tady?
zatim se měj !
cheche panove dikezz mooc za chvalu se celej cervenam...
2rastafan>ona ta sativa zas tak moc smava neni..na me to pusobi jako ze zahulim a najednou prijde vlna nadseni pro vytvoreni neceho...ale posedet nemuzu... jak rikam idealni model do prace...indiky uz me zas v jobu moc neberou
holku mam na vejsce v cr a s tim stestim ona ta prace taky neni kazdej den...alew jinak veget fakt tu hulej vsichni a spolecnost to toleruje(jakoze hulis ale hned nejsi automaticky fetak...)
takze zmena planu ...pujdu do dalsiho kola indooru..je to trochu zatez protoze to musim dat do mistnosti abych to uchladil to znamena platit za ten pokoj mesicne najem ale seru na penize jsem nadsenec a skunk si tu za penize nekoupim a ja miluju skunk ..takze...bude 5.kolo pristi tyden hned jak sklidim mi kamos doveze 14.denni snicly delty9 od dutch passion oni rikaj ze je to jejich nejlepsi sativa co nakrizily ...taskze mlask...jsem docela zvedavej ja totiz definitivne miluju sativy!!! vse zdokumentuju samozrejme ve specialnim threadu...zatim jen vim ze pojedu 400W a pokusim se o 1.scrog...jako tradicne kokos a bio...
2papaja>byla vynikajici...lec uz bohuzel nedava nic...bo je po ni bylo to ale krasnych zasnenych a romantickych 10 dni od rana do vecera totalne nasracky silene tvurci sativa neposedis po ni a furt neco nekde vylepcujes jen chut nebyla nijak super ale to prewdcasnym sklizenikm a sokama venku..nemohl jsem ale riskovat dalsi opyleni po obeveni samcich kvetu...jinak zatim jse nijak moc nekostoval ale muj osobni favorit je J.H. vypada to ze na vuni vynos a belost palic ho nic nepredci a jsem si tim jisty i v chuti (potvrdim pozdeji zkratka podle mne je jock nej...
jinak na tu deltu jsem zvedavej kamos dovezl rizek dal jsem ho ven on vykvetl a ted tak silene voni hutne citronove...proste asi to bude narez...