Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, videl jsem predevcirem Krasku v nesnazich a ackoliv se mi v tom filmu nelibilo dost veci......celkove good....a to proto:
1. Jiří Schmitzer jako vášnivý diabetik a Honimír
2. asi nejodvážnější erotické scény v ceskych filmech zatim vubec, s A.Geislerovou v hlavni roli - kdo pamatuje eroticke sceny z Jizdy, uvidi jaka je to herecka....(fuck off Basic instinct)...
3. Andrey Toader (Buty) jako Mafiánec......
....a to stačí.
2KinkyRasta: Black books - dustojne pokracovani Monty Pythonu myslim.....ale predchozi neznalost me tak nenuti pred bednu......takze zatim jen dvakrat - ale pokazde dobre.....znate nekdo Young ones?
presne! ovsem z trilogie qatsi se mi nejvice libi Koyaanisqatsi (pak Naqoyqatsi)
citace:
Původní příspěvek od mittka Powaqqatsi trilogia / len chvilku som videl ale je to riadne psycho pre mna....len obraz zvuk a ty nic ine....cus bus
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
mam vsetky tri ale som este vsetky nevidel stale si ich odkladam na nejaky specialny vecer....inak na malom obraze je to dost o nicom a zacne nudit vedel by som si to predsatvit vyprojektovane na stene so zvukom 5.1 to by som sa asi nespametal tak skoro
cusbus
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
Grave of the Fireflies (Hrbitov svetlusek)... ackoliv japonsky animovany filmy moc nemusim, tohle me dostalo... pribeh z druhy svetovy valky
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!