Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zaštipování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 251

dooku hele udělal si blbost - ono je lepší řízkovat z větývek silnějších s nějakym tim patrem bude to bída takhle

Old Post 28-06-2009 v 13:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indianzmoravy
Stálý Člen

Karma uživatele indianzmoravy - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

peace lidi, hele co myslíte, měl bych jí zastřihnout?
http://img218.imageshack.us/i/18337785.jpg/
http://img197.imageshack.us/i/26672937.jpg/
Ihttp://img196.imageshack.us/i/17525577.jpg/

A jestli jo, tak jestli by někdo poradil kde přesně.. Díkes

Old Post 29-06-2009 v 21:48 PM
indianzmoravy je offline   Profil uživatele indianzmoravy   Find more posts by indianzmoravy   Foto galerie člena indianzmoravy   Click here to Send indianzmoravy a Private Message   Add indianzmoravy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 253

tos uz mel davno zastipnout kámo a myslim ze ti nikdo nemusi vysvětlovat jak zaštipovat pač tu toho maš až moc :P+foto
hodně štěstíí

Old Post 29-06-2009 v 22:18 PM
indianzmoravy
Stálý Člen

Příspěvek č. 254

No já vim že je toho tady dost, jenže si furt nejsem jistej kde jí přesně mám štípnout když už je takhle povyrostlá.

Old Post 29-06-2009 v 22:35 PM
indianzmoravy je offline   Profil uživatele indianzmoravy   Find more posts by indianzmoravy   Foto galerie člena indianzmoravy   Click here to Send indianzmoravy a Private Message   Add indianzmoravy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j0llyj0k3r
Stálý Člen

Karma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

stipni me, jestli se mi to nezda.. Příště hledej tady a přečti si první odkaz.

Bushy Greenhouse 2009 AK-47, White Russian, Durban Poison
Bushy Dream 2010 Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..

Old Post 29-06-2009 v 22:56 PM
j0llyj0k3r je offline   Profil uživatele j0llyj0k3r   Find more posts by j0llyj0k3r   Foto galerie člena j0llyj0k3r   Click here to Send j0llyj0k3r a Private Message   Add j0llyj0k3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j0llyj0k3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indianzmoravy
Stálý Člen

Příspěvek č. 256

j0llyj0k3r... díkes udělal jsem to podle toho, tak to snad bude ok

Old Post 30-06-2009 v 08:34 AM
Host
Host

Příspěvek č. 257

Zdravím všechny zkušený growery ;-) Mám takovej malej dotaz..... Letos jsem si dal do zahrádky pár kytiček a aby nešlo nic vidět, nasadil jsem kolem zahrádky z každý strany 2 řádky kukuřice... Mám většinou indica modely (mazar, chronic, blue berry.... atd.) ale mám taky 2 opia a to je indika jen na 50%... Počítám tedy s tím že budou pěkně vysoký a tak by jsem potřeboval poradit jestli to ještě můžu stípat na vršcích, protože každej vrchol už má hodně pater, popř. jaké výšky se dorůstá maximálně.. Pro představu přidávám foto.. Díky moc chlapi za rady

Old Post 30-06-2009 v 15:35 PM
Host
Host

Příspěvek č. 258

A ještě tady foto.....

Old Post 30-06-2009 v 15:37 PM
j0llyj0k3r
Stálý Člen

Karma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

Mám takovej smělej dotaz, tušíte někdo jak moc velkej vliv na výnos bude mít zaštípnutí Durbanu Poison, když je to genetika obyčejně tvořící jednu centrální palici? Trošku se bojím, že mi přeroste skleník a dvě větve se ohejbaj vodorovne lip nez cela kyka Díky za názor..

Bushy Greenhouse 2009 AK-47, White Russian, Durban Poison
Bushy Dream 2010 Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..

Old Post 03-07-2009 v 23:24 PM
j0llyj0k3r je offline   Profil uživatele j0llyj0k3r   Find more posts by j0llyj0k3r   Foto galerie člena j0llyj0k3r   Click here to Send j0llyj0k3r a Private Message   Add j0llyj0k3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j0llyj0k3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1wolf1
Nový Člen

Karma uživatele 1wolf1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

ja bych se chtěl zeptat co stim odštipkem?kamoš řikal že to mam dat nejak do vody boco ,to nemuži dat normalně do hlíny???

