Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potreboval bych jeste vedet kdyz uz poznam ze kytka je samica tak ju mam zacit hnojit hnojivem na kvet? anebo ji treba zastipnout fimkou a hnojit hnojivem na rust. dik za odpoved
Hnojivem na květ ji začni hnojit až když ti začne nakvítat, do té doby můžeš hnojit hnojivem na růst. Podle mě už je toudle dobou zbytečný zaštipovat, teď už žádnej větší výnos nenaženeš, ale zkusit to můžeš, nevím jak moc rostlý kytky máš?
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
2moosi: teraz sa ti to zastrihavať už neoplatí (stopne ti to na nejaký čas rast), takže ich už radšej hoď von nech začnú kvitnúť a niečo z toho možno bude
Spaulding
jak rikal zedy myslim si ze maji jeste co dohanet aby ten vynos byl aspon trochu dobrej tak proto nektery zkusim zastrihnout aspon potom budu vedet co bylo lepsi (pro priste)
no vynos...neco to asi nakvete, ale vynos bych tomu nerikal
na střihání bych se necejtil, nevypadaj 2* vitálně, to se fakt dost zaseknou, natoz pak FIMem, podzimní mučeníčko... i kdyz je vlastně furt léto
Původní příspěvek od moosi jak rikal zedy myslim si ze maji jeste co dohanet aby ten vynos byl aspon trochu dobrej tak proto nektery zkusim zastrihnout aspon potom budu vedet co bylo lepsi (pro priste)
Ty vole, jenže ty asi nechápeš, že se kytky řídí fotoperiodou a je jim uplně jedno jestli si je zastřihl nebo ne
nezastřihneš...porostou
zastřihneš...zaseknou se a porostou dál, pokud nepudou rovnou do květu.
Mě už první odrudy začli kvíst.
Nezlob se na mě ale seš línej hledat...že na to spěcháš......stačí jeden večer pročítat a máš co chceš. Skoro všechno na co se ptáš tu bylo už desetkrát probraný....
zastrihavat je blbost, takhle malek kytky ti to stopne tak na 1-2 tydny, s tim ze chces co "nejvetsi" kytky, tak je logicke, ze pokud se ti to stopne, tak ti to nestihne moc porust a pravdepodobne ti to zacne po chvilce kvest - nezastrihavat
Ja nasadil taky sest kytek na balkon, sice se trosku tahaj ale jinak uz se prasuje na prvnich petilistech, doufam ze to vydrzi s kvetenim, aby jeste trochu porostli, je pravda ze mi na balkon sviti tak od dvanacti do vecera a kyti proste kvetou pozdeji a dele jak jsem se jiz nekolikrat presvedcil, tagze sem zvedav co z toho bude. Mozna dve z tech sesti soupnu do skrine a uvidim, je treba experimentovat. At to vsem roste.......ola ombre
Původní příspěvek od Mozdik Prvá "pokusná" várka bola zasadená včera (24.2.2008). Jedná sa ale iba o "techniku", takže uvidím. Ak sa už teraz uchytí, tak pôjdem naostro.
Zasazena vcera 24.2 ... Pokud vim dnes je 24 Uvazuju v jakem muzes byt casovem pasmu
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
kdyz opomenu moji zimni windoor potechu z pulky prosince......
tak uz mam vse nachystane a za tyden az 10dni to nalupu do zeme:-)
semena nedavam naklicit na vatu nbo neco podobneho...... jsem zastance metody ze by jse mela kyti narodit v hline.....
davam tak 3-6mm do provlhcenyho(NEEEE MOKRYHO) substratu a prikryvam necim ve stylu celofan-microtenak..... a s klicivosti nemam problemy!!!!!!!!!!!!
No kvuli urcitym podminkam premejslim nad zacatkem dubna, ale tak pokud pocasi nedovoli....tak nevadi kdyz se opozdim.
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