Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Junglist- It's all gone Pete Tong....nevim jestli se da rict kultovni ,protoze tento film , ktery neni zas tak davno ,kdy ho natocili....To spis Human trafic (asi kazdy zna )ci Nekonecna party bo jak se to jmenuje(film o party se vsemi udalostmi co se pred, behem a po party deji, kazdy raver zna).
Ale slysel jsem , ze ty sceny , kdy herci hrajou sebe jako pod vlivem drog , neni vubec hrany ,ale opravdu jsou....pry nemaji zapotrebi divakum neco predstirat... jakej mas nazor na ten film...
Viva ja ti nevim ,ale mne se taky docela hrubes s maresem libily
nedavno jsem videl kousek z Krasky v nesnazich a moc se mi libil.Herecky výykony jsou obdivuhodne , zvlast Jiří Schmitzer hraje uplne nejlip co jse videl....
geniální ruská komedie s hektolitry vodky a tlupou pořád zkalených vojáků, co zabloudí do Švédska cestou na rybolov, zapomenou tam 15 beden vodky a pro ně naplánují záchranou misi za pomoci ponorky.
Mikrokosmos Většina asi zná, teď jsem koukal na část, fakt parádička. Tento snímek je i DVD přílohou aktuálního čísla National Geographic, koupi lze jen doporučit
Nevim, jestli to už tady bylo řečeno, ale mě osobně hodně ostává Big Lebowski. Dude je výbornej... Jeden z mála filmů, kterej si fakt užívám. A jako další nesmí chybět Ghost dog-cesta samuraje, Dead man, ale také Kafe a cigára jsou celkem v poho.
tak na to jsem byla taky v kině, na Projektu 100, před kinem jsme museli všichni povinně zakouřit čuměla jsem jako blázen a ta hudba, ta mě dostala úplně
sirians: ad: kafe a cigara... jo filmy od Jarmushe sou husty, co novy Broken Flowers? Nebo starsi Noc na Zemi? film vetsinou v podstate bez deje ale bavi me to
Noc na zemi, dead man, kafe&cigara (Nikola tesla považoval zemi za vodič akustické rezonance ), ghost dog - Jarmusch je skvělý
nedávno jsem zhlédl Elephant man od Lynche a doporučuji
a taky Město bohů, anebo třeba Sunset Blvd.
a ještě doporučím Podraz (the sting, s redfordem a newmanem)
a jak někdo zmiňoval Svéráz národního lovu, tak stejně skvělé je pokračování Národní rybolov
taky se mi líbili Snílci od Bertolucciho
dobrých filmů je ještě mnoho...
a co Vrať se do hrobu! Velmi propracované jsou scény schůzí v hospodě (...vždyť on po každém jen opakoval....no jo, ale asi po nesprávnejch lidech...), v podivném podniku, který zaměstnává hlavní postavu filmu, nebo výborný výkon mladého pana Duška (....Víťo kdy koněčně přijdeš mezi nás, kdy se konečně projevíš ?)......prostě nadčasová tragikomedie