HUlení je umění ale nic se nemá přehánět.

Old Post 04-07-2009 v 10:27 AM
1wolf1 je offline   Profil uživatele 1wolf1   Find more posts by 1wolf1   Foto galerie člena 1wolf1   Click here to Send 1wolf1 a Private Message   Add 1wolf1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mira9
Nový Člen

Karma uživatele mira9 - 0% Pěstitelská

Re: Zaštipování v době květu Příspěvek č. 261

citace:
Původní příspěvek od KosMic
Jak je to se zaštipováním v době, kdy kytky začínají kvést? Má to ještě smysl? Nemá to nepříznivý vliv na výnos?

Carlos: Ahoj, prosimtě to chápu, že kytka se po zaštípnutí už nerozvětví. Zajímá mě ale jiná otázka - když vystíhnu ven nějakou vnitřní nebo hodně krajní mizernou větvičku, na který by bylo stejně max na jednoho špeka, nepomůže to těm větším?

Napadá mě to na základě toho, že přeci když kytka nebude muset vyživovat celou jednu větev, bude moct vyživovat ty větve, který za něco stojej. Myslim si to správně, anebo se taková větvička živí sama a na výnosu ostatních to poznat nebude?

Old Post 07-07-2009 v 08:11 AM
mira9 je offline   Profil uživatele mira9   Find more posts by mira9   Foto galerie člena mira9   Click here to Send mira9 a Private Message   Add mira9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growman
Stálý Člen

Karma uživatele growman - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

mira9 no to mas prawdu urcite to trocha pomoze ale zase necakaj ziadny zazrak a pocul si o tom ze ked v dobe ked kytka ma pekne velke sisky asi taq 2 tyzdne pred skliznou narezes stopku a das tam zapalku otocenu syrou k rezu taq rastlinu to podrazdi a zacne vylucovat vsetko thc do sisiek cize to sa oplati skus

go go go

Old Post 12-07-2009 v 17:25 PM
growman je offline   Profil uživatele growman   Find more posts by growman   Foto galerie člena growman   Click here to Send growman a Private Message   Add growman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mira9
Nový Člen

Příspěvek č. 263

citace:
Původní příspěvek od growman
mira9 no to mas prawdu urcite to trocha pomoze ale zase necakaj ziadny zazrak a pocul si o tom ze ked v dobe ked kytka ma pekne velke sisky asi taq 2 tyzdne pred skliznou narezes stopku a das tam zapalku otocenu syrou k rezu taq rastlinu to podrazdi a zacne vylucovat vsetko thc do sisiek cize to sa oplati skus

Zajímavost, to jsem zatím neslyšel. Mám strach, že ta síra palicím něco provede, musim si hodně rozmyslet jestli to risknout, možná spíš jen na jedný rostlince. Skoro bych čekal, že když to jde udělat takhle se zápalkou, že třeba ta finální soluce nebo jiná z chemií, který leju kytičkám do vody, bude mít stejnej účiněk. Otázka je taky jestli síra neneutralizuje některou z chemií, anebo naopak, zda chemka nezneutralizuje síru, která zahubí restlinu aniž by do palic něco došlo. Zkoušel to už někdo, neni tu na foru nějakej klub o tom? Rád bych si o tom přečetl víc. Je to jednoduchej způsob jak zvýšit výnos, ale nevim jak moc to funguje.

Old Post 13-07-2009 v 08:19 AM
mira9 je offline   Profil uživatele mira9   Find more posts by mira9   Foto galerie člena mira9   Click here to Send mira9 a Private Message   Add mira9 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growman
Stálý Člen

Karma uživatele growman - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 264

mira9 pocuj kamos mi to poradil howoril ze to funguje ma to otestovane ale ja este napisem ked to spravim ci to pomohlo

go go go

Old Post 15-07-2009 v 21:15 PM
growman je offline   Profil uživatele growman   Find more posts by growman   Foto galerie člena growman   Click here to Send growman a Private Message   Add growman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mira9
Nový Člen

Příspěvek č. 265

ok, díky!

