Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 63 64 65 66 67 »
Autor
Téma 
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 1025

vcera jsme si davali Shaun of the Dead - luxusni zombie comedy s existencionalnimi presahy

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 06-11-2006 v 15:08 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Everl0st
Stálý Člen

Karma uživatele Everl0st - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 1026

to PanKer:Na Batrfláj efektu se mi líbil hlavně ten nápad....viděl jsi už dvojku??

Lidi nezabíjí zbraně,lidi zabíjí lidi

Old Post 06-11-2006 v 15:18 PM
Everl0st je offline   Profil uživatele Everl0st   Find more posts by Everl0st   Foto galerie člena Everl0st   Click here to Send Everl0st a Private Message   Add Everl0st to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 1027

Neviděl, ani nevim že existuje. Jak je to starý?? Ale je fakt, že jednička měla celkem otevřenej konec a docela si i pokračování dokážu představit...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 06-11-2006 v 15:49 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 1028

Dvojka BE na jedničku nenavazuje. Osobně si myslim, že to bude mít sidrom druhej dílů

Jinak co jsem vyděl začátek "Apocalypse Now" vym k čemu mát sehnat titule. Konečně jsem sehnal i svérazi narodních lovů a Kung-fu mela je taky dost veselá

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 06-11-2006 v 16:30 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 1029

mno butterfly efect...kdo videl dvojku a vzpomene si na konec tak jak rika protiva-bude pokracovani akorat nemusi bejt vsecko na dily....

my first time

Old Post 06-11-2006 v 16:33 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 1030

hory mají očí-parádní horor vřele doporučuji

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 06-11-2006 v 19:57 PM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fonee
Stálý Člen

Karma uživatele fonee - 22% PěstitelskáKarma uživatele fonee - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 1031

tak dneska jsem videl novyho ruzovyho partnera a mrte narez doporucuju, tlemil jsem se porad v jenom kuse Cluso=rules!!!!!

Old Post 06-11-2006 v 20:11 PM
fonee je offline   Profil uživatele fonee   Find more posts by fonee   Foto galerie člena fonee   Click here to Send fonee a Private Message   Add fonee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 1032

fonee.na nem sem byl s mladou v kine. sila..
vcera sem shledl magnolii(zlaty globus,nominace 3 oscary)
Jetremy Blackman,Tom Cruise,Mleinda Dilon....

jelikoz jsem filmovej fanda a poznam kvalitu filmu tak tomu davam 85%

pokud nekdo videl:scena si davam kocka cary v byte a zni v okne zacnou padat zaby me dostala do krutyho stavu..

ps:v sobotu sem byl "donucen" jit na ro(c) podvrataku..dekoval sem bohu ze jsem nemusel nikdy shlednou jak snoubordany tak raftaky..a ted tohle..prosim nenutte sve partnery divat se v kine na takoveto filmy..dekuji.musel sem prijit dom a vylepsit si naladu stigmatama

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 07-11-2006 v 08:48 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Karma uživatele lister - 32% PěstitelskáKarma uživatele lister - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 1033

Tak jsem prave dokoukal vsechny Star Treky! Tedy krome tech prvnich s Kirkem a Spokem, jeste se na takovou drevni sci-fi necitim..;] Jestli nekdo nevi, co delat behem dlouhych zimnich veceru, tak vrele doporucuju...;]

"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam.
Muj prvni sklenik | Red Dwarf

Old Post 12-11-2006 v 16:29 PM
lister je offline   Profil uživatele lister   Find more posts by lister   Foto galerie člena lister   Click here to Send lister a Private Message   Add lister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JMír
Nový Člen

Karma uživatele JMír - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 1034

no bohatýři držel bych se hlavně základního rozlišení=komerční sračky, byť i tam se občas může objevit něcopřekvapivě kvalitního= a nezávislá tvorba...tam je kvality nekonečně=co takhle Emir Kusturica a např černá kočka bílýkocour+nedávno jsem viděl nějakou parodii o dvou takových zhulených blbáncích=typičtí amici=který si někdo vzal jako předlohu pro comiks a ten comiks teď chce někdo natáčet =což Ty dva borce pěkně nasere a jedou s tím do Los Angeles do toho filmovýho ráje něco udělat=fakt vtipný=ale na ten název si fakt nemohu vzpomenout...dhéééh zatím

Old Post 12-11-2006 v 17:14 PM
JMír je offline   Profil uživatele JMír   Find more posts by JMír   Foto galerie člena JMír   Click here to Send JMír a Private Message   Add JMír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 1035

2JMír: Jay a Mlčenlivej Bob vrací úder.
Strašlivá kravina. Docela mě nasralo, že tenhle komerčňáckej paskvil pro divočejší část diskomládeže uvedla ČT2! a dokonce v rámci Filmovýho klubu!!! Děs no...

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 12-11-2006 v 17:31 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1036

citace:
Původní příspěvek od lister
Tak jsem prave dokoukal vsechny Star Treky! Tedy krome tech prvnich s Kirkem a Spokem, jeste se na takovou drevni sci-fi necitim..;] Jestli nekdo nevi, co delat behem dlouhych zimnich veceru, tak vrele doporucuju...;]

Hele já jsem Star Treky moc nemusel, jak dávali ty novější díly nějak odpolko na ČT (ale už je to nějaká doba). A pak začaly vysílat ty úplně nejvíc oldschool díly (tuším v pátek odpoledne a opakovali to v sobotu či neděli asi v 1:00 ráno). Některý z těch dílů jsem často sčíhnul a fakt mě to bavilo. Z části pro ty starý kulisy a tak, což je samo o sobě docela vtipný, a ty příběhy mi přišly dobrý, prostě většinou mě ta epizoda chytla. Takže se nejni čeho bát a s chutí do toho, aneb back to the roots of sci-fi
Pan Spock a Uhuru rulezz

Naposledy upravil 12-11-2006 v 21:14 PM

Old Post 12-11-2006 v 21:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Karma uživatele lister - 32% PěstitelskáKarma uživatele lister - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 1037

citace:
Původní příspěvek od Skandalf

Pan Spock a Uhuru rulezz

jojo, asi si na to ten cas udelam..;]

"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam.
Muj prvni sklenik | Red Dwarf

Old Post 12-11-2006 v 21:55 PM
lister je offline   Profil uživatele lister   Find more posts by lister   Foto galerie člena lister   Click here to Send lister a Private Message   Add lister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
d3ath
Nový Člen

Karma uživatele d3ath - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1038

tak treba brak,veskery komedie co zaneco stoji

Old Post 13-11-2006 v 19:52 PM
d3ath je offline   Profil uživatele d3ath   Find more posts by d3ath   Foto galerie člena d3ath   Click here to Send d3ath a Private Message   Add d3ath to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 1039

d3ath:zrovna brak za moc nestoji....:/

Old Post 14-11-2006 v 09:33 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1040

brak je prdel. je tam spousta foru vykradenejch z jinejch filmu. me se to libilo moc. lepsi byl uz jen schoking hazard

Old Post 14-11-2006 v 09:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 63 64 65 66 67 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás