Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » Šalvěj
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8
Autor
Téma 
zmetek
Stálý Člen

Karma uživatele zmetek - 89% PěstitelskáKarma uživatele zmetek - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

bonkwodny: Uz je pozde, dnes je uz skoro cely cerny. Budu si muset sehnat novy rizek ale aspon jsem se poucil. Diky vsem za rady

Old Post 18-08-2006 v 14:08 PM
zmetek je offline   Profil uživatele zmetek   Find more posts by zmetek   Foto galerie člena zmetek   Click here to Send zmetek a Private Message   Add zmetek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lg salvia
Stálý Člen

Karma uživatele lg salvia - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

to zmetek: citim s tebou smrt rizku je hrozna, dostala sem asi koncem cervence dva rizecky a nedavno mi jeden take posel. porad cernali listecky az zmizely uplne. mam nejspis blbou vodu..

Old Post 21-08-2006 v 13:08 PM
lg salvia je offline   Profil uživatele lg salvia   Find more posts by lg salvia   Foto galerie člena lg salvia   Click here to Send lg salvia a Private Message   Add lg salvia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonkwodny
Stálý Člen

Karma uživatele bonkwodny - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Na salvii sa mi vytvoril dost velky vzdusny koren.
Neviete co to znamena?Zeby velka vlhkost?
ale salvii sa zatial dari:

Old Post 24-08-2006 v 12:34 PM
bonkwodny je offline   Profil uživatele bonkwodny   Find more posts by bonkwodny   Foto galerie člena bonkwodny   Click here to Send bonkwodny a Private Message   Add bonkwodny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonkwodny
Stálý Člen

Karma uživatele bonkwodny - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

salvia
ja to polievam obicajnou vodou z vodovodu a rastie uplne v pohode

Old Post 24-08-2006 v 12:37 PM
bonkwodny je offline   Profil uživatele bonkwodny   Find more posts by bonkwodny   Foto galerie člena bonkwodny   Click here to Send bonkwodny a Private Message   Add bonkwodny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lg salvia
Stálý Člen

Karma uživatele lg salvia - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

bonkwodny
mi mame vodu desne tvrdou a usazujou se mi z ni na kyti minerali nebo co, tak sem to zacla redit s destilkou a uvidim..

příroda vezme, příroda dá - stačí spolupracovat a někdy se přizpůsobit..

salvia - kyselost to urlsalvia - kyselost=salvia - kyselost

Old Post 24-08-2006 v 21:27 PM
lg salvia je offline   Profil uživatele lg salvia   Find more posts by lg salvia   Foto galerie člena lg salvia   Click here to Send lg salvia a Private Message   Add lg salvia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rtep-petr
Stálý Člen

Karma uživatele rtep-petr - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

bonkwodny
Z toho co jsem tu četl bych řekl, že to znamená, že se má v tvojí péči velmi dobře.

Old Post 31-08-2006 v 19:46 PM
rtep-petr je offline   Profil uživatele rtep-petr   Find more posts by rtep-petr   Foto galerie člena rtep-petr   Click here to Send rtep-petr a Private Message   Add rtep-petr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

bonkwodny: imho vzdušný kořeny se mi tvořili (ale ne tak veliký, měj jsem je tak 0,5-1,3cm - zhruba ), když jsem měl menší květník než asi kytiz potřebovala...přesadil jsem, zaschli a vytvořila se odnož jinak koukám, že to máš v plastovém květníku (ani ty se mi moc neosvědčili)...keramika rulezzzzz

ig salvia: vzhledem k tomu, že se šalvěj (nebo alespoň mě) blbě hnojí, tak počítej s tím, že destilka (která neobsahuje žádný minerály) bude vyplavovat živiny ze substrátu (si teda myslím)...ááá teď čtu znova a koukám, že tou destilkou ředíš normální vodu, což mi přijde OK...

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 01-09-2006 v 05:25 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thomas2425
Nový Člen

Karma uživatele Thomas2425 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Nazdar. Strašně moc vás prosím o řízek. Nepostrádal byste někdo????? Nejlépe Brno a okolí. Dojel bych.