Old Post 16-07-2009 v 07:43 AM
Zlosin*
Stálý Člen

Karma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

hoši asi sem to trochu přepískl s FIMem na jedný kytce mám plus mínus tak 50 vrcholků mám vodštípnout ty nejmenší? chci radši větší palice než mrdy malých.

Pozdní pole 2010 n.l

Zlosinův harémek 2009 n.l

1. ZlosinBox* 150 sodík..Superskunk - sklizeno....AK-47 a Durga Mata - SKLIZENO

Shiva Shanti II 2x26 w cfl ---> 150 w Hps -----> kytky šli do OUT 2011

Zlosinův* harémek 2011,ano,rok před koncem světa

Afghan Delight,Shaman,Bubblebeer,Doublegum

"Čím víc se o to staráš,tím dřív se ti to posere... [/COLOR]

Old Post 27-07-2009 v 09:34 AM
Zlosin* je offline   Profil uživatele Zlosin*   Find more posts by Zlosin*   Foto galerie člena Zlosin*   Click here to Send Zlosin* a Private Message   Add Zlosin* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 267

Zdarec, měl bych dotaz. Mám kytky kolem 150-200cm a na můj vkus jsou moc vytáhlé a málo husté, nemá někdo nějaký tip, jak by šlo v tomto stádiu růstu rostlinu zhustit? Co takhle zaštípnout konce vrchních větví, aby rostly pomaleji a soustředily růst do bočních?

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 27-07-2009 v 10:02 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zlosin*
Stálý Člen

Karma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 268

tak je roztáhni do stran, a zaštípni samozřejmě...

Pozdní pole 2010 n.l

Naposledy upravil Zlosin* 27-07-2009 v 11:44 AM

Old Post 27-07-2009 v 11:25 AM
Zlosin* je offline   Profil uživatele Zlosin*   Find more posts by Zlosin*   Foto galerie člena Zlosin*   Click here to Send Zlosin* a Private Message   Add Zlosin* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maikl
Nový Člen

Karma uživatele Maikl - 0% Pěstitelská

A co po zastipnuti ? Příspěvek č. 269

Nazdarek hosi.. Chcel by som sa opytat ci nepoznate nejaky sposob pomoci so zotavovanim sa kytky po zastipnuti.. nejake urychlene "uzdravenie" alebo nieco takeho.. Diky.. nech sa vsetkym dari

Old Post 26-10-2009 v 19:31 PM
Maikl je offline   Profil uživatele Maikl   Find more posts by Maikl   Foto galerie člena Maikl   Click here to Send Maikl a Private Message   Add Maikl to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maikl! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zlosin*
Stálý Člen

Příspěvek č. 270

postřik phytaminem určitě neuškodí, každopádně ze záštipem si musí kytka poradit výhradně sama...

Pozdní pole 2010 n.l

Old Post 27-10-2009 v 16:22 PM
Salieri
Stálý Člen

Karma uživatele Salieri - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 271

chtel jsem se zeptat jak presne zaštipovat protože jak jsem zastipnul tak mi cela rostlina uhynula

Old Post 06-04-2010 v 11:55 AM
Salieri je offline   Profil uživatele Salieri   Find more posts by Salieri   Foto galerie člena Salieri     Add Salieri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 272

citace:
Původní příspěvek od Salieri
chtel jsem se zeptat jak presne zaštipovat protože jak jsem zastipnul tak mi cela rostlina uhynula

no rozhodně by tam měl zůstat aspoň jeden zdravý list

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 06-04-2010 v 14:04 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GhOsT
Stálý Člen

Karma uživatele GhOsT - 93% PěstitelskáKarma uživatele GhOsT - 93% PěstitelskáKarma uživatele GhOsT - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

ahoj ...
chci se zeptat když zlomim stonek a nechám ho se plazit po zemi tak vyroste mi z tý zlomeniny větev ?
viz obrazek - vyroste to tak ? )
Díky

||Outdoor 2009||Indoor 2009||Indoor 2010||Outdoor 2010||Balkdoor 2010

Old Post 12-05-2010 v 11:05 AM
GhOsT je offline   Profil uživatele GhOsT   Find more posts by GhOsT   Foto galerie člena GhOsT   Click here to Send GhOsT a Private Message   Add GhOsT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

hh,ne ! kdyz ti zlomim ruku,vyroste ti treti :-0

threadu jak funguje ohejbani je tu dost.stejne tak o zastipovani

Old Post 12-05-2010 v 11:17 AM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GhOsT
Stálý Člen

Karma uživatele GhOsT - 93% PěstitelskáKarma uživatele GhOsT - 93% PěstitelskáKarma uživatele GhOsT - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

nevyroste ale diky ti za ujasneni ted sem ji nestastnou nahodou zlomil az moc a tak sem tam dal kolik aby to aspon drzelo, nejak se da dohromady ze

Old Post 12-05-2010 v 11:35 AM
GhOsT je offline   Profil uživatele GhOsT   Find more posts by GhOsT   Foto galerie člena GhOsT   Click here to Send GhOsT a Private Message   Add GhOsT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Crabakles
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

Co myslíte, mužu už začít štípat?

"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph
Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky

Old Post 12-05-2010 v 21:20 PM
Dr.Crabakles je offline   Profil uživatele Dr.Crabakles   Find more posts by Dr.Crabakles   Foto galerie člena Dr.Crabakles   Click here to Send Dr.Crabakles a Private Message   Add Dr.Crabakles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 277

určitě ale osobně bych počkal ještě na jedno patro seříznout to pak můžeš kdykoliv

Old Post 12-05-2010 v 21:33 PM
mentaly
Stálý Člen

Karma uživatele mentaly - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

Ja bych to nechat tak jeste 4 - 5 pater pak bych zastipl

Old Post 12-05-2010 v 21:37 PM
mentaly je offline   Profil uživatele mentaly   Find more posts by mentaly   Foto galerie člena mentaly   Click here to Send mentaly a Private Message   Add mentaly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
irdzi
Stálý Člen

Karma uživatele irdzi - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 279

jjj chce to jeste pockat - ta kytka je jeste moc mala a jak ji strihnes, tak ji bude dlouho trvat nez zase zacne rust - aspon to je moje zkusenost ...

Old Post 14-05-2010 v 09:34 AM
irdzi je offline   Profil uživatele irdzi   Find more posts by irdzi   Foto galerie člena irdzi   Click here to Send irdzi a Private Message   Add irdzi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele irdzi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

čau mám zaštipovat v indoor,když už jsem ve květové fázy nebo ne?dík za odpověd

Old Post 08-06-2010 v 16:20 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GhOsT
Stálý Člen

Příspěvek č. 281

undergroundman - podle informací co sem si přečetl se to nedoporučuje
Ale někteří tvrdí že zaštipují paličky, ale sám to zkoušet nebudu možná na jedný
Peace

Old Post 08-06-2010 v 17:00 PM
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 282

dík,taky si myslím ,že je to nesmysl akorát se tím oddálí doba sklizně ,taky to zkoušet nebudu

Old Post 08-06-2010 v 17:45 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kacerik
Stálý Člen

Karma uživatele kacerik - 80% PěstitelskáKarma uživatele kacerik - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 283

ma niekto skusenosti zo zastrihavanim v 11 poschodi? myslim tym ze nechate rast jedenast poschodi a to jedenaste odstrihnete pocul som ze by mal stoho zostat pekny krik.....

[color=blue]kacerik out-2010[/3366FF]

Old Post 09-06-2010 v 20:26 PM
kacerik je offline   Profil uživatele kacerik   Find more posts by kacerik   Foto galerie člena kacerik   Click here to Send kacerik a Private Message   Add kacerik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 284

citace:
Původní příspěvek od kacerik
ma niekto skusenosti zo zastrihavanim v 11 poschodi? myslim tym ze nechate rast jedenast poschodi a to jedenaste odstrihnete pocul som ze by mal stoho zostat pekny krik.....

Jestli chceš pěknej keř, tak určitě nemá smysl štípat takle rostlou kytku. Je dobrý vědět jaký máš geny a podle toho kytku jet už od začátku, záštipy, roztahování, tvořit s hlavním stonkem, témat je tady o tom dost.

