Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dvojka BE na jedničku nenavazuje. Osobně si myslim, že to bude mít sidrom druhej dílů
Jinak co jsem vyděl začátek "Apocalypse Now" vym k čemu mát sehnat titule. Konečně jsem sehnal i svérazi narodních lovů a Kung-fu mela je taky dost veselá
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
fonee.na nem sem byl s mladou v kine. sila..
vcera sem shledl magnolii(zlaty globus,nominace 3 oscary)
Jetremy Blackman,Tom Cruise,Mleinda Dilon....
jelikoz jsem filmovej fanda a poznam kvalitu filmu tak tomu davam 85%
pokud nekdo videl:scena si davam kocka cary v byte a zni v okne zacnou padat zaby me dostala do krutyho stavu..
ps:v sobotu sem byl "donucen" jit na ro(c) podvrataku..dekoval sem bohu ze jsem nemusel nikdy shlednou jak snoubordany tak raftaky..a ted tohle..prosim nenutte sve partnery divat se v kine na takoveto filmy..dekuji.musel sem prijit dom a vylepsit si naladu stigmatama
Tak jsem prave dokoukal vsechny Star Treky! Tedy krome tech prvnich s Kirkem a Spokem, jeste se na takovou drevni sci-fi necitim..;] Jestli nekdo nevi, co delat behem dlouhych zimnich veceru, tak vrele doporucuju...;]
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
no bohatýři držel bych se hlavně základního rozlišení=komerční sračky, byť i tam se občas může objevit něcopřekvapivě kvalitního= a nezávislá tvorba...tam je kvality nekonečně=co takhle Emir Kusturica a např černá kočka bílýkocour+nedávno jsem viděl nějakou parodii o dvou takových zhulených blbáncích=typičtí amici=který si někdo vzal jako předlohu pro comiks a ten comiks teď chce někdo natáčet =což Ty dva borce pěkně nasere a jedou s tím do Los Angeles do toho filmovýho ráje něco udělat=fakt vtipný=ale na ten název si fakt nemohu vzpomenout...dhéééh zatím
2JMír: Jay a Mlčenlivej Bob vrací úder.
Strašlivá kravina. Docela mě nasralo, že tenhle komerčňáckej paskvil pro divočejší část diskomládeže uvedla ČT2! a dokonce v rámci Filmovýho klubu!!! Děs no...
Původní příspěvek od lister Tak jsem prave dokoukal vsechny Star Treky! Tedy krome tech prvnich s Kirkem a Spokem, jeste se na takovou drevni sci-fi necitim..;] Jestli nekdo nevi, co delat behem dlouhych zimnich veceru, tak vrele doporucuju...;]
Hele já jsem Star Treky moc nemusel, jak dávali ty novější díly nějak odpolko na ČT (ale už je to nějaká doba). A pak začaly vysílat ty úplně nejvíc oldschool díly (tuším v pátek odpoledne a opakovali to v sobotu či neděli asi v 1:00 ráno). Některý z těch dílů jsem často sčíhnul a fakt mě to bavilo. Z části pro ty starý kulisy a tak, což je samo o sobě docela vtipný, a ty příběhy mi přišly dobrý, prostě většinou mě ta epizoda chytla. Takže se nejni čeho bát a s chutí do toho, aneb back to the roots of sci-fi
Pan Spock a Uhuru rulezz