Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No včera jsem si půjčil Hostel od Tarantina a můžu říct, že mě nezklamal. Dal jsem si k němu poměrně velký brčko a chvílema jsem se zapoměl a myslel, že koukám na nějakej českej film. Jo a Slovenky jsou tam fakt pěkný :-)
Počítej vždy s tím nejhorším a pak už můžeš být jen příjemně překvapen.
Sic to nebyl film, ale dneska v rannich hodinach, tusim ze bylo kolem 4 nebo 5 nebo tak nejak , cas sem nak extra nevnimal, koukalna Premka Podlahu, a jeho receptar, a takovej narez sem uz dlouho nevidel , naka zenska tam mluvila vo kralikach
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
TETSUO -THE IRON MAN - naprosto silenej japonskej film, asi nejlepsi, co jsem kdy videl
pak taky cokoli od studia Troma (tocej amatersky oldschoolovy horrory, neco jako Space Cannibals od Jacksona) - trebas Jesus Christ Vampire Hunter
v Zatoichi je nejdrsnejsi ta scena na louce, jak tam stoji ten profik - samuraj a da si tam bandu typku, vsechny je zabije behem 2 minut, visualne velmi pusobive, heh. Zatoichi mam jeste radsi nez filmy od Kurosawy, taky dalsi dobrej samurajskej filmek je Mibu Gishiden
jeste me napadnul dalsi dobrej japonskej film (jsem na ne trochu zatizenej): GI samurai (z roku 1979), je to o bande typku/vojaku, co se dostanou do stredovekyho japonska a valcej tam proti samurajum moderni technikou proti tisicovym armadam. Byl podle toho natocenej remake (Sengoku Jietai), ale ten stoji za hovno, ten starej film je lepsi, davali ho kdysi na ct.