Old Post 09-06-2010 v 21:13 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paggi
Nový Člen

Karma uživatele Paggi - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 285

Old Post 12-06-2010 v 11:30 AM
Paggi je offline   Profil uživatele Paggi   Find more posts by Paggi   Foto galerie člena Paggi   Click here to Send Paggi a Private Message   Add Paggi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salesh
Nový Člen

Karma uživatele salesh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 286

ahoj, jsem totální laik, na kytce mám 5 pater (děložní lístky samozřejmě nepočítám). Nemohl byste tady někdo na nějaký fotce namalovat kde to mám přesně uštípnout? díky moooc.

Old Post 14-06-2010 v 23:13 PM
salesh je offline   Profil uživatele salesh   Find more posts by salesh   Foto galerie člena salesh   Click here to Send salesh a Private Message   Add salesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zoran
Stálý Člen

Karma uživatele zoran - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

Zdarec chci se zeptat jestli se zaštipuje i odrůda Top44 matkař říkal že ne,ale někdo zase jo že se zvýší úroda můžete mi poradit???

Old Post 16-06-2010 v 10:19 AM
zoran je offline   Profil uživatele zoran   Find more posts by zoran   Foto galerie člena zoran   Click here to Send zoran a Private Message   Add zoran to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 288

U mého noname se osvědčilo to že kyti mělo dvě patra listů od zhora a pokud na třetím dolním patře se ukázali boční větve tak jsem je nechal trošku narůst a odstřihl listy na tom patře.
Kyti sice jelo pomalu a až mělo 7-8 pater teprve jsem skoušel FIM(ale spíš klasika) tedy spodních 6 pater bez listí jen boční větve kiti se sice přibrzdilo v růstu ale za to šlo do keře a na balkon ideální výška -nehnalo tolik nahoru.(ty tendence tam byli)
Vidět to je na fotce v Galerce jak se krásně větví a výška jde do 80-90cm což mi na balkon bohatě stačí a čumilové mají smůlu.
Už teď se objevují první blizničky všude a asi kiti už začíná pomalu nakvétat,hnojka jde dál 1x týdně a asi už nebudu nic trhat od listí .

Old Post 22-07-2010 v 21:35 PM
Sysel4
Nový Člen

Karma uživatele Sysel4 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 289

Zdravím, včera sem zastřihl vrch kytky, vím že sem asi udělal chybu bo z toho vrchu už šly hlízy, a dneska je to zastříhlé uplně do hněda....co to znamená, neumírá náhodou?

Old Post 18-08-2010 v 10:03 AM
Sysel4 je offline   Profil uživatele Sysel4   Find more posts by Sysel4   Foto galerie člena Sysel4   Click here to Send Sysel4 a Private Message   Add Sysel4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
46, XY
Stálý Člen

Karma uživatele 46, XY - 92% PěstitelskáKarma uživatele 46, XY - 92% PěstitelskáKarma uživatele 46, XY - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

Tak hlízy z toho asi nešly...

Zastřižený je to v klidu, jen to bude o trochu déle trvat, než přetransformuje růst do bočních větví. To hnědnutí je ok, je to jen oxidace biosložek rostliny.

BTW, má málo světla (velká vzdálenost mezi patry) a jestli to není špatně vyfoceno (světlá barva), i hnojiv (pravděpodobně dusík).

Hodilo by se foto celé rostliny...

Old Post 19-08-2010 v 05:31 AM
46, XY je offline   Profil uživatele 46, XY   Find more posts by 46, XY   Foto galerie člena 46, XY   Click here to Send 46, XY a Private Message   Add 46, XY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sysel4
Nový Člen

Příspěvek č. 291

No tak je vše OK, ze zástřihu už lezou 2 rozvětvení

Old Post 22-08-2010 v 11:54 AM
Sysel4 je offline   Profil uživatele Sysel4   Find more posts by Sysel4   Foto galerie člena Sysel4   Click here to Send Sysel4 a Private Message   Add Sysel4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sysel4
Nový Člen

Příspěvek č. 292

No tak se zastřihnutého místa už leze jakési cosi .

Old Post 22-08-2010 v 11:57 AM
Sysel4
Nový Člen

Příspěvek č. 293

citace:
Původní příspěvek od 46, XY
Tak hlízy z toho asi nešly...

