Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sazet uz se da ja mam uz dva tydny venku a valiiiii pre dvouma dnama sem dal do kyblu i male lemon skunky pokud ma nekdo opravdu strach staci prikryt kvetiny nejakou pruhlednou nadobou sklenice pet lahev ....
jj petlahví to znam tj dobry ale mam teprv malé rostliny teprv 4 dny a tak jestli to tyhle mlade rostlinky přežijou a navic jestli je dobry mit petlahev cely den na rostline nebo to přes den sundat? a navic k rostlinam se nedostanu zrovna kazdy den
Původní příspěvek od MORZIK sazet a zase sazet!!!!!!!!!!!!!!
To muzes, ale bude stesti kdyz jeste nedorazi mrazy.
Pravdou je ze rostlinky mrazy ustoji, ale vyrazne se zabrzdi.. Takze pokud mas plno semen tak klidne do toho .
Neni kam spechat, jeste je cely kveten na sazeni a ver ze pak rostliny jedou rychleji. Pokud pocasi vydrzi, tak to budes mit good, ale spolehnout se na nej je vec druha
dekuji za stesti ale my co zijem na jv moravy to mame trosku jednodusi vsude jinde -2 u nas +4 no jo sahara zas ale skoro neprsi takze si nevyberes.....
Jo to se mi uz stalo jednou ze mi rostlinky mrazem nechcíply ale zabrzdily se a od te doby co jsem k nim přišel za 3 týdny tak se nepohnuly ani o milimetr
Nazdar, ja som zo slovenska a myslím si že som v nejakom moc tropickom pásme...4 kusy powerpure mi skoro zhoreli... sú kúskami žlté..uvidím ako pojdu dalej...zatial majú 3 dni.Na priame slnko to nemôžem dat, pretože tu je na teplomeri priamo na slnku 43 stupnov...o jedného skanka už som prišiel..väčšina zhnedla...