Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo flashbeck,ten je pohodovej,dobrej pocit,vždycky v dobrý náladě,stává se mi to tak 3x do měsíce,je to dobrý a šetří to prachy na hulení,nejhorší to bylo vždycky v 9.třídě na základce,to bylo někdy fakt hustý
Tak chci obhájit svoje tvrzení, že flashback neni prdel... ten kterej jsem měl prvně (víše jsem o tom psal), ten byl teda pěkně debilní a nevim proč se to stalo...nicméně od té doby hulim už poměrně víc ...rozumíme si ne? no a flashbacky jsou třeba 2minutový..je to fajn
tak ty vase flashbacyk mam obcas ... vetsinou kdy zsi vzpomenu na neco co se stalo kdyz sem byl zhulenej tak mi zase nabehne takovej stavek jako sem mel ... bohuzel je to tak na 10 - 30 vterin