Zastřižený je to v klidu, jen to bude o trochu déle trvat, než přetransformuje růst do bočních větví. To hnědnutí je ok, je to jen oxidace biosložek rostliny.

BTW, má málo světla (velká vzdálenost mezi patry) a jestli to není špatně vyfoceno (světlá barva), i hnojiv (pravděpodobně dusík).

Hodilo by se foto celé rostliny...

Máš je mít

Old Post 22-08-2010 v 12:04 PM
Zavalagan
Nový Člen

Karma uživatele Zavalagan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

kdyz ma kytka dvepatra nebo tři tak vsechno ostriham vsechny listy a necham jakoby jen stonek....pokazde se strasne moc rozvetví....... pokud najdu dam fotto

nataaahnout...držet.....kašlat....smaaat se

Old Post 27-02-2011 v 23:05 PM
Zavalagan je offline   Profil uživatele Zavalagan   Find more posts by Zavalagan   Foto galerie člena Zavalagan   Click here to Send Zavalagan a Private Message   Add Zavalagan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoder
Stálý Člen

Karma uživatele Zoder - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 295

citace:
Původní příspěvek od Zavalagan
kdyz ma kytka dvepatra nebo tři tak vsechno ostriham vsechny listy a necham jakoby jen stonek....pokazde se strasne moc rozvetví....... pokud najdu dam fotto

to ta kytka přece nemůže pak mít z čeho růst dyž nemá žádnej list ! fotky co ti to udělalo bych viděl fakt rád ....

Old Post 21-03-2011 v 08:59 AM
Zoder je offline   Profil uživatele Zoder   Find more posts by Zoder   Foto galerie člena Zoder   Click here to Send Zoder a Private Message   Add Zoder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

citace:

StonkoHul

Old Post 21-03-2011 v 10:48 AM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 297

citace:

zdar

neco na tom bude, ale ja to neprosazuju a ani jsem se o to vlastne ani nezajimal. Rika se tomu tusim deflorizace - odstraneni vseho zeleneho na kytce a ponechani pouze zarodku vetvi ... na icmagu o tom bylo vice.

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 21-03-2011 v 11:32 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BL!
Nový Člen

Karma uživatele BL! - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

Zdarec nemáte prosím nekdo skušenosti se zastrihavanim WW? Pripadne mi že košata je už sama od sebe a ja bzch ji nerad moc brzdil aby stihla dojed nez pojedu na dovču...

BL

Old Post 21-03-2011 v 13:14 PM
BL! je offline   Profil uživatele BL!   Find more posts by BL!   Foto galerie člena BL!   Click here to Send BL! a Private Message   Add BL! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

citace:
Původní příspěvek od BL!
Zdarec nemáte prosím nekdo skušenosti se zastrihavanim WW? Pripadne mi že košata je už sama od sebe a ja bzch ji nerad moc brzdil aby stihla dojed nez pojedu na dovču...

Co jsem měl zkušenost s WW, tak ta se opravdu větvila moc hezky sama, takže jde spíš o to, jestli chceš mít nížší keř, nebo vyšší "klacky"

Nicméně jak píšeš... aby stihla dojet než ojedu na dovču...
Tak zastřižení nebude mít na dobu zrání vliv. Kytka nezraje podle toho, kolikrát je zastřižená, ale podle fotoperiody venku !!!
Samozřejmě pokud ji zastřihneš nešikovně, popřípadě na přelomu růstu a qvětu (nedejbóže jen v qvětu), tak tím můžeš rostlinu vystresovat a tím i prodloužit, respektive oddálit dobu květu..

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 28-04-2011 v 14:44 PM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Karma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 300

Pokud byla zaštípnuta jenom jednou, je to přirozený větvení až na rozdvojení po tom štípnutí, pokud to štípeš jako Kuba dříví, tak je to jednoznečně Trautenberk.

Já to jebu...

Jsou chvíle, kdy Ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.

Old Post 14-06-2011 v 17:27 PM
John.Mall je offline   Profil uživatele John.Mall   Find more posts by John.Mall   Foto galerie člena John.Mall   Click here to Send John.Mall a Private Message   Add John.Mall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás