Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám takový pocit že by se sem hodil Pulp Fiction,tahleta klasika od Tarantina stojí fakt za to.
Jo a ještě jeden film je fakt super a to Chlopaki nie placza,samozřejmě originál v polském znění.....fakt doporučuji.
najlepsi zazitok s filmu som mal zhuleny po Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom (jar leto jesen zima),inak Requiem for a dream bola riadna pecka.... este ma dost bere aj stara planeta opic
Asi 3-4 roky s pátky jsem si dal v artovim kině "Lety ptáků" Tři hodiny bezeslova, sem tam je titulek.
Pro milovnáky feťáckej filmů s blbim koncem, dejte si děti ze stanice ZOO. Stejná depka
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
posledne jsme davali spaleny s kamosem Kusturicuv kousek Černá kočka, bílý kocour a fakt jsme se natlemili od zacatku az do konce Videl jsem to uz asi po paty, ale proste narez
Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor. Podstata všeho je v ničem. Čas neplyne lineárně.
me je uplne jedno na co se divam,protoze se asi divam skrz obrazovku a pak stejne nevim o cem ten film byl.a tak se na jeden film divam hodnekrat ,nez ho pochopim