Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » čím stříháte,drtíte drolite a pod hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Co uprednostnujete?
Nuzky
Drticka
Prstiky
Mlejnek
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Don PEDROS
Stálý Člen

Karma uživatele Don PEDROS - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

nejdřív jsem byl zastáncem filmovky a nůžek, ale to mě přešlo když jsem se jednou podival na dno filmovky. Takže jsem se vydal koupit drtičku- v nejbližším orientu měli jen takovou demoverzi ( plastová koule s magnetem a parodiema ostnů, zvrchu barevná se smajlíkem), druhou jsem si objednal na internetu- http://www.ethnic.cz/zbozi/kuracke-...-aluminium-1071 ta mě hodně potěšila- čtyř dílná, se zásobníkem(matroš tam po nadrcení sám propadne) a sítkem na haš. a moje poslední je tahle : http://www.smokeshop.cz/zbozi/Grind...691b3665382fb2a (je to ta s Jing-Jang), původně to měla být dárek, ale nějak mi přirostla k srdci a teď si ji beru s sebou na akce (ta hliníková je na to dost velká)
Takže závěr- jsem jednoznačně pro drtičky a pro legalizaci

Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.

Old Post 01-11-2007 v 17:19 PM
Don PEDROS je offline   Profil uživatele Don PEDROS   Find more posts by Don PEDROS   Foto galerie člena Don PEDROS   Click here to Send Don PEDROS a Private Message   Add Don PEDROS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zamite
Stálý Člen

Karma uživatele Zamite - 68% PěstitelskáKarma uživatele Zamite - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

no já ikdyž mám drtičku,tak převážně nůžky..drtičku mám od nás z obchůdku a stojí zato.. Z.

edit: teď sem si všimnul, že mám stejnou drť. jak kolega pedros..akorát ji nemám tak naleštěnou

Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog
out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv

Naposledy upravil Zamite 01-11-2007 v 17:30 PM

Old Post 01-11-2007 v 17:22 PM
Zamite je offline   Profil uživatele Zamite   Find more posts by Zamite   Foto galerie člena Zamite   Click here to Send Zamite a Private Message   Add Zamite to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mdfk
Stálý Člen

Karma uživatele mdfk - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

od bráchu som vyfasoval drtičku, takže drtička, podľa mňa najvyšší komfort

awr awr awr

Old Post 01-11-2007 v 17:37 PM
mdfk je offline   Profil uživatele mdfk   Find more posts by mdfk   Foto galerie člena mdfk   Click here to Send mdfk a Private Message   Add mdfk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 100

drticka je pohodlna, nuzky sou super na vlhci material, prsty v nouzi nejvyssi...
mate nekdo zkusenost s mix n ball nano? celkem me zaujala svoji velikosti, ale tezko rict jestli to neni na ukor "toceni". klasicky mix n ball ma kamos, ale je to strasne velke a tezke (drti perfektne to se musi nechat).

Old Post 01-11-2007 v 20:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liqui-dnb-itch
Nový Člen

Karma uživatele liqui-dnb-itch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

zatial noznicky .. ale ako som tak cital diskusiu tak rozmyslam o drticke

____ddd__nnnnnnnn__bbb____
____ddd__nnnnnnnn__bbb____

____ddd__nnn__nnn__bbb____
ddddddd__nnn__nnn__bbbbbbb

ddd_ddd__nnn__nnn__bbb_bbb
ddddddd__nnn__nnn__bbbbbbb

Old Post 01-11-2007 v 20:40 PM
liqui-dnb-itch je offline   Profil uživatele liqui-dnb-itch   Find more posts by liqui-dnb-itch   Foto galerie člena liqui-dnb-itch   Click here to Send liqui-dnb-itch a Private Message   Add liqui-dnb-itch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

nie som husty zastanca ziadnej strany. asi najcastejsie nedrtim vobec, lebo nemam dovod.
ked uz drtim tak drtickou, prstami alebo noznickami...(v poradi preferovanosti)

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 02-11-2007 v 07:32 AM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordFitgerald
Stálý Člen

Karma uživatele LordFitgerald - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Prstama prostě rozmasakruju i ten nejtužší matroš a ani nemusím mít odrostlý nehty... sem tam použiju nůžtičky, kdysi silikonovou drtičku a taky jsem jednou použil kleštičky na nohy akorát se mi tam připletlo pár nehtů ze zásobníčku (což jsem nevěděl než jsme zahulili.. no mňam ) - proto nejradši prsty

Yo man! Jah praise U!

Old Post 03-01-2008 v 23:23 PM
LordFitgerald je offline   Profil uživatele LordFitgerald   Find more posts by LordFitgerald   Foto galerie člena LordFitgerald   Click here to Send LordFitgerald a Private Message   Add LordFitgerald to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viva
Nový Člen

Karma uživatele viva - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

no fuj.. já používám co je po ruce,,nejradši drtičku ale nejčastěji po ruce mám prsty

rasta

Old Post 04-01-2008 v 11:22 AM
viva je offline   Profil uživatele viva   Find more posts by viva   Foto galerie člena viva   Click here to Send viva a Private Message   Add viva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 105

Drtičky FUCK, je to jenom módní výmysl, osobně mám s nima zkušenost že buď je hulení předrcený a joint se pak ucpe anebo v něm zůstanou kusy stonků a ty pak protrhnou papírek. Drtičky mi příjdou jako nesmysl navíc, aby měli li di za co utrácet...
Drtit prstama je jistota, pokud to nejde tak nejlepší sou nůžky a filmovka nebo stačej jenom nůžky... no a pokud nejsou tak prsty nebo nůž a tvrdá podložka.

Old Post 04-01-2008 v 12:31 PM
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 106

littl: na stonky se prodava drtic zahradniho odpadu do drticky patri sisky, tak jakypak trhani

preferuju drticku teda, rychly, ucinny - jestli z toho nekomu leze prach ma to presuseny nebo moc drti

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 04-01-2008 v 19:57 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Softly
Stálý Člen

Karma uživatele Softly - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

s litll-growerem musim souhlasit, že v drtičce se mi taky občas předrtí, ale stejně ji maj nejradši a samozdřejmě prsty nebo pokud to mám v pytlíku tak to rozdrolim v něm.

+ +
Nehas co Nepálíš
Arnold
Tabák '07

Old Post 04-01-2008 v 20:10 PM
Softly je offline   Profil uživatele Softly   Find more posts by Softly   Foto galerie člena Softly   Click here to Send Softly a Private Message   Add Softly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

Drticky sou dobre ale nektere i nahovno.....( z drevenyma mam spatne zkusenosti)
nej. drticka z kterou sem se setkal byla ta ktera ma tam to sitko a propadava ti dolu pryskyrice to je podle me vychytana vecicka.
Nejradsi mam nuzky a filmovku, protoze kdyz nastriham ve filmovce tak muzu hned z filmovky nasypat matros na paper.

Old Post 05-01-2008 v 10:51 AM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

já mám rád nůžky,ty používám hojně,ale často je ztrácím,takže pak přichází na řadu drtička............no a tu mám taky rád

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 05-01-2008 v 11:13 AM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

moje drtička teď vypadá asi takhle takže tedkonc stříhám nůžtičkama, ale až si zas koupim drtičku tak se k ní rád vrátím

navíc ti co se jim dělá ten "prášek" tak jak řikal Krychle.. uberte otáčky, nebo sušte s mírou

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 05-01-2008 v 11:26 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Karma uživatele 400w - 7% Pěstitelská

ruce---nůžky--- Příspěvek č. 111

zdravim, to já používám většinou prsty, protože někdy po ruce nejsou ani ty nůžky a když po ruce jsou, tak nwm kam sem je dal takže to většinou stejně končí u těch prstů......

Old Post 05-01-2008 v 11:59 AM
400w je offline   Profil uživatele 400w   Find more posts by 400w   Foto galerie člena 400w   Click here to Send 400w a Private Message   Add 400w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 112

Cokoli je po ruce.

Nejraději mám svou ručně vykucenou bronzovou drtičku,je to spíše na to domácí drcení,někam to sebou smýkat je na batoh.
Tak nadrtím do zásoby 2g do krabky aje.

Nůžky jsou furt zalepené,to je naPrd

Old Post 05-01-2008 v 12:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás