Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze automazarky to v klidu prezili...teda akorat jeden vypada, trosku jinak...chybi mu jeden klicni listek...a bocni dva ma nejak mensi...nevim jesli je to nejaka mutace, nebo je to nasledkem mrazu....Btw... ostatni dva sou v klidu...Snad to rozdejcha...mohli by ste mi popsat jak vypada omrzla weed...?...ja se s tim jeste nesetkal...diky...peace...
Původní příspěvek od SakulVonRamlak Takze automazarky to v klidu prezili...teda akorat jeden vypada, trosku jinak...chybi mu jeden klicni listek...a bocni dva ma nejak mensi...nevim jesli je to nejaka mutace, nebo je to nasledkem mrazu....Btw... ostatni dva sou v klidu...Snad to rozdejcha...mohli by ste mi popsat jak vypada omrzla weed...?...ja se s tim jeste nesetkal...diky...peace...
Normálně ti jakoby vybělaj listy, pak zhnědnou.
Ještě nejásej, tohle nebyly poslední mrazy, už příští tejden maj začít další.
Už o víkendu dávám klíčit automatky na 'OUT (ty ve skleníku jedou jako z živé vody no nádhera) doufám že stihnu 2x a na klasiku se chystám z kraje května. :-)
Dávám ven předpěstované kytky cca 10 května,to už je světla tolik,že nehrozí,že to začne nakvétat..
Kdo dá teď ven řezy nebo pohlavně už zralý kytky ze semen,nakvete to a ta budoucí podzimní nádhera se dost znehodnotí tim,jak se to pak vrátí na růst a pak to druhý nakvetení trvá hoodně dlouho a už nestihnou dokvést...
Na předpěstu mám zatím jen Power Plant a K2,ale netrpělivě očekávám semena od místních členů,Purpureu a Passion1xG13xMTF, fofrem vyklíčit a na předpěst mám ještě měsíc,to by mělo bejt akurát..
Původní příspěvek od Mirex
Normálně ti jakoby vybělaj listy, pak zhnědnou.
Ještě nejásej, tohle nebyly poslední mrazy, už příští tejden maj začít další.
Mno ja myslim že tak špatný to nebude...koukal sem dneska na dalsi tyden...slunce tam moc neni...ale noční všechno nad 5... Ty Automazary sou stejne jediné...s dalšíma počkám asi až do května....
Automaty by som chcel sadit niekedy na zaciatku maja, ale klony kludne aj v strede jula, cim mensie budu vo finale, tym mensia sanca ze sa z nich bude radovat niekto iny...
Mno ja myslim že tak špatný to nebude...koukal sem dneska na dalsi tyden...slunce tam moc neni...ale noční všechno nad 5... Ty Automazary sou stejne jediné...s dalšíma počkám asi až do května....
No, jsi to uspěchal
Tady už je půl stupně nad nulou-zase.
Chystam se ven zasadit predklicene seminka uz jsou cca 10cm ... Chci si jeste zasadit řízky do skleníku ale minuly rok jsem je tam dal cca v teto chvili a kytky byly tak velke ze se vto skleniku endalo ani chodit a uz jsem je musel ohybat .. Kdy myslite ze je idealni doba to hoit do skleniku tak, aby ztoho nebyly 3metrove kytky co se plazi uz po skle ?????
Nazdar lidi, myslíte, že už mám dát klíčit?
Žiju ve Středočeském kraji (pahorkatiny), jedu outdoor, bez skleníku, les...
Nechci to tam dát to brzo, nebo moc pozdě, nejsem si jistý, jestli už pro to jsou podmínky, co myslíte?