Old Post 30-09-2006 v 09:26 AM
Thomas2425 je offline   Profil uživatele Thomas2425   Find more posts by Thomas2425   Foto galerie člena Thomas2425   Click here to Send Thomas2425 a Private Message   Add Thomas2425 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Příspěvek č. 105

zdravim dalšího šalvějáře
btw. zrovna písek je docela težkej a zalejváním klesá dolů...
btw2. koukám že to máš pod skleněnou střechou...sem dělal pokusy se sklem, zelenouPET-bonaqua a modrouPET-aquila - ta se mi osvědčila nejvíc...ještě jsem dole těsně nad substrátem přořízl malý tak 1x1cm okénko aby to nebylo uplně uzavřený, poněvadž když jsem vyndaval řízek z pod uzavřenýho krytu...tak si musel postupně tak 14 dnů zvykat na volné prostranství
hodně štěstí....

Old Post 30-09-2006 v 18:13 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

nekupujete to za nějak moc draho??
já dostal 3 řizky za 100 Kč + jeden bonusovej!

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 30-09-2006 v 18:25 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Příspěvek č. 107

moje šalvějová školka ....sem rozřezal jednu takovou hnusnou vyzáblou šalvěj ....a nadělal jsem šniclíky....udělal jsem i fakt malý....jedno dvě kolínka a hlavně s viditelnými zárodky listů-vrcholek....fakt zakoření všechno...

rozřezáno před 5 dny....
mršky jsou za oknem, přikrytý potravinářskou folií (denně ručně větám )
substrát: 3kokos:2perlit:1substrát-černozem

Old Post 13-04-2007 v 17:14 PM
neslapatpotrave
Stálý Člen

Karma uživatele neslapatpotrave - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Máte někdo zkušenosti se svícením 24/0? Se svícením celkove? Mám jen jeden řízek a v blbém stavu, tak nechci moc experimentovat, naopak zajímá mě jestli svícení má nějaký efekt. Cetl jsem, že šalvěji vyhovuje spíš stín.

Old Post 08-07-2007 v 13:15 PM
neslapatpotrave je offline   Profil uživatele neslapatpotrave   Find more posts by neslapatpotrave   Foto galerie člena neslapatpotrave   Click here to Send neslapatpotrave a Private Message   Add neslapatpotrave to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C00l_D@e
Stálý Člen

Karma uživatele C00l_D@e - 15% Pěstitelská

Prehnojeni salveje :( Příspěvek č. 109

HELP!

Pestuju salvej uz asi pul roku, ze zacatku se moc nedarilo, porad vadly a moc nerostly, ale za posledni 3 mesice se rozjely a mel jsem 2 krasny kytky, ale asi pred trema dny jsem je pohnojil (NPK) a asi jsem to ja vul prehnal, zacaly se delat tmavy skvrny na listech, nejdriv rezavy, listy postupne vadnou, skvrny cernaj a pak listy pak upadavaj. Chci se zeptat, co ted abych ty kytky zachranil? Mam je presadit do novyho substratu? Nebude to pro ne moc velkej sok?

Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.

Old Post 11-07-2007 v 09:03 AM
C00l_D@e je offline   Profil uživatele C00l_D@e   Find more posts by C00l_D@e   Foto galerie člena C00l_D@e   Click here to Send C00l_D@e a Private Message   Add C00l_D@e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Příspěvek č. 110

jj, hnojení je děsný...už hnojim pouze výměnou substrátu a přesazováním, páč posledně když jsem použil poloviční dávku AHáček a dopadlo to stejně... ale mám teď už 3 šalvějky ve skleníku (jednu na zimu zahrabu a zkusim ji tam nechat) a tam se hnojí globálně víc, tak jsem zvědav jak to dopadne, ale zatím roste uplně nejlíp co jsem kdy viděl

Old Post 11-07-2007 v 18:11 PM
Co?
Stálý Člen

Příspěvek č. 111

tak dneska proběhlo stěhování šalvěje ze skleníku do bytu...
mno to co zustalo na těch klackách jsem i polamal stěhováním njn

Old Post 22-09-2007 v 16:54 PM
Co?
Stálý Člen

Příspěvek č. 112

tadyty byli ve skeníku, ale v květníkách

Old Post 22-09-2007 v 16:57 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás